- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 303
- Konu Sahibi gibigibi88
-
verdiği paranın verdiği mahçubiyet var. Birde çocukları var kendi çalışıyor birbirimize destek oluruz diyor hepden susuyorumHayat sizin hayatınız. Kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsiniz.
haftasonları görüyor çocugunu. gidersem yılda 2 kez anca görürBoşandığınız adam ne karışıyor ki nerde yaşayacağınıza?
Aslinda ne guzel ablaniz size kol kanat geriyor gibi görünüyor huyunu suyunu bilmiyorum tabi. Ama yurtdışında yasayan biri olarak(İsviçre) oyle sansli görüyorum ki burdaki cocuklari ahhh diyorum ulkemin çocukları… korkmayin cocuklar daha cabuk dil öğreniyorlar. Hakkinizda hayırlısı olsun.Ablam yurtdışında yaşıyor. Ben eşimden boşandım ablam bana maddi olarak yardımlar etti. Oraya gitmemi istiyor yanına çocuğumun babası asla kabul etmez . Et se bile yeni bir dil öğrenmek oğlumu tamamen babasız büyütmek çok korkutucu. Ablam maddi olarak yardımda bulunduğu için ona hayır diyemiyorum . yani kendimi mecbur hissediyorum. ona hayır dersem hayal kırıklığına uğrayacak yada gitmezsem çocuğumun geleceği için bencillik etmiş olucam sanki.. korkuyorum ablama hayır demekden de yeni bir hayata başlamakdan da. ilerde çocugumun babasıyla uzaklaştırdıgım ıcın beni suçlamasından da.
Tatillerde bayramlarda gonderirsiniz. Konusun eski esinizle cocugunuzun egitimi icin eski esinizde gelir belki aradahaftasonları görüyor çocugunu. gidersem yılda 2 kez anca görür
Bir yandan çocuğumun babası asla kabul etmez.Ablam yurtdışında yaşıyor. Ben eşimden boşandım ablam bana maddi olarak yardımlar etti. Oraya gitmemi istiyor yanına çocuğumun babası asla kabul etmez . Et se bile yeni bir dil öğrenmek oğlumu tamamen babasız büyütmek çok korkutucu. Ablam maddi olarak yardımda bulunduğu için ona hayır diyemiyorum . yani kendimi mecbur hissediyorum. ona hayır dersem hayal kırıklığına uğrayacak yada gitmezsem çocuğumun geleceği için bencillik etmiş olucam sanki.. korkuyorum ablama hayır demekden de yeni bir hayata başlamakdan da. ilerde çocugumun babasıyla uzaklaştırdıgım ıcın beni suçlamasından da.
siz isviçrenin neresinde yaşıyorsunuz?Aslinda ne guzel ablaniz size kol kanat geriyor gibi görünüyor huyunu suyunu bilmiyorum tabi. Ama yurtdışında yasayan biri olarak(İsviçre) oyle sansli görüyorum ki burdaki cocuklari ahhh diyorum ulkemin çocukları… korkmayin cocuklar daha cabuk dil öğreniyorlar. Hakkinizda hayırlısı olsun.
evet çoook haklısın benim hayatımı yılalrdır ben harıc herkes yaşıyor zatenBir yandan çocuğumun babası asla kabul etmez.
Diğer yandan ablam maddi yardım etti hayır diyemiyorum.
İnanın 7 yaşındaki oğlum sizden daha sağlam basıyor.
Siz ne istiyorsunuz?
hala çocuğunuzun babasının kararına göre yaşayacaksanız ayrılmasaydınız.
Ablanız maddi yardımı böyle karşılık bekleyerek yaptıysa hiç yapmasaydı.
Kendi istekleriniz, kendi kararlarınız, kendi doğrularınız ne zaman olacak? Annesiniz farkında mısınız? Dimdik durmalı kendinize saygı duymalısınız. Yaşadığınız hayat sizin, eski eşin yada ablanın değil.
Zürihsiz isviçrenin neresinde yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?