- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
Evet bir tek cok net kalsinlar diyen siz oldunuz. Buyuk ihtimal benim cekincelerimi de anladiniz. Artik kimse rahatim bozulsun istemiyor. Acaba bencillik mi yapiyorum, gelip kalsalar daha kötü seyler de olur mu diye korkuyirum acikcasi. Ayni evde o kadar curcuna hic yasamadim alisik degilim. Bir de tam bu asamada karsi cikmassam sonra bu olaylar katlanarak artar mi bilmiyorum. Kimse benim fikrimi sormuyor, dogulu olduklari icin herkes esimle konusuyorMesajlari okudukca cok üzüldüm gercekten.. biz millet olarak aslinda cok misafirperver ve yardimseveriz..
Senin en yakinin, ailenin sana ihtiyaci var.. evin musait ve tabiki gecici bir sure.. yani neden bu kadar tepki geldi anlayamiyorum..
Konu sahibi.. aile kavrami cok onemli.. eltinle aranda sorun yokmus, kv de iyi hatta isimi yapar diyorsun.. tamam 2 ay uzun bi sure ama idare edilebilinir.. suresi belli olmasaydi kabul etme derdim..
Yani senin kiz kardesinin boyle bi durumu olsa git otelde kal dermiydin? Eltinde sartlardan dolayi bebek vs. Kalamiyordur otelde... ailenden biri icin naparsa yapsin demek cok bencilce olur..