Mebus cemiyeti ne demek ?

Aa evet annesi olabilir

Bugun mebus cemiyetini anlamazsınız yarın başka birşeyi.
Belli ki olduğunuzdan farklı görünmeye çalışıyorsunuz, o halde bu iş yürümez.
Uzun zamandır konuşuyorsanız ona neyden bahsettiğini sorabilirsiniz değil mi? Soramama nedeniniz kendinizi ondan aşağı görmek. Neden? Holding sahibi diye mi?

Mabus cemiyeti diye anlatmaya calistigi muhtemelen
Millet vekilleriyle birlikte yemekte veya toplantida mabus kelimesi millet vekili cemiyette genelde toplantilara deniyordu eskiden
Evet sanırım öyle oraya girmesi için ailesinden birinin eski milletvekilimi olması lazım ne olması lazım

Hayır çok bilgili bir adam bilmem hangi ülkenin hangi tablosundan bile muhabbet edebiliyoruz ki ben daha ülkeye gitmemişim o gitmiş gezmiş ve tabloları bile incelemiş başka ülkeden konu açıyorum üniversiteyle alakalı gitmek istiyorum diye adam benden çok şey biliyor orayla alakalı

Evet sanırım öyle oraya girmesi için ailesinden birinin eski milletvekilimi olması lazım ne olması lazım
Is adamlari genelde tanir bir kac milelt vekili onlarla bir araya herhangibi bir yerde gelmesinede cemiyet toplantisi vs diyebilirler

ayni isle mesgul olan insanlarin cemiyetleridir vardir
Mesela galatasaraylilar cemiyeti ( ayni takimi tutan insanlar )
Ulkede milyon tane galatasarayli vardir ama bunlarin bir bolumu bir araya gelip surekli gorusup toplantilar organize ediyorlarsa cemiyet olur bu
İsadamlarinin da boyle cemiyetleri olur
Siz buyuk ihtimalle mebus kelimesini yanlis anladiniz ya da yanlis hatiriyorsunuz

Geçenki bahsettiğin cemiyetin adı neydi aklıma geldi de anımsayamadım demek cahillik mi oluyor yani?

Arkadaslar cok guldum yorumlariniza.mebus cemiyeti yani milletvekili düğünü demek istemis.ben sakaryaliyim.bizim burda her turlu dugun, nisan, sunnet gibi merasimlere cemiyet denir.hatta sunnet dugunlerinin kapisina sunnet cemiyetimize hoşgeldiniz yazarlar.Esim rizeli o da cok guler düğüne neden cemiyet diyoruz diye o da ilk duydugunda anlamamisti şoförler cemiyeti gibi birsey mi diye sormustu:)

yemin ederim kadın kadının en büyük düşmanıdır diye boşa dememişler

ahxjshxjshjssh cidden adam dugunden bahsetti ve konu sahibi de kendini cahil zannedip boyle kivrandiysa cok gulerim

bi de adama bak 2020 yilina gircez milletvekiline mebus diyor jdmdjdmdhdd

Tam olarak bu sanırım evet teşekkür ederim
Rica ederim allah rahmet eylesin annemin halasi tam bir istanbul hanimefendisiydi onlar cok bahsederdi cemiyetlerden vs onun sayesinde ogrendim bende birde esimin ailesimde dugunumuz var degilde dugun cemiyetimiz var nisan cemiyetimiz var diye bahsedilir cemiyet toplanma anlaminda kullaniliyor yani

aha adam milletvekili düğününde miymiş yani:))))

hallem sakaryalı mı dede?

Yani?
Sizi cezbeden bu sanırım.
O da sizinle konuştuğuna göre sizde de ona cazip gelen şeyler olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…