Saç Rengi ve Saç Boyama MC Colour Saç Boyası

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
201111915237_mcsacboyasi.png

sevgili kk bayanları bugün kuaför malzemeleri satan bir dükkana gittim koleston perfect alacaktım adam bu boyanın ona yakın bi boya olduğunu ve fiyatının daha uygun olduğunu ve saçı sertleştirmiyceni söyledi bende 7.5 lira diye alıp bi deneyeyim dedim açık külllü kumral 8.1 rengini aldım adam %6lık peroksit vermişti bu koyu olur diye ben %9luk istedim siz hiç duydunuz mu bu boya markasını nedir ne değildir kullanan var mı? ben ordayken bi bayan gelip 4 kutu bundan aldı saçı hiç sertleştirmiyormuş belki sizden bilenler vardır dedim cevaplarınızı dört gözle bekliyorum canlarım :KK69:

edit: kızlar saçlarımı bugün boyadım sertleştirme gerçekten olması hatta yıkarken krem sürmüş gibi yumuşacıktı şaşırdım bende evde fazladan boyadan sonra çıkan palettenin kremi vardı üstünede onu sürdüm yumuşacık oldu uygun fiyatlı boya tavsiyesi isteyen olursa önerilir ben memnun kaldım deneyin derim kocaman sevgiler :KK15:

Son düzenleme:
Annemin sacini hep kumrala boyarim beyazlari ciktikca. Bu boyayida annemin verdigi boya parasindan harcadigim icin bi defaya mahsus aldim annemin sacini boyadim. Sonuc : beyazlari tam kapanmadi, diplerden haric tum saci 1 ton koyulttu. Uygulama hatasi yapmadigimdan eminim senelerdir. boyarim annemin sacini. Mahcup oldum kadina. Tabi her sac farklidir moralini bozmak istemem

Annemin sacini hep kumrala boyarim beyazlari ciktikca. Bu boyayida annemin verdigi boya parasindan harcadigim icin bi defaya mahsus aldim annemin sacini boyadim. Sonuc : beyazlari tam kapanmadi, diplerden haric tum saci 1 ton koyulttu. Uygulama hatasi yapmadigimdan eminim senelerdir. boyarim annemin sacini. Mahcup oldum kadina. Tabi her sac farklidir moralini bozmak istemem
ayy valahi bozuldu canım ya zaten katalogdaki renkte biraz koyuydu ben dedimki saçımı koyultmaz demi dedim adam koyultmaz sizinki 8tonu buda 8 tonu dedi ayy çok koyu olursa çok üzülürüm 8.1 le mi boyadın canım sen anneninkini bende beyaz felan yok diplerimde koyudur bak sana saç rengimi yükleyim
2015-03-12-1597.jpg

ayy valahi bozuldu canım ya zaten katalogdaki renkte biraz koyuydu ben dedimki saçımı koyultmaz demi dedim adam koyultmaz sizinki 8tonu buda 8 tonu dedi ayy çok koyu olursa çok üzülürüm 8.1 le mi boyadın canım sen anneninkini bende beyaz felan yok diplerimde koyudur bak sana saç rengimi yükleyim Eki Görüntüle 1470771

Yok annemin sacini 7 kumralla boyadik. Oncedende hicbir boya bunun gibi yapmadi . Koyu kumral oldu . Riske atma bence degistir boyayi. Koyu olurda istedigin gibi akmazsa yazik olur. Bide iki ay veya iki bucuk ay once oldu bu olay ben 5.bucuk liraya almistim boyayi

Yok annemin sacini 7 kumralla boyadik. Oncedende hicbir boya bunun gibi yapmadi . Koyu kumral oldu . Riske atma bence degistir boyayi. Koyu olurda istedigin gibi akmazsa yazik olur. Bide iki ay veya iki bucuk ay once oldu bu olay ben 5.bucuk liraya almistim boyayi
hadi yaa üzüldüm bak şimdi canım hiç de değiştirmeyi gitmeyi gözüm yemiyo bize uzakta çünkü baya ben bide kazık mı yemişim pehh siz ne kadar bekletmiştiniz ben onu sormayı unutmuşum ne kadar bekletmeliyim bunu ben bunu uygulucam artık ne çıkarsa olmazsa düşünürüm bişeyler :KK14:

hadi yaa üzüldüm bak şimdi canım hiç de değiştirmeyi gitmeyi gözüm yemiyo bize uzakta çünkü baya ben bide kazık mı yemişim pehh siz ne kadar bekletmiştiniz ben onu sormayı unutmuşum ne kadar bekletmeliyim bunu ben bunu uygulucam artık ne çıkarsa olmazsa düşünürüm bişeyler :KK14:

Normal 40 dakika canim. Koyu olursa da en fazla bir ton olur o da akitirsin yikaya yikaya. Bakarsin sacin yumusacik olur :-)

Normal 40 dakika canim. Koyu olursa da en fazla bir ton olur o da akitirsin yikaya yikaya. Bakarsin sacin yumusacik olur :-)
inşallah kuzucum adam okadar övdü kötü çıkarsa yuh diyorum yani çok teşekkürler cevaplar içinde :KK15::KK15:

Yaptiginda sonucu yazarmisin canim merak ettim . Umarim istedigin gibi olur :-)
canım boyadım saçlarımı rengi koyulaştırmadı tam kumralda olmadı karamel gibi güzel bi renk oldu yıpranma sertleştirmede olmadı ben memnun kaldım :KK48:

X