"Mazoşist" kadının "psikopat" kocası

Beş yıl bitti öncesinde de 2 senemiz var. Gerçi biz hep böyleydik. Hiç alttan alma sakin kalma dönemimizde olamadı malesef. En başta benim o evdne gitmeme mgel olmalıydı. Hadi o sinirle olmadı sakinleşince aramalı gelmeliydi. Erkek erkek olmalı önce...
Aynen cnm onun engel olması gerekirdi. Bes yılı iyi devirmissiniz ikinizdede geri vites yok valla bravo..

burda insanlar dert anlatmaya calisiyo sen bunlari yaziyorsun elal sana KARDESIM BURASI KADINLAR KULUBU EDEBIYAT KULUBU DEGİL :KK20::KK34:

Mesajın içeriğinde konu sahibi yazım tekniklerinden bahsediyor .Gayette bilgili bir şekilde bahsediyor hatta akıl veriyor . Bende garipsedim madem bu kadar iyi biliyor yazım tekniklerini vs . neden bu kadar sık kullanılan kelimeleri yanlış yazıyor . Elim yüzünden dedi . Ben de kendisine geçmiş olsun dedim .

Valla bende ayni sekilde esime oyle bagliyim ve bizde surekli bosanalim cumlesi havada ucuyor . 15gunluk lohusaydim sezeryanliydim esim bana bulasiklari yikayamadim die etmedigini birakmadi ve 7 24 evdeyim ailem uzakta. Ayrica eski sevgilisi evliligimizdede aradi bana her kavgamizda hep o eski sevgilisini savundu. Ama sevsende asik olsanda biyerde sogukluk giriyor araya .... bekleme hayat senin hayatin... kurtul gitsin gercekten en fazla 3ay sikinti yasarsin bilemedin 1 yil.. sonra geriye baktiginda iyiki demelisin keske degil....

Ben yorum yapmayacağım. Zira uslubunuz, dili kullaniminiz,-yazım hataları hariç :)- ifadedeki derinlik eğitimli ve donanımlı biri elinden çıktığını ele veriyor yazının. Su içer gibi hissettim okurken. Kusura bakmayın ama burda okuduğum binlerce Turkce özürlü konudan sonra sizinkinde bu çekti dikkatimi.

Son düzenleme:
Back
X