Medeni Olamıyorum

birsen82 aşık oldunuz mu hiç?

Oldum ve şuan o kişiyle nişanlıyım..

KK 'de hangi konuda yazarsam yazayım asla düşünmediğim ve yaşamadığım duruma göre yazmıyorum.

Bugun bu durumdan ben de bunaldım ve yazdım.. Nişanlımın parmakları gırtlağımdaydı.
Bu durumumda buraya yansıdı. Ama o aşıkta ben aşık değil miyim ? Kıskançlık bunun göstergesi mi ?

aşırısı herzaman fazladır bu konuda size katılıyorum. ama belli sınırlamalarda olmalı. benim için en olmaz olmaz sınırlama karşı cinsle arkadaş ilişkileridir. Kaldıramayacağım durumlar vardır bu hususla ilgili aksi halde kk da okuyoruz konuları. Sonuçta erkek milleti kadın kadar nefsine hakim değil. Ama dediğim gibi erkek erkek ark bayan bayan ark herzaman ihtiyac duyar. çiftler arasında dertleşmede bir yere kadardır çünkü. aynı şekilde gezmeye sosyal ortamlarada ihtiyac duyar ama belli sınırlamalar olmalı diye düşünüyorum

Yukarıda yorumumu yazmıştım zaten, elbetteki haddi aşmadan bir yol çizecek karşı taraf kendine.
Bu konuda hemfikiriz. Tabiiki dilediğiyle gezip eğlenmeyecek. Bol bol kız arkadaşı olmayacak. Nasıl kendi istemiyorsa , kendiside yapmayacak..

Ama bir yerde kızlar var diye , o kişiyide engellemek doğru değil ki.

Yani ''burada kızlar var ben kıskanıyorum sosyal olma'' bunu kimse kaldıramaz ki ?

Bu sizi üzmekten başka işe yaramaz. O yine gider ; olan sizin ambargo koyulan hayatınıza olur.

Evet katılıyorum. Belirli sınırlar çerçevesine sahip olmak önemli ilşkilerde.. Fakay bu kişinin kendisinde olmalı.

Çoğu zaman öyle erkek ya da bayanlar var ki , belirli bir süre zorla yaptırabilirsin, ama zaman içerisinde yine ve yeniden ihlal eder ya da yalanla saklar.

Netciye gelirsek evet had olmalı ilişkilerde ama herkesin kendine ait bir dairesi vardır.

Eger karşıdaki bu daireye girmeye çalışırsa ve yük olmaya başlarsa , bunun adı aşk değil , bağımlılık olur.

Ve karşıdaki bu bağımlıktan kurtulmak için illaki bir gün kaçar.

siz fazlasıyla sıkıyorsunuz düşünce açınız çok tuhaf. demişiniz ya medeni olamıyorum aslında çocuğa yapma dediğiniz şeyleri yapmasına izin vermeniz medeni olduğunuzuda göstermez. bunlar yapılması normal olan şeyler ve siz normal şeyleri anormal karşılıyorsunuz.

bu şekilde davranmaya devam ederseniz sevdiğiniz insan sizden gizli saklı yapmaya başlayacaktır. ünv. hayatı bir daha yaşanacak birşey değil o günlerin kıymetini bilin. sonrasında çok üzülürsünüz neden yapmadım diyerek. ne güzel çok güzel faaliyetlere üye oluyormuş. ne kadar güzel bir sosyal sevgiliniz varmış. sende sosyal olsan değişik aktivitelerde yeralsan beraber yapabilseniz filan. sevgilini yanında fazla asosyal kalıyorsun sanırım.

İkimizde farklı şehirlerdeyiz bunun verdiği bir zorluk var zaten oda iyice zorlaştırıyor çok aktif olması sosyal olması hiçte iyi bir şey değil herşeyin fazlası zarar inanın sizde istemezdiniz sizden uzakta ve sürekli sosyal faaliyetlere katılmasını istemezdiniz..

Bence bunu sizde yapın.Madem sizde üni. okuyorsunuz , orada aktif olabilecegınız kadar aktif olun.

Bence bunu sizde yapın.Madem sizde üni. okuyorsunuz , orada aktif olabilecegınız kadar aktif olun.

Evet bende öyle düşündüm ama istemediğim şeyleri yapıcam haftasonu sıcak yatağmdan çıkp sırf inat olsun diye bi şeylere katılıcam. yaa ben napıcam hiç bilmiyorum.. en iyisi takmamaya çalışmak sanırım oda elimden gelmiyor bilmiyorum ne olucak..

cnm benim bole kendine de ona da yazık edersın...

Neden sosyalleşmesin ki????
böyle yaparsan senden soğur,hiç kimse engellenmek istemez hele ki erkekler sırılsıklam aşık olsa bile bi yerde yeter artık der!!!

benim nişanlımda başka şehirde ve ev arkadaşıyla yaşıyor cafeyede gidiyor sinemayada tiyatroyada
gitmeli bence eve kapanan bi insan olsa hiç sosyal olmasa ne kadar kötü...
ben senin yerinde olsam ona güvendiğimi belli ederdim ve güvenmeye çalışırdım genelde bu mevzular
kendine güvensizlikten doğuyor...
sen bence laf arasında ben sana güveniyorum,sen benim üzülmemi istemezsin o yüzden beni üzecek bişey yapmazsın gibi konuşmalar yap
eğer ki böyle devam edersen bundan sonra sana nerede olduğunu da söylemeyecektir, o zaman hiç iyi değil daha da çok üzülürsün..
sende üniversitede okuyorsun sende gez dolaş,hatta bu hafta arkadaşlarınla tiyatroya git,snemaya yada söyle ona ve güven bence ...

Düşünceniz gerçekten çok yanlış...
Ya o size böyle davransaydı hayatım ben sinema kulübüne üye olcam diyorsunuz sevdiğinizde hayır olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz... Diyip mızmızlanıyor kendini yiyip bitiriyor.
Arkadaşlarınızla çıktınız 2 dakikada bir msj atıyor hiç bir muhabbet sohbet edemeden tekrar eve dönüyorsunuz hoş bir durum mu?
Yanlış anlamayın lütfen sizi eleştirmek kötülemek için söylemiyorum sadece biraz daha rahatlamanız ve kendinizi üzmemeniz için.
Bİraz rahat bırakmaya çalışın onu ve kendinizi unutmayın ki siz daha evli değilsiniz. Hoş öyle olsa bile her insanın kendine özeli vardır daima. Şahsen düşüncelerim bu yönde...
Denenmiş ve olumlu sonuçlar alnmış bir yöntemedir...
Son olarak şunu söylemeliyim ki bu hayatta hiç bir şey sizden değerli değill...

İnanın bunların hepsinin farkındayım bende istemiyorum tamam artık takmicam diyorum ama engelleyemiyorum kendimi bunalıyorum ağlıyorum sıkılıyorum ne biliyim istemiyorum, böyle yaşamakta istemiyorum, çok seviyorum o da seviyo biliyorum istanbuldayken herşey mükemmel bir de o kadar emek var kıyamıyorum ayrılmaya ama işkence çekiyorum sanki kendime acıyorum bu yüzdende ayrılmayı düşünüyorum elimde değil kıskanıyorum dayanamıyorum.. çok kötü bi durum allahm kimseye yaşatmasın .. genç çocuk sonuçta onunda yurtta canı sıkılıyo doğal olarak gezmek istiyo ama o gezdikçe ben deliriyorumm ooff offfff

canım bu kadar sıkmamalısın hem kendini hemde onu. öncelikle kendini üzüyorsun. karşı tarafıda çok sıkıyorsun bence. bu şekilde davranmaya devam edersen sıkılacaktır. bırak sosyalleşsin bakalım biraz kendini bulsun. biz hep sevgililerimizin hayatını sadece kendimizden ibaret gibi görüyoruz. onlarında kendilerince başka uğraşlara ihtiyaçları var. tamam öyle kızlarla çok sıkı muhabbetlere bende karşıyım. bununda bir sınırı olmalı ama bu sınır içersinde yapmak istediğini yapsın. yarın bir gün sen istemedin senin yüzünden şunu yapamadım vs. gibi şeylerle sana gelmesin. sende biraz rahat olmaya çalış. kafanı başka şeylere ver. ve ne güzel istanbulda okuyormuşsun bunun tadını çıkar. kendine güzel bir çevre edin. sende arkadaşlarınla zaman geçir kafanı dağıt biraz. herşey yoluna girecektir. kendini boşuna üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…