İyide öyleyim zaten hem yaş olarak hemde deneyim olarak ve bunun yaşıma göre çok normal olduğunu bana söylüyor zaten ki öylede zaten sadece o an sessiz kaldım ama aklıma takılmış öğrenmek istedimya off olmadiginiz biri gibi gorunmeye calismiyorsaniz niye adama sormaktan cekiniyorsunuz onu anlamadim. benim gorustugum kisiyle ilgili aklima bie sey takilsa ona sorarim burda isim ne kendisi burda degil ki.
hayat sizin kendiniz bilirsiniz ne diyeyim ama yipranirsiniz kendinizi hep boyle asagida gorurseniz adama karsi.
Sanırım ben sorumun cevabını buldum bahsettiği şey aynı ortamda bulunup yemeklerine katılmak gibi şeylerdir büyük ihtimal1908 de bı meclisi mebusan vardı sonra 1920 de Türkiye Büyük millet meclisi oldu. Onun dışında mebusanli bir cemiyet bilmiyorum ben
Karşımda yaşıma göre çok zeki ve akıllı bir kız olduğumu söyleyen başarılı bir iş adamı diğer karşımdada siz. Sizce şu an beni cahil bulmanız ne kadar umrumda olabilir bir kahve bile içmeden sizinle ? Ki bu adam sevgili olarak değil daha çok arkadaş abi gibi düşünürsek :)Sevgilinize cahil görünmek istememenize hak verdim burdan bakınca biz sizi baya cahil gördük çünkü. Biraz araştırma yapın, kelime dağarcığınızı genişletin de öyle gidin enişte beyin yanına. Sadece ilişkiniz için söylemiyorum bunu. Kaç yaşındasınız?
Hayır tabiki öyle davranmadı ama demek istediği çok farklıydı sanırım. Kendimi aşağı hissetmem aşağılık gibi değilde daha çok yaşımdan dolayı normal olduğunu biliyoruz ikimizde bu yüzden problem yapmıyoruz ikimizde bunuTürkçe konuşsun bir zahmet, milletvekili denen bir sözcük var artık. Türkçe konuşmayıp kimse anlamayınca çok bilgili falan mı olunuyor yani??? Niye aşağı hissediyorsunuz?
Olduğum gibiyim zaten ya aslında hiç kasıntı falanda değildi sanırım burada yanlış anlaşıldım hepsi busizin oralarda google var mı? neyse.mebus cemiyeti ne yane olduğunu sormak kötü bir şey değil, o kadar harıl harıl konuşuyorsanız o nedir? diye sorabiliyor olmanız lazım.ayrıca bana biraz kasıntı bir tip gibi geldi.türkçenin suyu mu çıktı.hem olduğunuz gibi olun.sizi olduğunuz gibi beğenmeyecekse eninde sonunda bir yerde patlak verecek ve bitecek.
Karşımda yaşıma göre çok zeki ve akıllı bir kız olduğumu söyleyen başarılı bir iş adamı diğer karşımdada siz. Sizce şu an beni cahil bulmanız ne kadar umrumda olabilir bir kahve bile içmeden sizinle ? Ki bu adam sevgili olarak değil daha çok arkadaş abi gibi düşünürsek :)
Ben de cemiyeti akvam üyesiyimBen de ittihat ve terakki cemiyetindenim. 31 mart olaylarını falan bastırıyoruz işte napalım.
Adam neden bana mebus meclisine üye olduğunu söyleyerek beni işletmek istesin anlamıyorum ? Öyle bir adamın ki tanınmış bir iş adamı internette boy boy fotoğrafları var bana neden yalan söylesinKahve içmeden kültür seviyesinin anlaşılmadığını bilmiyordum. Sizde benim eğitim durumumu, mesleğimi, kim olduğumu bilmiyorsunuz. Kaç yaşındasınız? İş adamının niyeti sizi etkilemekse Adriana Lima olduğunuzu bile söyler oraya çok bel bağlamayın. Takıldığınız buysa sevgiliniz değil arkadaşınız diyelim çok mu fark ediyor söylemek istediğim ana fikir aynı. Kelimenin anlamını bilmeyebilirsiniz ama googledan aratmak bir dakikanızı almaz. Mebus meclisine üye olduğuna sizi inandırmış biri varsa karşınızda sizi işletiyor veya dalga geçiyordur.
Adam neden bana mebus meclisine üye olduğunu söyleyerek beni işletmek istesin anlamıyorum ? Öyle bir adamın ki tanınmış bir iş adamı internette boy boy fotoğrafları var bana neden yalan söylesin
Muhtemelen kpss çalışan bir tarihciHolding sahibi biriyle konuşuyoruz mebus cemiyetindeymiş ama ben bu ne demek bilmiyorum
İyide öyleyim zaten hem yaş olarak hemde deneyim olarak ve bunun yaşıma göre çok normal olduğunu bana söylüyor zaten ki öylede zaten sadece o an sessiz kaldım ama aklıma takılmış öğrenmek istedim
meclis olmuyor mu oHolding sahibi biriyle konuşuyoruz mebus cemiyetindeymiş ama ben bu ne demek bilmiyorum
Olabilir cümlesini çok hatırlayamıyorum çünkü. TBMM de milletvekillik dışında ne yapabilir acabaTBMM'den bahsediyor olmasın?
Adam neden bana mebus meclisine üye olduğunu söyleyerek beni işletmek istesin anlamıyorum ? Öyle bir adamın ki tanınmış bir iş adamı internette boy boy fotoğrafları var bana neden yalan söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?