Medical Park doum cretleri

ben medical göztepede gökmen beye gidiyorum çok iyi bir doktor tavsiye ederim
henüz doğum ücretini konuşmadık ama ne olursa olsun orda doğum yapacağım

merhaba kızlar;
ben izmir medikal parka gidiyorum ve 34. haftamdayım..doğum fiyatları ise normal 1500, sezeryan ise 2000 lira mini süsleme paketi,
epidural iğne, oda ve refakatçi dahil fiyatlarıymış..ama doğuma kadar değişirmi bilmiyorum.

göztepe medıcalpark normal dogum 2900 tl epidural 900 tl zorunlu serzeyan 3900 tl (hatırladıgım kadarıyla)
acaip bi zam gelmiş epidural bile 900 olmus.
maalesef dogumuma 5 gun kaldı odeyecegız bu paraları

göztepe medıcalpark normal dogum 2900 tl epidural 900 tl zorunlu serzeyan 3900 tl (hatırladıgım kadarıyla)
acaip bi zam gelmiş epidural bile 900 olmus.
maalesef dogumuma 5 gun kaldı odeyecegız bu paraları

menekşe doğum masrafı ne kadar ödediniz toplam, kaç gün kaldın?

Kızlar medical park bahçelievlerden fiyat alan varmı? fiyatları biraz artmış mı bana mı öyle geliyor ?
bana yakın olan medipol var birde medical park medipolden dahiliye genel cerrahi fizik tedavi cogu bransa gittim :) ben cok memnun kalmıştım ama bir o kadar da sevmeyen var fiyatları acayip uygundu 550 tl normal doğuma demişlerdi

medical park bahçelievlerde normal doğum yapıpta memnun olan var mı? fiyatları çok yüksek muane farkı nekadar alıyorlar bilgisi olan paylaşırmı bizimle

Bahçelievler medicalparktan doğum fiyatı alan oldu mu son zamanlarda acaba :26::26::26:

bi yakınımın arkadaşı çalışıyo medical park bahçelievlerde. sordurmuştum normal doğum 2350, sezeryan 3000 küsürdü. yaklaşık olarak hatırladığım ücretler bunlar. çarşamba günü gidip tüm detayları konuşmayı düşünüyorum. tabi gitmişken muayene de olucam. tam teşekküllü bi hastane oldugundan dogumu orda düşünüyorum bakalım hayırlısı. kısmetse çarşamba tam bilgiyle dönüş yaparım. benimde merak ettiğim bu fiyatlara nelerin dahil olduğu. diğer hastanelere göre bi kademe yüksek fiyatlar. ekstrası olmalı içinde diye düşünüyorum. oda süsleme, anneye bi güzellik falan :) mesela hizmet hastanesinde anneye kuaför hizmeti var, kapı süsü var, lohusa şerbeti ikramı var

canım gitmişken birde sorarmısın dışarıdan fotocu kabul ediyorlarmıymış

Hepinizin hakkında hayırlısı. Ben 1 temmuzda gebze medical parkta doğum yaptım sezaryen ücreti 980 tl normal doğum 890dı tabi ssklı fiyatı bu hiçbir sosyal gğvencesi olmayan sezaryen 3500 normal 3000 yldi yanlış hatırlamıyorsam

tokatta bu hastane normal doğum 500 sezaryan 1000 tl diye öğrendim orda doğum yapan arkadaşımdan , ilden ile baya farkediyor fiyatlar

medical park bahçelievlerle görüştüm. ssklı fiyatları veriyorum. doktor muayenesi 110 tl. nstye de girdim o da 60 tl. normal doğum 2350 tl. sezeryan 3000 tl. epidural yada başka bişi olursa ekstraya giriyor. normalde 1 gece sezeryanda 2 gece kalınıyor. eğer doktorunuz dışardan gelecekse hastanenin fiyatı 1650. doktorunuzla telefonda görüşmek istiyorlar. anlaşmalı fotografcıları varmış ben düşünmediğim için sormadım fiyatını. dışardan fotografcı gelecekse eğer ve doğumhaneye sokmak istiyorsanız sertifikası mı ne olması gerekiyormuş. onun dısında odada kim foto cekerse ceksın :)

odalarını gezdirmek istemediler gibi. çok yogunmusmuş hiç boş oda yokmuş. e şimdi doğursam dedim bi oda ayarlanır dediler. odalar tek kişilikmiş. yatan hastalar katında bankonun onunde sanırım baş hemşire tarafından bilgi alabildim ayak üstü. bebek ve kendiniz için kıyafetin dışında bişi istemiyolar. pedler, bebek bezleri, biberon, kaşık felan hiç bişi istemiyolar. sadece gögus pedinizi ve kreminizi getirebilirsiniz dediler. bide odada lohusa şerbeti ikram ediyolarmış. o paraya tek ekstra bu !

asansore doğru giderkene annem uyanıklık edip kapısı açık bi odadaki bayandan rica etti odaları görebilir miyiz diye :) odalar ferah geniş. zaten 7. kat ve yukarsı. boydan boya cam. yatak, sehpa ve iki kişilik bi koltuk var. çok inceleyemedim maalesef. süslemeleri falan yok. kendiniz istediğiniz gibi süsleyebiliyosunuz.

açıkçası aman aman bi hastane değil. ben pek bi ekstra güzelliğini görmedim. her özel hastanede bulabileceğiniz şeyler.

bnde oraya gitmeyi düsünüyorum ama fiyat ve dr doktor bilgisi alamadım kıme gıtsem bılemıyorum tavsiye edebileceginiz biril varmı

Merhaba Canım. Ben de 8 haftalık gebeyim ve İzmir medikalparka gidiyorum. Doktor seçimi konusunda da kararsız kaldım. Senin doktorun kim? Memnun musun hastaneden ve doktordan. Ben Mert Göl ile başlamıştım ama o da gitti, 2. sinde Zekeriya Bey'den randevu aldım ama acil ameliyatı olduğu için Merve Hanım baktı. Bir dikiş tutmadı anlayacağın. 2 hafta sonra kontrolüm var Zekeriya Beyden almayı düşünüyorum yine ama önerilere açığım. Bana biraz fikir verebilirsen çok sevinirim.

Bayanlar Merhaba,
SGK'nın kendi sitesinde hastanenin sizden ne kadar extra ilave ücret alacağını yazan bilgiler var. Fazla alınmış ise sgk müdürlüklerine fatura vs gibi belgelerle müracaat ediyorsunuz onlar işlem yapıyorlar. Bwn göstepe medical için aşağıdaki fiyatları aldım sgk sitesinden. sizde siteyi bi ziyaret edin isterseniz .

https://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/ilaveUcretHesaplama.faces

ÖZEL MEDİCALPARK GÖZTEPE HASTANE KOMPLEKSİ

İşlem Kodu : P619920
Adı :NORMAL DOĞUM
SGK'nın hastaneye ödediği ücret : 432,00
alınabilecek en fazla ilave ücret :864,00
Alınabilecek en fazla ilave ücret oranı : %200

İşlem Kodu : P619922
Adı :Epidural anestezi ile doğum
alınabilecek en fazla ilave ücret :SGK'nın hastaneye ödediği ücret :459,00
alınabilecek en fazla ilave ücret :918,00

İşlem Kodu : P619921
Adı :Normal doğum (ilk doğum)
SGK'nın hastaneye ödediği ücret :540,00
alınabilecek en fazla ilave ücret :1.080,00

canım bende bakmaya çalıştım ama sanırım yapamadım. benim dr um herhangi bir hastaneye bağlı değil tüp bebek tedavisi gördük ve işlemlerimiz bahçelievler medicalde oldu evimize yakın diye ve dr muz orayla çalışıyor diye ama doğum için çok yüksek fiyatları hastane ücreti artı dr ücreti çok pahalıya gelecek.o yüzden Fatih 29 mayıs hastanesini düşünüyorum bende yarı yarıya farkediyor nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…