- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
birsen82 aşık oldunuz mu hiç?
Oldum ve şuan o kişiyle nişanlıyım..
KK 'de hangi konuda yazarsam yazayım asla düşünmediğim ve yaşamadığım duruma göre yazmıyorum.
Bugun bu durumdan ben de bunaldım ve yazdım.. Nişanlımın parmakları gırtlağımdaydı.
Bu durumumda buraya yansıdı. Ama o aşıkta ben aşık değil miyim ? Kıskançlık bunun göstergesi mi ?
O benim umrumda olmasydı sürekli gezmeside umrumda olmazdı kızlarla arkadaşlık etmeside.. böyle bakıyorum. Paylaşamıyorum onu.. Ama o beni paylaşabiliyor artık.. Bende aslında vaktim yok gitmek istemiyorm kulüplere filan ama sırf ona inat olsun anlasın diye katılmak istiyorum buda kötü bişey hem istemediğim şeyleri yapmış olucam ama bilmiyorum ooffff
aşırısı herzaman fazladır bu konuda size katılıyorum. ama belli sınırlamalarda olmalı. benim için en olmaz olmaz sınırlama karşı cinsle arkadaş ilişkileridir. Kaldıramayacağım durumlar vardır bu hususla ilgili aksi halde kk da okuyoruz konuları. Sonuçta erkek milleti kadın kadar nefsine hakim değil. Ama dediğim gibi erkek erkek ark bayan bayan ark herzaman ihtiyac duyar. çiftler arasında dertleşmede bir yere kadardır çünkü. aynı şekilde gezmeye sosyal ortamlarada ihtiyac duyar ama belli sınırlamalar olmalı diye düşünüyorum
siz fazlasıyla sıkıyorsunuz düşünce açınız çok tuhaf. demişiniz ya medeni olamıyorum aslında çocuğa yapma dediğiniz şeyleri yapmasına izin vermeniz medeni olduğunuzuda göstermez. bunlar yapılması normal olan şeyler ve siz normal şeyleri anormal karşılıyorsunuz.
bu şekilde davranmaya devam ederseniz sevdiğiniz insan sizden gizli saklı yapmaya başlayacaktır. ünv. hayatı bir daha yaşanacak birşey değil o günlerin kıymetini bilin. sonrasında çok üzülürsünüz neden yapmadım diyerek. ne güzel çok güzel faaliyetlere üye oluyormuş. ne kadar güzel bir sosyal sevgiliniz varmış. sende sosyal olsan değişik aktivitelerde yeralsan beraber yapabilseniz filan. sevgilini yanında fazla asosyal kalıyorsun sanırım.
İkimizde farklı şehirlerdeyiz bunun verdiği bir zorluk var zaten oda iyice zorlaştırıyor çok aktif olması sosyal olması hiçte iyi bir şey değil herşeyin fazlası zarar inanın sizde istemezdiniz sizden uzakta ve sürekli sosyal faaliyetlere katılmasını istemezdiniz..
Bence bunu sizde yapın.Madem sizde üni. okuyorsunuz , orada aktif olabilecegınız kadar aktif olun.
Kızlar şimdi benim 2 senelik bi ilşkim var. İstanbulda oturuyorduk ikimizde bu yıl ben marmarayı kazandm yine aynı şehirdeyim o şehir dışına gitti okumaya. İşte o zaman herşey değişti geç cevap atmalar filan sürekli dikkat edicem diyo sonra yine aynı. Bide medeni olamıyorm bi yere gitmesini istemiyorum hiç öğrenci kulüplerine filan üye oluyo yok tiyatro yok dağcılık yok yüzme filan çıldırıyorummm!! Yanında dişi sinek olsun istemiyorum. Bana bi yere gideceğini söylesin var ya deliriyorum kendime engel olamıyorum çok çok çok aşırı üzülüyorum ağlıyorumm.. bide gittiği yerde cevap atmıyosa mesajlarıma.. Paylaşamıyorm onu çok seviyorum.. ama bu böyle olmaz ben üzülmekten bıktm çok sevmeme ve iyi anlaşmamıza rağmen ayrılmayı düşünüyorum ama kıyamıyorumda onu bir daha göremeyeceğimi düşündükçe yine ağlıyorum. Ben ne yapmalıyım yaa:/ Böyle bi hayat ilişki istemiyorm ama onsuz olmakta korkutuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?