Medcezir Star Tv

Star TV'nin ilgiyle takip edilen dizi Medcezir'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

[video=youtube;UvJIUp59c1o]http://www.youtube.com/watch?v=UvJIUp59c1o[/video]

İşte bölümde yaşanacaklar;

Annesinin kendisini bir kez daha terk etmesinden sonra Serez ailesinin yanına geri dönen Yaman, yaptığı fedarkarlıklara rağmen annesinin gidişine çok kızgındır. Mira sevgilisinin yakınında olmasına sevinirken bu zor durumda en büyük destekçisi olur. Ancak bu süreçte kendi ailesindeki sorunlardan uzak kalır. Annesinin kötü sürpriziyle hayli sarsılacaktır.

Yaman’ın zamanında müdahalesi ile kurtulan Asım Şekip Kaya hastaneye kaldırılırken, Ender ve Sedef hayatlarında ilk kez babalarını kaybetme gerçeğiyle yüzleşirler.

Olanları öğrenir öğrenmez hastaneye yanında gizli müttefikiyle birlikte gelen Sude, Sedef’e eksik parçaları birleştirmesi için önemli bir ipucu verir. Sedef babasını suçladığı konularda haksız olabileceğini fark ettiğinde, Sude ile Sedef arasındaki rekabet alevlenecektir.

Yaman, Mira’dan annesiyle arasındaki küskünlüğe bir son vermesini istedikçe, anne kız arasındaki kriz şiddetlenir. Öte yandan Selim’in kuzeni Cem ile Mira arasındaki dostluk, Yaman’ın içten içe Cem’e karşı silahlarını kuşanmasına neden olur.

Asım’ın hayati tehlikeyi atlatmasından sonra Sedef kendini geri planda tutar ve ailedeki hasarı onarma görevi Ender’e kalır. Ancak Asım tek bir kişi dışında herkese kapılarını kapatır. Yaman’a borcunu ödemek için zaman kaybetmez. Yaman ise Asım Şekip Kaya’dan hayatının ne kadar değerli olduğunu ispatlamasını ister.

[video=youtube;SOsEdTb_VkM]http://www.youtube.com/watch?v=SOsEdTb_VkM[/video]

Medcezir dizisine yeni katılan Mert'in Kuzeni Cem kimdir Cem hakkında merak ettiklerinizi aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

Medcezir dizisine 28 Şubat 2014 tarihinde ki 24. bölümde yeni bir oyuncu dahil oluyor. Mert Asım Serezli’nin kuzeni olarak kadroya dahil oluyor.Aslında bu isim çok yabancı değil, Fox TV’de yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde rol alan Berk Cankat.

Mert’in kuzeni ile Mira’nın samimi olmasından dolayı 24. Bölümde dizi kadrosuna girecek kuzen ile Yaman arasında kıskançlık krizleri yaşanabilecek gibi görünüyor.

bu dızı topıgı ıssız kalmıs yahuuuu sezon fınalı nasıl bıttı oyle ben yıne yaman mıra kaza yapacak derkennnn taklaya geldım :)

Son düzenleme:
bu dızı topıgı ıssız kalmıs yahuuuu sezon fınalı nasıl bıttı oyle ben yıne yaman mıra kaza yapacak derkennnn taklaya geldım :)

ben tahmin ettim Enderlerin kaza yapacagını, ters köşe olacagını..
Ender birlikte mi olmus o adamla yani... Selim nasıl ağladı içli içli, nasıll kalkacak bunun altından bakalım..

ben tahmin ettim enderlerin kaza yapacagını, ters köşe olacagını..
Ender birlikte mi olmus o adamla yani... Selim nasıl ağladı içli içli, nasıll kalkacak bunun altından bakalım..

ya o kısmı anlayamdım ender kendı cıkıp gıtmmsmıydı evden benm mutlu evlılıgm var dıye yanlsmı hatrlıyrm selim ölcek dıyorlr sanrm dızdn cıkıyorms

ya o kısmı anlayamdım ender kendı cıkıp gıtmmsmıydı evden benm mutlu evlılıgm var dıye yanlsmı hatrlıyrm selim ölcek dıyorlr sanrm dızdn cıkıyorms

evet oyleydi demek ki evden cikmadan bisey oldu...
hayir yaaa ben o adami çok yakistiriyordum diziyeeee...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet oyleydi demek ki evden cikmadan bisey oldu...
hayir yaaa ben o adami çok yakistiriyordum diziyeeee...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama otururlarken adam duygularını acınca gıttı bence bişi gecmedı aralrında amaaa enderınde kafası karstgıı ıcın aldatms gıbı hıssettı ve kocasınada bahsetmedı bu sebeble bole bir ızlenım oldu . evet bencede dızıden o cıkcana ender cıksın yahuuu

bende öyle sandım en basından ama, bu kadar kendini paralamasının altından bişey cıkacak gibi geldi...
sonucta o adamın duygularıydı, enderin bir kabahati yoktu ki..

Ender diziden çıkmış galiba arkadaşlar atv de yeni dizisi başlıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nabmışlar bu diziye yahu anlayan beri gelsin :_) ender başka dizide oo kaçıncı bölümde medcezirde herkez enderin arkasından perişan olmuş dağılmış çok saçma insan bali bikaç bölüm oynuyana kadar yeni sezona başlamaz başka dizide inandırıcılıgını yitirmiş !

kızlar izleyen yokmu med ceziri ciddi ciddi kimse yazmamış şaşırdım

Çok boş bir dizi.Parti yapmaktan başka bir olayları yok.Ağla parti,sevin parti,öl parti.Partiler olmasa dizinin süresi dolmaz.Bir de niye koloni halinde geziyor bunlar bilmem.Samimiyetsiz samimi hepsi.

Artik biktirdilar, her bolumde ayni kisir dongu devam ediyor. Biri kaciriliyor, tum bolum o olayin etrafinda donuyor. Davet, parti hic gercekci gelmiyor bu hayatlar artik. Ender diziden ciktigindan beri tadi kalmadi zaten. Ben cuma gunleri kara ekmek izliyorum artik.

Ben de izlemiyordum ama izlediğim dizi bitince kardeşim o boşluktan yararlanıp bunu sardı başımıza.Ama Kara Ekmek başladı onu beğendim.Haftaya izleyemezsin doğru mutfaktaki televizyona dedim.Bakalım haftanın galibi kim olacak.

Hiç kaçırmadan izliyorum :)
Evet saçmaladılar ama yine de merak ediyorum ne oluyor diye

bende evler kıyafetler yarından bi tereddütleri yojk elecek kaygıları yok hayatlar güzel hepsinin tek derdi aşk eğlenceli geliyo zaten yok böyle bi dünya bi ütopya işte izleyip zaman geçiriyorum napim

Gencleri özentilige itmekten baska hic bi özelligi olmadagini düsündügüm dizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…