- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
Neden ; çünkü siz kendiniz için seviyorsunuz onu. Eğer onu sevseydiniz ona ve yaptıklarına saygı duyardınız.
Sırf kıskandığınız için gırtlağına yapışmazdınız.
Bunu yaşamayan bilemez, anlayamaz. Aynı şey sizin başınıza gelse, boğazınızda iki parmak görseniz
bir saniye kalmazdınız onunla..
Ben sevdiğinizin yerinde olsam bu ilişki için son bir konuşma yapardım ve eğer hala hayatıma neşe değilde kambur olmaya devam ederse ayrılırdım.
Güven kendine ve karşındakine, hayatına saygı , sadakat, ve ilerlemesini istemek istediği yolda ; bunlar bir ilişkinin yapı taşıdır.
Eğer onu gerçekten istiyorsanız , kendinizi elden geçirmelisiniz.
Ama ben üzülüyorum işte ben böyleym elimde değil ne yapabilirim benim için biraz fedakarlık yapamaz mı neden gezmesi tozması gerekiyo. Aşk emek fedakarlık ister bence.. Oda dikkat edicem seni üzmek istemiyrm diyo ama yine oluyo aynı şeyler üzülmek istemiyrum bende ..
Aslında gerçekten güveniyorum ama öyle sosyal olsun istemiyorum ne bilim bilmiyorum yaa neden böyleyim zarar veriyorum ilişkimize ama öteki türlü susarsamda ben zarar görüyorum
Seni anlıyorum canım bende senin kadar kıskancım ama..
Sevgilin hergün bişeyler yapmıyorsa yani birgün arkadaşımdayım birgün arkadaşlarla dışardayım birgün klubun aktivitesi gibi var diyip hergün gezip tozmuyorsa bukadar sıkma geri teper oda insan sonuçta senden başka insanlarada ihtiyacı var tabi ama kız olması gerekmiyor..
Benim sevgilimin kız arkadaşı yoktur ben buna fırsat vermedim izinde vermedim sadece okulda yada başka bir yerde denk gelirse selamlaşır 2 muhabbet okadardır dışarda felan gezemez, kızlı erkekli bir cafeye gidemez..
Bunun kendine güvensizlikle felanda alakası yok bu konuda rahat ol. erkektir karşındaki kızdır hertürlü şeytanlık olabilir baştan önlemi alınmalı.
Fakat dediğim gibi erkek arkadaşlarıylada zaman geçirmeli oyüzden bunun sınırını belirt ona deki ben bunları bunları istiyorum senide anlıyorum ama benim iiçimin rahat etmesini istiyorsan kızların bulunmadığı ortamlarda bulun gelirsede uzaklaş unutma benimde erkek arkadaşlarım var bende aynı şeyleri yapabilirim ozaman ne hissedirsin onu düşün felan de. Seni seviyorsa bu sınırları kabul edip uygulayacaktır..
Elbette ki hayatını düzenli yaşamak zorunda biri varsa hayatında. İlla nikah olması gerekmiyor bir insan arasında evli diyebilmek için.. Bekar gibi davranamaz. Davranmamalı.
Ama siz böyle yaparsanız sizden daha çok uzaklaşır.. Ve birgun bakarsınız kontrolu elinizden kaçırmışsınız onun ilgisinide. Yavaş yavaş olur bu , siz farkına bile varmazsınız.
Sonra yalanlar başlar. Aramalar azalır. Konuşmalar sıkıcı olmaya başlar..
Ya kavga olur, ya da sohbet edecek birşey bulamazsınız.. Sevinçlerini paylaşmaz. Sıkıntısını anlatmaz.. Sonra bir bakmışsınız ikinizde bitmişsiniz.
O benim umrumda olmasydı sürekli gezmeside umrumda olmazdı kızlarla arkadaşlık etmeside.. böyle bakıyorum. Paylaşamıyorum onu.. Ama o beni paylaşabiliyor artık.. Bende aslında vaktim yok gitmek istemiyorm kulüplere filan ama sırf ona inat olsun anlasın diye katılmak istiyorum buda kötü bişey hem istemediğim şeyleri yapmış olucam ama bilmiyorum ooffffKıskanmamak değil bu, yaptığının yanlış olduğunu gördü onada yapılınca ve hatasından döndü..Hem siz başka birşeyle uğraşırsanız onuda daha az sıkacagınızı düşünüyor.
Kıskançlık hiç kaldıramadığım bir durum..Bir insan neden kıskanılmak, engellenmek, ister.Bir yere gitme derse bundan mutlu mu olacaksınız.. Sakın bana sevginin gösergesidir kıskançlık demesin kimse; değil asla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?