mecburi yalan

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
meraba arkadaşlar ben bugün bir arkadaşım için konu açıyorum.

arkadaşımın 1 senelik bir ilişkisi var ve bu kişiyle çıkarken biriyle tanıştı (sosyal medya üzerinden falan değil tamamen karşı karşıya geldiler) ve çocuk bunu buldu etti instagramdan yazdı. baya bi konuştular sonra numarasını vermiş. 1-2 gün konuştular tabi kız sevgilisini seviyo onunla sadece normal konuşuyo. bu olay 1 ay önce falan olmuş 2 gün konuşup konuşmayı kesmişler. ve şimdi sevgilisi bir şey için şifresini aldığında mesajları gördü. arkadaşımda o çocukla hiç bir şey yaşamadığı için saçma sapan bir şey olduğu için sadece 2 gün öylesine konuştuğu için sevgilisini kaybetmek istemiyo çocuk buna s.ktir git hayatımdan falan demiş.

kızda kaybetmekten korkup ve gerçekten 2 gün konuştuğu biri için ayrılmayı, ona değmeyeceği en azından böyle bitmesini istemediği için yalan atmak zorunda kaldı.

o çocuk ablamın konuştuğu biriydi ve bizde denemek için yaptık tarzında seyler söyledi fakat çocuk inanmıyor. her yerden engelledi, dinlemedi bile. arkadaşım cok kotu durumda. ne yapıp edip kendini affettirmesi lazım evet yalan üzerine olmaz ama değmeyecek biri yüzünden böyle bitmesini istemiyor bugun evine gidicek evde yoksa beklicek sizce bu ablamınkiydi olayına devam etmeli mi?

Bence erkek arkadaşını dikkate alıp hayatından çıksın. Bu işin sonu gelmez yalan yalanı doğurur

ne konuştuklarına bağlı, normal havadan sudan bi konuşma olsa sevgilisi bu kadar tepki göstermez herhalde

Neden konusmus diger erkekle?
Ve 2 gun snra neden son bulmus?
Biz burda kk olarak bi erkegin bunu yaptigini okusak " hm, demekki eger oluru olsaydi aldatmaya dogru gidicekti, adam megilli" deriz.
Simdi burda hemcinsime torpil yapmiycam.
Yanlis bisey bu yaptigi.

Yalan dahada bi yanlis bisey.

Arkadasin bu kadar seviyosa neden konustu cvp verdi. Bastan engellemesi gerekiyodu mesaj atan kisiyi. Sevgilisi yapsa ne tepki verirdi. resmen aldatma egilimidir bu. Kendisini begenen biriyle ve bunu bilerek 2 gun ne konusuyo. Karsidaki adam umutlanmadi mi. O niyetle yazmadi mi. Bnce sevgilisi ayrilmakta hakli. Guven zedelenmis o isin sonu gelmez. Kaldi ki kesinlikle kendimi ovmuyorum sadece ornek veriyorum. Bende hep cok begenilen birisi oldum. Sevgililik nisanlilik donemimde tanismak isteyen, gelip isteyelim evlenelim diyen bi cok kisi oldu ve iclerinde yakisikli durumlari cok iyi insanlar da vardi. Ben degil konuşmak kimdir diye sormadan ne munasebet diyerek reddettim. Bence boyle olmasi gerekiyo karsi tarafa yapilan cok buyuk bi yanlis bnce.

Erkek yapsa topa tutmuştuk. Öyleyse ayrımcılık yapmıcaz ve arkadaşınızı da topa tutucaz.
Ben arkadaşınızın 2 günlük konuşmasını iyiniyetli bulmadığımı söyliyeyim. Muhtemelen hoşlanmadığı için 2 günde kesti. Hoşlansa bu iş uzayabilirdi. Bence de ayrılsın.

Madem seviyor neden konuşmuş diğeri ile ?
Birde değmez biri demişsiniz neden öyle dediniz arkadaşınızı yarıyolda mı bıraktı bu 2.kişi

Adam haklı kizlar. Ne erkeğin ne de kadının aldatması olmamalı. Ayrıca şuna kafam takıldı. Madem o çocukla konuştu oldu bitti, neden hala mesajlari duruyor? Ya sevgilisi suc üstü yapti kizin, ya da gercekten cocugu kiskandirmak icin boyle bir ergenlik yaptı ve ters tepti. Bilemedim hangisi???

Valla iki gün konuşma, bir kere sevişme, bir kere buluşma fark etmiyor. Güven bittiyse geçmiş olsun. Havadan sudan konuşma olsa bu kadar tepki de olmazdı sanırım. Yapacak bir şey yok. Çocuğu rahat bıraksın, herkes yoluna baksın bence.

Sevgilisini gerçekten sevseydi çocukla muhattap olmazdı. Hem yüzyüze konuşmuş, sonra da sanal olarak devam etmiş konuşmaya. Bu aldatmaktır benim için.
Üzerine bir de yalan söylemiş. İyi kuzenim yazdı.s.s.s yapmamış.
Çocuk da iyi yapmış ayrılarak.
Hem aldatıyor hem de yalan söyleyerek salak yerine koyuyor.
Böyle bir durumun affedilmemesi lazım, ama illa yalvaracaksa da gerçeği söylesin. Aralarındaki ilişkiye ve kızı sevip sevmemesine göre belki affeder. Ama bu saatten sonra hayatta güvenmez. Doğruyu söylesin ama barışmak için de çırpınmasın boşuna, çocuğun güvensizliğinden kaynaklı tartışmalar ve kızın tekrar aldatma ihtimali var çünkü.

Sevgilisi inanmıyorsa bunun evveliyatı da vardır..
Demek ki güvenilecek biri değil arkadaşınız..
Ki öyle numara verip iki gün de konuşması çirkin..
Üstüne yalan söylemesi çok çok çirkin..

Bence sen hiç karışma.
Sevgilisinden yüz bulamayınca 2 günlük oğlana direksiyonu kırar arkadaşın.
Evdeki yemek dururken açık büfeye yönelmiş ve layığını bulmuş.
Bi erkek yapsa bunu aldatma denir kız yapınca ufıcık bi hıtı

Daha iyisi mi acaba kafası ile 2 gün konuştu durum değerlendirmesi yaptı. Baktı sevgilisinden fazlası yok kesti görüşmeyi.
Fazlası olsaydı o şutlayacaktı 1 yıllık sevgiliyi değil mi ? Sen bir kenarda dur daha iyisini bulamazsam döner dolaşır gelirim kafası...Çok yazık... Hep daha iyisine bakınıp duracak...

Değmeyecek biri yüzünden? ? Konuştuğu. kişi suçlu yani. 2 günlüğüne nedir ya? Normal konusmussa bile ne alaka? Haklı ayrilmakla adam

Değmeyecek biri yüzünden? ? Konuştuğu. kişi suçlu yani. 2 günlüğüne nedir ya? Normal konusmussa bile ne alaka? Haklı ayrilmakla adam
değseymiş 1 yıllık sevgiliye yol verecekmiş hanımkız zaten...Allah fırsat vermemiş...

hem konuşsun konuşsun sonra değmeyecek bir insan için. baştan konuşmayacaktı. umarım çocuk geri dönmez kanıpta..

Belki erkek arkadaşı oyun oynadı arkadaşınıza? neden bu zamana kadar şifre istemedi de şimdi istedi? Birde arkadaşınız acaba daha mı iyi biri olur, daha mı düşünceli, daha mı yakışıklı olur vs vs dediği için görüştü o çocukla. arkadaşınız gerçekten sevmiyormuş demek ki sevseydi görüşmezdi.

Yalanın mubah olduğu durumlar var da...
Bu durum onlardan biri mi?
Sen düşün (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…