Medcezir Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Amerika'da yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen gençlik dizisi 'The O.C'nin yerli versiyonu için hazırlıklara başlandı.

Dizinin başrollerinde iki sevgili rolünde, Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın oynayacağı iddia edildi.

Mischa Barton, Adam Brody, Ben McKenzie, Peter Gallagher, Kelly Rowan gibi oyuncuların rol aldığı The O.C. dizisi, Amerika'da 2003-2007 yılları arasında yayınlanmış ve tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenmişti.
Dizide Amerika'nın en zengin semtlerinden birine gelen fakir bir gencin, zengin bir kıza aşkı ve çevresinde gelişen olaylar ele alınıyor.

oysa ki konuyu acmaya gelmistim

haberi görünce cok sevindim. Çagatay ve Serenay bence birbirine cok yakısacak.

Haberi görünce inanılmaz güldüm, bir bu kalmıştı zaten..

Ay Yapım'ın hazırladığı ve Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un başrol oynayacağı dizinin adı belli oldu.
İsmi ilk olarak "Aşk Hikayesi" olarak belirlenen dizininadı FOX TV'de yayınlanan "Bir Aşk Hikayesi" dizisiyleçakışmaması için değiştirilmişti.
Sarıkaya ve Ulusoy'un hayranlarının merakla beklediğidizinin ismini Ay Yapım'ın senaristllerinden Ece Yörençtwitter hesabından açıkladı.
Ece Yörenç, Amerikan dizisi O.C'den uyarlanan dizininadının "medcezir" olduğunu söyledi.
Yörenç, eylül ayında Star TV ekranlarinda başlayacakdizinin çekimlerinin 2 Ağustos'da başlayacağını da duyurdu.

Bundan olsa olsa komedi dizisi olur
O.C ve bu dizi bir olur mu ya
Senaristlerde azıcık kafa çalıştırsalar
Bu bizim bildiğimiz zengin kız fakir oğlan olayına döner
Seth in espri yeteneği
Marissa nın bakışı
Ryan ın masum tatlılığı
Summer in güzelliği....
Hiç biri olmaz.
Hele Serenay dan Marissa
Çağatay dan Ryan hiç mi hiç olmaz

aynen katılıyorum
ayrıca
the o.c yi izlememiş olanlar
hiç bu diziyle vakit kaybetmeyin. gidin orjinalini izleyin. eminim çok etkileniceksiniz
the o.c gibi bir dizi bile misha barton ayrıldıktan sonra ancak 4. sezonun yarısına kadar gelmiş bi dizi. bu yönetmen med cezirden ne medet umuyo acaba

aman tanrım The O.C yi çok severdim inanmıyorum. fragmanını izlediğimde amerikan dizisi gibi olacakmış diye düşünmüştüm. tanıdık geliyordu allahım çok harika yaa :) bizim türkler de ya amerikan ya da kore dizilerini alıyor. merakla bekliyorum kavak yelleri gibi abartmasalar bari :/

Diyaloglar bile aynı pes

Çağataydan ryan olur mu
Heleeee kiii diğer çocuk kim ya seth çok tatlıydı bula bula onu mu bulmuşlar
Çok uyuz oldum o diziyi seth'in sempatikliği ryan'ın kabalığı götürüyodu
Aslaaa orjinali gibi olamazzzz Türk dizisi 2. bölümden sonra entrika girmeye başlar olaya çevirmeye başlarlar hemen

Diyaloglar bile aynı pes

uyarlama ya ondan
Öyle savunma yaparlar uyarlama bu diye

Doktorlarda Grey's anatomyden çalıntıydı izlediğimde orjinalini orda da vakaları çalmışlar hep
Birebir alıyolar hiç değiştirme gereği duymuyolar

Dur bakalım birebir almalarına rağmen nasıl olcak izleyip görücezz

Ben çok sinir oldum ilk duyduğumda
Dizileri çalıp uyarlamada berbat bir ülkeyiz. Bir de bu adamlar piyasada senaristim diye geçinirler. Hani nerede üreticilik...
Sen yabancının yaptığını al, birebir buraya koy sonra bu senaryo deyip tonlarca para kazan.
Bu diziyi mahvedecekler orası kesin.
Bir tek Ryan, Seth değil ki bir kere Seth'in ailesi en başta babası hem çok komik hem de çok ciddi bir adam. Onu nasıl oturtacaklar ?
Seth ve babası Sandy nin muhteşem diyalogları vardı onları göreceğimizi sanmıyorum.
Gençlik dizimi berbat edecekler.

bu diziyi izlemeyi düşününler gitsin the o.c yi izlesin lütfen. geçen boş zamanlarına yazık

İşte bilmeyen kesim bunu türkler yaptı diye inancak ve deli gibi izlicek
Bizim gibi orjinalcilerde bakıcak diziyi berbat ediyolar döncek yine orjinaline
Evet mümkün değil oturtamazlar seth'le sandy'nın muhabbetlerini seth'in esprili ve çok konuşkan havasını burdaki çocuğun görünüşüne uyuuz oldum yani
seth diye koymuşlar bi de onu oraya biz daha iyisini benzerini blurduk bula bula onu mu bulmuşlar köpürdüm valla görünce hadi çağatay neyse tamam kurtarıyo biraz serenayda andırıyo marissayı eyvallah ama seth hiç olmamış ya

Bir de şaka gibi ama twitter da şimdiden hayran sayfası oluşmuş.
Bu dizide entrika çoktu ama bakalım kaçını yerleştirecekler. Marissanın lezbiyen ilişki yaşaması, Luke' un Marissa'nın annesiyle yakınlığı, Marissa'nın babası Jimmy nin önce Kristin ile sonra Hailey ile olması... diye uzayıp gidiyor üçgenler.

Aynennn bunları biraaz zor yaparlar mecbur değiştircekler Türk izliyici anlamaz Irıspıııııııııııııııı diye bağırıverirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…