- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 551
- 53
Ben çalışmayı düşünüyorum bir çok yere başvuru yaptım dönüş olmadı dahs önceden iş tecrübelerim varkoronadan dolayı evde olduğu için maddi sıkıntıdasınız yani. Siz çalışmıyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çalışmayı düşünüyorum bir çok yere başvuru yaptım dönüş olmadı dahs önceden iş tecrübelerim varkoronadan dolayı evde olduğu için maddi sıkıntıdasınız yani. Siz çalışmıyor musunuz
bu da suç temaslının temaslısı oluyorlar çünküKan tahlili temiz ama diğer rest sonucunu bekliyoruz bu yüzden göndermek istemedim ve bu konuyu kreş yetkilisi ile konuştuğumda bana dediği sakın bizimle görüştüğünüzü söylemeyin oldu yoksa biz zor durumda kalırız dedi bende kaydını sildirmek istedim
Siz de çalışırsanız maddi olarak daha rahat olursunuz. Çocuğun da yaşı varmış zatenBen çalışmayı düşünüyorum bir çok yere başvuru yaptım dönüş olmadı dahs önceden iş tecrübelerim var
Oğlum belki taşıyıcıdır diye göndermek istemedim zaten eşim pozitif çıkarsa bizde test yaptırıcaz eğer bizde pozitif isek okulla tekrar iletişime geçip belirticembu da suç temaslının temaslısı oluyorlar çünkü
Siz çok hasta oluyor diye almadınız mı çocuğu kreşten ?Kan tahlili temiz ama diğer rest sonucunu bekliyoruz bu yüzden göndermek istemedim ve bu konuyu kreş yetkilisi ile konuştuğumda bana dediği sakın bizimle görüştüğünüzü söylemeyin oldu yoksa biz zor durumda kalırız dedi bende kaydını sildirmek istedim
Evet oğlum 3 yaşında kayınvalidem yakın aslında ona bırakmayı düşündüm girp bir işe çalışmak çok istiyorum ama kayınvalidemler çok kalabalık yaşıda baya var bakma taraftarı değil.. bu şekilde kreşe alıştırıp iş bulursam girecektim ama olmadıSiz de çalışırsanız maddi olarak daha rahat olursunuz. Çocuğun da yaşı varmış zaten
1. Çocuk üç kere grip olduYine celiskili cevaplar
Cocugunuz krese yeni baslamis hasta olmasi cok normal
Esinizde korona cikti diye gondermeyecekseniz evet elbette haklisiniz
Ama bir diyorsunuz cocuk hasta oluyor bir diyorsunuz kocamda korona cikabilir. Ne dediginiz belli degil valla.
Ve evet isveren bir noktada hakli. Sozlesmenizi iyi okumamissiniz. Orada muhtemelen yaziyordur sartlar.
Eşim corona testi yaptırdı henüz sonuç çıkmadı kan testi sonucu temiz çıktı diğer test sonucunu bekliyoruz evet oğlumda kreşe başladı balayı grip oluyor şimdi eşimde böyle olunca göndermem kararı aldık eğer zaten eşim pozitif çıkarsa direkt bizde test yaptırıcaz eğer biz de pozitif çıkarsak kreş ile görüşücemYine celiskili cevaplar
Cocugunuz krese yeni baslamis hasta olmasi cok normal
Esinizde korona cikti diye gondermeyecekseniz evet elbette haklisiniz
Ama bir diyorsunuz cocuk hasta oluyor bir diyorsunuz kocamda korona cikabilir. Ne dediginiz belli degil valla.
Ve evet isveren bir noktada hakli. Sozlesmenizi iyi okumamissiniz. Orada muhtemelen yaziyordur sartlar.
sürekli bahaneler...1. Çocuk üç kere grip oldu
2. Eşim evde maddi sıkıntı var
3. Eşim korona o yüzden göndermiyorum
Çocuğum hasta olduğu için evet bunun üstüne eşimde böyle olduğu için göndermeme kararı aldık ben yukarıda maddi yönden göndermiyorum yazmadım1. Çocuk üç kere grip oldu
2. Eşim evde maddi sıkıntı var
3. Eşim korona o yüzden göndermiyorum
Tomografı çekildiyse az çok ciğerlerde gözükür. Ciğere inmediyse daha testte direk sonuç çıkar.Eşim corona testi yaptırdı henüz sonuç çıkmadı kan testi sonucu temiz çıktı diğer test sonucunu bekliyoruz evet oğlumda kreşe başladı balayı grip oluyor şimdi eşimde böyle olunca göndermem kararı aldık eğer zaten eşim pozitif çıkarsa direkt bizde test yaptırıcaz eğer biz de pozitif çıkarsak kreş ile görüşücem
Demek ki göndermemek için 3 sebebi var.Sürekli bahaneler derken?Çocuğu göndermek için size söz mü verdi ki size bahane uydursun.İsterse can sıkıntısına alır çocuğunu kreşten kime nesürekli bahaneler...
Yetkili haklımı bilmem ama Çocuklar kreşe başladıklarında ilk sene sürekli hasta olurlar . Malum suanda tam hastalık sezonu. Bence biraz daha sabretseydiniz bağışıklığı güçlenene kadar en azından .Merhabalar.. Oğlumu kreşe vermiştim1 ay oldu ilk ay ücretini yaptırmıştım. Bu ayda gider düşüncesi ile 2. Ayıda yatırdım ama okula başladı başlayalı 3. Grip oluşu bende haliyle göndermeyeceğimi ve paramın iade edilmesini istedim yetkili kişi bana girerken ilk hafta deneme süresi demişti şimdi onu keseceğimi servis ücretini 100 TL olarak konuşmuştuk şimdi 200 TL olarak alacağını yani yolladığım paranın yarısını iade edeceğini söyledi bana ve ben bu kuruma 350 TL li kırtasiye alışverişi yaptım bunu sorduğumda ise hepsi kullanıldığını bir kaç parça birşey kaldığını söyledi benim çocuğum 3 yaşında biraz konuşmasında problem var sırf bu yüzden vermiştim ama sürekli grip olması dolayısıyla aldım sizce yetkili hakkımı arkadaşlar
Allah sizden razı olsun şuan yazınızı inanın gözlerim dolarak okudum neyi araştırıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum anlatmaya çalışıyorum hesap sorar tarzda yanıtlar Rabbim sizler gibi insanların sayısını arttırsınÖnceki konulardan vurmak buradaki bazı kadınların huyu olmuş.Acaba gerçek hayatta da kendilerine sorunlarını açan insanların da bir zaman sonra o derdini yüzüne vurarak böyle itici oluyorlar mıZira öyle arkadaşlarım olsun istemezdim oturup dertleşmezdim.
Size laf sokanlara da masum masum cevap vermişsiniz kalbiniz temiz belli ki.İsterseniz 20 kere parayla ilgili konu açabilirsiniz kime ne?Rahatsız olan yorum yapmasın.
Kreş haklı bence de ama vardır bunda da bir hayır çıkacağı varmış demek ki o paranın sizden Allah yerini doldursun sıkmayın canınızı
ÇatlakBu kaçinci konunuz para ile ilgili ben sayamadim artik. Tamam para önemli de ne bileyim napolyon bile bu kadar para dememistir heralde.
Bunu bildirmek zorundasınız yalnızKan tahlili temiz ama diğer rest sonucunu bekliyoruz bu yüzden göndermek istemedim ve bu konuyu kreş yetkilisi ile konuştuğumda bana dediği sakın bizimle görüştüğünüzü söylemeyin oldu yoksa biz zor durumda kalırız dedi bende kaydını sildirmek istedim