Mebus cemiyeti ne demek ?

İyide öyleyim zaten hem yaş olarak hemde deneyim olarak ve bunun yaşıma göre çok normal olduğunu bana söylüyor zaten ki öylede zaten sadece o an sessiz kaldım ama aklıma takılmış öğrenmek istedim

Sevgilinize cahil görünmek istememenize hak verdim burdan bakınca biz sizi baya cahil gördük çünkü. Biraz araştırma yapın, kelime dağarcığınızı genişletin de öyle gidin enişte beyin yanına. Sadece ilişkiniz için söylemiyorum bunu. Kelimenin anlamını bilmeyebilirsiniz ama googledan aratmak bir dakikanızı almaz. Kaç yaşındasınız?

Son düzenleme:
1908 de bı meclisi mebusan vardı sonra 1920 de Türkiye Büyük millet meclisi oldu. Onun dışında mebusanli bir cemiyet bilmiyorum ben
Sanırım ben sorumun cevabını buldum bahsettiği şey aynı ortamda bulunup yemeklerine katılmak gibi şeylerdir büyük ihtimal

Karşımda yaşıma göre çok zeki ve akıllı bir kız olduğumu söyleyen başarılı bir iş adamı diğer karşımdada siz. Sizce şu an beni cahil bulmanız ne kadar umrumda olabilir bir kahve bile içmeden sizinle ? Ki bu adam sevgili olarak değil daha çok arkadaş abi gibi düşünürsek :)

sizin oralarda google var mı? neyse.mebus cemiyeti ne ya ne olduğunu sormak kötü bir şey değil, o kadar harıl harıl konuşuyorsanız o nedir? diye sorabiliyor olmanız lazım.ayrıca bana biraz kasıntı bir tip gibi geldi.türkçenin suyu mu çıktı.hem olduğunuz gibi olun.sizi olduğunuz gibi beğenmeyecekse eninde sonunda bir yerde patlak verecek ve bitecek.

Türkçe konuşsun bir zahmet, milletvekili denen bir sözcük var artık. Türkçe konuşmayıp kimse anlamayınca çok bilgili falan mı olunuyor yani??? Niye aşağı hissediyorsunuz?
Hayır tabiki öyle davranmadı ama demek istediği çok farklıydı sanırım. Kendimi aşağı hissetmem aşağılık gibi değilde daha çok yaşımdan dolayı normal olduğunu biliyoruz ikimizde bu yüzden problem yapmıyoruz ikimizde bunu

Olduğum gibiyim zaten ya aslında hiç kasıntı falanda değildi sanırım burada yanlış anlaşıldım hepsi bu

Kahve içmeden kültür seviyesinin anlaşılmadığını bilmiyordum. Sizde benim eğitim durumumu, mesleğimi, kim olduğumu bilmiyorsunuz. Kaç yaşındasınız? İş adamının niyeti sizi etkilemekse Adriana Lima olduğunuzu bile söyler oraya çok bel bağlamayın. Takıldığınız buysa sevgiliniz değil arkadaşınız diyelim çok mu fark ediyor söylemek istediğim ana fikir aynı. Kelimenin anlamını bilmeyebilirsiniz ama googledan aratmak bir dakikanızı almaz. Mebus meclisine üye olduğuna sizi inandırmış biri varsa karşınızda sizi işletiyor veya dalga geçiyordur.

Adam neden bana mebus meclisine üye olduğunu söyleyerek beni işletmek istesin anlamıyorum ? Öyle bir adamın ki tanınmış bir iş adamı internette boy boy fotoğrafları var bana neden yalan söylesin

Adam neden bana mebus meclisine üye olduğunu söyleyerek beni işletmek istesin anlamıyorum ? Öyle bir adamın ki tanınmış bir iş adamı internette boy boy fotoğrafları var bana neden yalan söylesin

Mebus cemiyetine üye olamaz mesele o işte. Kendisi de milletvekili olmadığına göre büyük büyük dedesi Meclis-i Mebusanda vardıysa bilemem
Siz kaç yaşındasınız artık yazıcak mısınız? 3.ye soruyorum. İstemiyorsanız da söylemek istemiyorum diyebilirsiniz. Mesajlarınızda sürekli yaş vurgusu var o yüzden öğrenmek istiyorum.

İyide öyleyim zaten hem yaş olarak hemde deneyim olarak ve bunun yaşıma göre çok normal olduğunu bana söylüyor zaten ki öylede zaten sadece o an sessiz kaldım ama aklıma takılmış öğrenmek istedim

yalnız mebus falan deyince adamın 70 lik olması lazım..
dedelerle gezme:)

Nesini anlamadınız? Babası didisi bilmem nesi milletvekilidir.
Bu da o cemiyete aitiz demek istemiştir.
Cemiyet derken illa kağıt üzerinde kurulu bir şey hayal etmeyin.
Bir arkadasım da mesela kendi ve benzeri instagram fenomenlerinden oluşan arkadaş grubunu, bizim cemiyet diye anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…