Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimm okulda tam gün var ama kulüp çalışması adı altında geçiyor, öğleden sonraki eğitimmmmArkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.meb kreşleri sabahçı ve öğlenci olarak ikiye ayrılacakmış.çalışan anneler ne yapacak bunu düşünen yok.bimer e yazı yazıcam ama tek benim yazmamla olmaz.lütfen birlik olalım.alınan bu karara karşı çıkalım.
Evet canım sizin için iyi olucak ama tek yönlü düşünmemek lazım.Ücret sıkıntısı tabiki her kurumda mevcut.ne yazık ki çoğu çalışan emeğini alamıyo.Ayrıca ben öğretmenleri bakıcı olarak görmüyorum.Gören ya da bunu sizlere hissettirenleride kusura bakmasınlar biraz cahil olduklarını düşünüyorum.Çocuklarımın sadece eğitim almalarını ve sosyalleşmesini istiyorum.Çok şükür tüm kişisel ihtiyaçlarını kendileri görüyorlar.Kulüplerde heryaş gurubu olabiliyo bence öğretmenler için bu daha zor olucak.en azından sizlere bir alternatif verilmiş. meb in yaptığı en iyi çalışma olmuş bu durum biz öğretmenler için. ne kadar imza toplansa da geri dönülmez, öğretmenler karşı çıkar. sonuçta bizler öğretmeniz bakıcı değil, sabahın 8inden akşamın 5ine kadar çalıştığının ücreti bile ödenmeyen bir sistemde hiçbir öğretmen tam gün çalışmak istemiyordu zaten.
şu anda önceden saat kaça kadar okulda kalıyorsa yine o kadar kalabilecek öğrenci. başında da öğretmen olacak.
Evet canım sizin için iyi olucak ama tek yönlü düşünmemek lazım.Ücret sıkıntısı tabiki her kurumda mevcut.ne yazık ki çoğu çalışan emeğini alamıyo.Ayrıca ben öğretmenleri bakıcı olarak görmüyorum.Gören ya da bunu sizlere hissettirenleride kusura bakmasınlar biraz cahil olduklarını düşünüyorum.Çocuklarımın sadece eğitim almalarını ve sosyalleşmesini istiyorum.Çok şükür tüm kişisel ihtiyaçlarını kendileri görüyorlar.Kulüplerde heryaş gurubu olabiliyo bence öğretmenler için bu daha zor olucak.