bu dızı topıgı ıssız kalmıs yahuuuu sezon fınalı nasıl bıttı oyle ben yıne yaman mıra kaza yapacak derkennnn taklaya geldım :)
ben tahmin ettim enderlerin kaza yapacagını, ters köşe olacagını..
Ender birlikte mi olmus o adamla yani... Selim nasıl ağladı içli içli, nasıll kalkacak bunun altından bakalım..
ya o kısmı anlayamdım ender kendı cıkıp gıtmmsmıydı evden benm mutlu evlılıgm var dıye yanlsmı hatrlıyrmselim ölcek dıyorlr sanrm dızdn cıkıyorms
evet oyleydi demek ki evden cikmadan bisey oldu...
hayir yaaa ben o adami çok yakistiriyordum diziyeeee...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama otururlarken adam duygularını acınca gıttı bence bişi gecmedı aralrında amaaa enderınde kafası karstgıı ıcın aldatms gıbı hıssettı ve kocasınada bahsetmedı bu sebeble bole bir ızlenım oldu . evet bencede dızıden o cıkcana ender cıksın yahuuu
Ben de izlemiyordum ama izlediğim dizi bitince kardeşim o boşluktan yararlanıp bunu sardı başımıza.Ama Kara Ekmek başladı onu beğendim.Haftaya izleyemezsin doğru mutfaktaki televizyona dedim.Bakalım haftanın galibi kim olacak.Artik biktirdilar, her bolumde ayni kisir dongu devam ediyor. Biri kaciriliyor, tum bolum o olayin etrafinda donuyor. Davet, parti hic gercekci gelmiyor bu hayatlar artik. Ender diziden ciktigindan beri tadi kalmadi zaten. Ben cuma gunleri kara ekmek izliyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?