göztepe medıcalpark normal dogum 2900 tl epidural 900 tl zorunlu serzeyan 3900 tl (hatırladıgım kadarıyla)
acaip bi zam gelmiş epidural bile 900 olmus.
maalesef dogumuma 5 gun kaldı odeyecegız bu paraları
bi yakınımın arkadaşı çalışıyo medical park bahçelievlerde. sordurmuştum normal doğum 2350, sezeryan 3000 küsürdü. yaklaşık olarak hatırladığım ücretler bunlar. çarşamba günü gidip tüm detayları konuşmayı düşünüyorum. tabi gitmişken muayene de olucam. tam teşekküllü bi hastane oldugundan dogumu orda düşünüyorum bakalım hayırlısı. kısmetse çarşamba tam bilgiyle dönüş yaparım. benimde merak ettiğim bu fiyatlara nelerin dahil olduğu. diğer hastanelere göre bi kademe yüksek fiyatlar. ekstrası olmalı içinde diye düşünüyorum. oda süsleme, anneye bi güzellik falan :) mesela hizmet hastanesinde anneye kuaför hizmeti var, kapı süsü var, lohusa şerbeti ikramı var
Merhaba Canım. Ben de 8 haftalık gebeyim ve İzmir medikalparka gidiyorum. Doktor seçimi konusunda da kararsız kaldım. Senin doktorun kim? Memnun musun hastaneden ve doktordan. Ben Mert Göl ile başlamıştım ama o da gitti, 2. sinde Zekeriya Bey'den randevu aldım ama acil ameliyatı olduğu için Merve Hanım baktı. Bir dikiş tutmadı anlayacağın. 2 hafta sonra kontrolüm var Zekeriya Beyden almayı düşünüyorum yine ama önerilere açığım. Bana biraz fikir verebilirsen çok sevinirim.merhaba kızlar;
ben izmir medikal parka gidiyorum ve 34. haftamdayım..doğum fiyatları ise normal 1500, sezeryan ise 2000 lira mini süsleme paketi,
epidural iğne, oda ve refakatçi dahil fiyatlarıymış..ama doğuma kadar değişirmi bilmiyorum.
Bayanlar Merhaba,
SGK'nın kendi sitesinde hastanenin sizden ne kadar extra ilave ücret alacağını yazan bilgiler var. Fazla alınmış ise sgk müdürlüklerine fatura vs gibi belgelerle müracaat ediyorsunuz onlar işlem yapıyorlar. Bwn göstepe medical için aşağıdaki fiyatları aldım sgk sitesinden. sizde siteyi bi ziyaret edin isterseniz .
https://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/ilaveUcretHesaplama.faces
ÖZEL MEDİCALPARK GÖZTEPE HASTANE KOMPLEKSİ
İşlem Kodu : P619920
Adı :NORMAL DOĞUM
SGK'nın hastaneye ödediği ücret : 432,00
alınabilecek en fazla ilave ücret :864,00
Alınabilecek en fazla ilave ücret oranı : %200
İşlem Kodu : P619922
Adı :Epidural anestezi ile doğum
alınabilecek en fazla ilave ücret :SGK'nın hastaneye ödediği ücret :459,00
alınabilecek en fazla ilave ücret :918,00
İşlem Kodu : P619921
Adı :Normal doğum (ilk doğum)
SGK'nın hastaneye ödediği ücret :540,00
alınabilecek en fazla ilave ücret :1.080,00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?