- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Merhaba hanımlar derdim esimin yegeni. Aslina bakarsaniz kayinvalidemin işgüzarlığı! Gorumcemin iki cocugu var biri 9 biri 2 yasinda. İse girince annesi bakmaya basladi para karsiligi. Konunun benimle alakali olan kismi ise daha onceden bizim evde ps 4 vardi bu 9 yasindaki cocugu durmadan bize yolluyordu kv. Cocukta asiri yaramaz oyun oynamayi bilmez bagira cagira tepine tepine oynardi. Bende bir yolunu bulup esime sattirdim bu oyun konsolunu. Bir sure bize gelmedi. Simdi kendi laptoplari var onu alip gelmeye basladi ama inanin zaten hamileyim kendime zor yetiyorum cocuk evi talan ediyor afedeesiniz bi wc kullaniyor midem kalkiyor her geldiginde arkasindan temizlemekten biktim. Bir gun misafirlerim gelcekti onceki gun temizlik yaparken yine yollamis cocugu bende esime is yapiyorum canim gonder yegenini dedim laptobuda kaynanamlara yolladim artik orda oynasin diye. Bugun esim gece nobetinden geldi uyuyali bir saat oldu telefonu caldi dayi ben size gelcem diye. Esimde kizdi uyyyorun sonra diye. Bir saat sonra kapi caldi actim laptop elinde ananem yolladi beni dedi. ya inanin tahammulum kalmadi artik cocugun butun yaramazliklarini ben cekiyorum evi rezil hale getiriyor birde insanin sabrini zorlayan seyleri bile isteye yapiyor. Kayinvalidem daha cocugum dogmadan orda burda ben bakmam kendi baksin diye her ortamda soyluyor. Sana cocuguma bak diyen yok yeterki sorumlulugu sende olan cocuklari basima atma...! Ne olur bir yol gosterin biktim Artik. Kizim dogdugunda da boyle olursa yandim...