Tüp Bebek Merkezleri Medical Park (Bahçelievler) Dr.Latif Celal Küpelioğlu'nun hastaları buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaswa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaswa

GÜLBEŞEKER
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
2.162
4
316
Diğer
Bir kaç gün sonra tedavime başlıyorum.İnşallah hayırlısıyla sonuç alırız.Çok yer araştırdım ama, içime ve aklıma en çok burası yattı.Bu işler kısmet işi.Burada tedavi gören ve görmüş arkadaşlarla paylaşım oluşturalım.kaydirigubbakcemile5

Latif Bey'e muayeneye gittiğim zaman yoğunluktan oturacak yer bulamıyorum.Neden burada kimseyi göremiyorum ?

Ben latif beyin hastasıyım ama tüp bebek için değil.Nisan 14 ünde bebeğimi düşürdüm ozaman gittim..ılgisi iyi ama randevuları çok sarkıyor.Çok yoğun dediğin gibi.. kesin seni görmüşümdür.Ben herhafta salı günü gidiyorum takibim yapılıyor..Bu arada orda randevuları ayarlayan kızlara uyuz oluyorum :)))

kızlar merhaba ben latif beyin hastasıydım mikro tedavimi kendisi yaptı kesinlikle tedavide çok iyi ve başarılı benim eşimde sorun vardı bende pkoyum .....çok güsel ilaç düzenlemesi yaptı ve benim yumoşları 10 .günde topladı 20 den fazla yumurtam oldu ama 6 tanesi çok müsayitti 6 yumurta döllendi ikisi şuanki kuzularım ikisi donduruldu ikisi gitti....tedavi sürecinden ve çalşmasından çok memnun kaldım ki sonuç pozitif olunca dahada güsel oldu herşey ......ama kendisini bıraktım 6 ayda

birkere gebeliği hiç iyi takip etmiyor sıkıntılı dile getiriyorsun çok alakalı gibi duruyor ama değilmiş
muaynelerde en az 45 dk. bekletiliyorsun.....,
hep tv.kanaldan gelemsi uzun sürüyor....
birgün zarif hanımın randevu iptaline tanık oldum kıza diyorki gebeleri iptal et ön görüşmeleri al...

gebeler artık gebe olduğundan önemsemiyolar ...ön görüşmeye gelecekler taze para
ama gebeler o görüşmeleri iple çekiyolar .....bunu unutup ticari bakıyolar işe

ben çok sorunlu bir gebelik yaşadım 4 ayda kanamam oldu latif bey seyhatteyim dedi sadece tlf bilgi verdim ben ona oda beni yönlendirdi serkan beye oda bu zamandaki kanamalara engel olamiyoruz düşerse düşer yaşarsa yaşar dedi.....

ama jane hanım teşhisi koydu (bence latif bey kadar bilgili başarılı ve latif beyde olmayan bişey hastalarla alakalı ben latif beyin hastası olduğum halde benle çok ilgilendi kendisi

hastane olarakda hastalara para gözü ile bakılıyor en son 6 aylık hamile biri olarak aciline gittim
oradaki doktor ateşimi düşüremedi ve eve yolladı burayada gelmeyin capaya yada cerrahpaşa gidin dedi.

diyeceğim o ki beni cerrahpaşaya yönlendirdiği için allah binkere razı olsun
ama çok paramı yediler gebelik sonrasında oda allaha havale olsun

tüp bebeği yaptırın ikiz olursa riski herzaman vardır derim gidin cerrahpaşaya oradaki bir hocaya ben öle yaptım ve çok sağlıklı doğum yaptım ellerinden geleni yaptılar gebelerle çok ilgililer ama hocanın özeline giidin sizi orada ssk nızla çok iyi bakıyolar hocanız ilgileniyor ben öle yaptım ve bebeklerim küveze girmektten kurtuldu ....1 ay yattım erken doğüum riskinden çünki

ya galiba bu işler şans işimidir nedir,ondan derler yaa doktor kimseye önerilmez diye:)) bende aksine Latif beyden çok çok memnunum..ilk denemem daha 5.iğnemi vuruldum Allah inş,sonundada aynı cümleleri söyletir ama şimdilik herşey iyi gidiyor.zaten gebe kaldığınızda başka doktora görünün aklınız kalmasın bende öyle yapacağım kısmetse..herkez hakkında hayırlısı olsun ..

merhaba Demrem,
bende yeni başlıcam bu işlere kısmetse. Latif beyin adını daha önceki forumlarda gördüm. iyi diyolar genelde. bahçelievler bana çok uzak. eğer araştırdıysa benim için nereleri önerirsin?

merhaba arkadaşlar, ben de Dr Latif Bey'in hastasıyım.
Bana bir böbrek borçludur:)
transfer günü kendisini çok bekledim
ama tedavi süresince ilgiliydi,hak yemeyeyim

Sonuç mu?
negatif

yine de kendisini tavsiye ediyorum
bu iyiliğimi de unutmasın:)

herkese bol şans
Sevgilerim ile....

Son düzenleme:

merhaba konuyu acalı cok uzun süre olmus ancak yinede yazmak istedim umarım cvplarsınız..
yaptıgımız arastırma sonucunda ;eşimden kaynaklanan sorun nedeniyle latif küpelioğluna gitmeye karar verdik, sizin sorununuz neydi?çözüme ulastı mı ?sürekli sayfaları okuyorum ancak latif küpelioğlu hakkında en azından 2013 yada 2012 yılına ait bilgi bulamadım

Bu konuyu actigim tarihe bakinca o zaman yasadiklarimi hatirladim duygusal donemlerdi gercekten..Rabbim bu yola cikmis herkesi hayirla sevindirsin ins..canim bizdeki sebepsiz infertiliteydi.. hic bir sorun olmamasina ragmen olmuyordu..ilk gorusmemizde basari sansimizin%80 oldugunu soylemisti ...veren Allah Latif Bey'i bize vesile kildi..ve ilk denememde 3'uz gebelik elde ettik ..3.ayimda bir bebegimin kalbi durdu ve ikizlerimle devam etti gebeligim..Su an 3.5 yasina yaklasan bir kizim ve oglum var ..Rabbim bagislasin..
Benim sana diyecegim senin doktordan aldigin tatmindir ,karar senindir..memnun kaldiysan ondan baskasini sakin dusunme derim.. cunku yazilan olumsuz yorumlari okudugumda inanamiyorum ..demek doktor hasta iliskisi farkli oluyor herkeste..benim icin inan abartmiyorum o hayatimda tanidigim en iyi doktor ve cok iyi bir insandir,hatta arkadastir..Allah razi olsun ondan ..bana inanilmaz bir gebelik yasatti..her zaman duamdadir ve gorusuruz kendisiyle..beni bir kez baska doktora yonlendirmedi,ne zaman arasam ulastim beni merak etti aradi,sordu.her zaman rahatlatti gebeligimin keyfini yasatti biz gercekten harika bir takim olusturmustuk onunla..dilerim onu tercih edersen sizde bizim gibi bir iliski yasarsiniz ve yavrularina kavusursun sende ..nedense hep cogul konusurum
Cocuklarima evliligimin 9.yilinda kavustum 26.hafta itibariyle erken dogum tehlikem basladi ve araliksiz yattim bu zorlu surecimde doktorumun hep ozel ilgiisindeydim.37 haftamda yavrularima kavustum..ilgiside teshiside dogrudur ..Rabbim ne dilerse o olur,umarim Latif Bey'de senin vesilen olur canim..guzel haberlerini aliriz ins..

Allah yavrularınızı size bagıslasın mutlulugunuz daim olsun bizim gibi cocuk isteyenlerede kısa zamanda nasip olsun insallah :) okadar içten ve güzel yazmıssınız ki kötü yorumları sildim aklımdan diyebilirim.inşallah bizde ilk denememizde basarı elde etmiş oluruz

Güzel dualarin icin tesekkur ederim canim.Bu ozlemi yillarca yasamis birisi olarak,her ôzel duamda evlat ozlemi ceken kardeslerime dua ederim..Rabbim oyle buyuk ki hayal edemediklerimizi veriyor..bu yolculukta ne imkansiz hikayeler duyduk,kac yillik ozlemler gorduk yavrularina kavustular..Allah buyuktur..sabir ve dua ile olacak ins..dilerim ilk denemende olur,ama olmayabilir de asla umutsuzluga dusmek yok simdi degilse yarin olacak ins..dogru bir ekiplesin..gelismelerinden haberdar olmak isterim canim..duamdasin..Allah yardimcin olsun..

merabalar bende foruma yeni katıldım ve yazdıklarınızı okudum maşşallah yavrularınızı allah bağışlasın bende latif beyle ön görüşme yaptım tahliller istedi son rahim filmi kaldı yarın çıktırıcem doğumunuzuda latif beymi yaptırdı

MErhaba bende buralarda yeniyim ,pek fazla giremesemde zaman buldukca girip bakıyorum ve yazılanları okumaya calısıyorum,sizin sorun nedir ? latif bey ne gibi tahliller istedi ?bizimde yakın bi tarihde görüşmemiz var ve merak içerisinde bekliyoruz..

Canım kusura bakma yeni gördüm yazdıklarını..Dilerim en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız..guzel dileklerin için sağolasın evet doğumumu da Latif Bey yaptırdı..eşimde doğuma girmişti..aynı duyguları tüm evlat özlemi çekenlere yaşatsın inş...sende tedavi sürecini paylaşırsan haberdar olur duacı oluruz ...Allah gönlünden geçeni,kucağına versin hayırla,sağlıkla..yolun açık olsun..

kımseler varmı kızlar ???? bende latf beyın hastasym 2.5 yıldr suan tup bbeğe basladık 3 gun oldu transferım olalı ...

canim insallah guzel haberler alirsin.bnde latif beye tup bebek uaptirmak istiyorm gorusmeye gttim bmden genetik test v sperm testi istedi v ona gore bi yol iceriz v bizim sorunumuz sebebsiz interfilite hic bir problem yk.dktrdam memnunmusun v maliyeti n kadar tuttu v bnada tavsie edermisin y

slm ... oncelıkle bizdede cok cıddı sorun yok aslında hersey normal esımde varıkosl vardı hersey duzeldı ben 2 sene oncede latf beye asılama yaptrdım ama olmadı !!! bende busefer tup bebek yaptım :)çok memnunum aslında çok guvenyorum kendısne canım iğnler 1.500 ile 2.000 arasında tutuyor.transfer ve yumurta toplma 3.000 tl yumurta takıpı ve bıkaç test ıcınde 2.000 tl oduyorsun bunun harıcnde ılk baslaıdğında teslerı yenıden yaptryorsun esın ve sen ıkısnın toplamıda 2.000 tl ye yakın tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…