Aa evet annesi olabilirNesini anlamadınız? Babası didisi bilmem nesi milletvekilidir.
Bu da o cemiyete aitiz demek istemiştir.
Cemiyet derken illa kağıt üzerinde kurulu bir şey hayal etmeyin.
Bir arkadasım da mesela kendi ve benzeri instagram fenomenlerinden oluşan arkadaş grubunu, bizim cemiyet diye anlatır
Yameclisin lokantasında ucuza yemek yemeye falan üyedir belki
Yaşimdi açık açık bilgi vermek vardıda neyse
Evet sanırım öyle oraya girmesi için ailesinden birinin eski milletvekilimi olması lazım ne olması lazımMabus cemiyeti diye anlatmaya calistigi muhtemelen
Millet vekilleriyle birlikte yemekte veya toplantida mabus kelimesi millet vekili cemiyette genelde toplantilara deniyordu eskiden
Hayır çok bilgili bir adam bilmem hangi ülkenin hangi tablosundan bile muhabbet edebiliyoruz ki ben daha ülkeye gitmemişim o gitmiş gezmiş ve tabloları bile incelemiş başka ülkeden konu açıyorum üniversiteyle alakalı gitmek istiyorum diye adam benden çok şey biliyor orayla alakalıBugun mebus cemiyetini anlamazsınız yarın başka birşeyi.
Belli ki olduğunuzdan farklı görünmeye çalışıyorsunuz, o halde bu iş yürümez.
Uzun zamandır konuşuyorsanız ona neyden bahsettiğini sorabilirsiniz değil mi? Soramama nedeniniz kendinizi ondan aşağı görmek. Neden? Holding sahibi diye mi?
Is adamlari genelde tanir bir kac milelt vekili onlarla bir araya herhangibi bir yerde gelmesinede cemiyet toplantisi vs diyebilirlerEvet sanırım öyle oraya girmesi için ailesinden birinin eski milletvekilimi olması lazım ne olması lazım
Tam olarak bu sanırım evetIs adamlari genelde tanir bir kac milelt vekili onlarla bir araya herhangibi bir yerde gelmesinede cemiyet toplantisi vs diyebilirler
Arkadaslar cok guldum yorumlariniza.mebus cemiyeti yani milletvekili düğünü demek istemis.ben sakaryaliyim.bizim burda her turlu dugun, nisan, sunnet gibi merasimlere cemiyet denir.hatta sunnet dugunlerinin kapisina sunnet cemiyetimize hoşgeldiniz yazarlar.Esim rizeli o da cok guler düğüne neden cemiyet diyoruz diye o da ilk duydugunda anlamamisti şoförler cemiyeti gibi birsey mi diye sormustu:)
Tam tersiNormal cemaatçidir belki
Arkadaslar cok guldum yorumlariniza.mebus cemiyeti yani milletvekili düğünü demek istemis.ben sakaryaliyim.bizim burda her turlu dugun, nisan, sunnet gibi merasimlere cemiyet denir.hatta sunnet dugunlerinin kapisina sunnet cemiyetimize hoşgeldiniz yazarlar.Esim rizeli o da cok guler düğüne neden cemiyet diyoruz diye o da ilk duydugunda anlamamisti şoförler cemiyeti gibi birsey mi diye sormustu:)
Rica ederim allah rahmet eylesin annemin halasi tam bir istanbul hanimefendisiydi onlar cok bahsederdi cemiyetlerden vs onun sayesinde ogrendim bende birde esimin ailesimde dugunumuz var degilde dugun cemiyetimiz var nisan cemiyetimiz var diye bahsedilir cemiyet toplanma anlaminda kullaniliyor yaniTam olarak bu sanırım evetteşekkür ederim
Yani?Hayır çok bilgili bir adam bilmem hangi ülkenin hangi tablosundan bile muhabbet edebiliyoruz ki ben daha ülkeye gitmemişim o gitmiş gezmiş ve tabloları bile incelemiş başka ülkeden konu açıyorum üniversiteyle alakalı gitmek istiyorum diye adam benden çok şey biliyor orayla alakalı
Anlayamadim yorumunuzu dusmanlik benim yorumumun neresindeyemin ederim kadın kadının en büyük düşmanıdır diye boşa dememişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?