Cok tesekkur ederim innuk. Sen de yasamıssındır zaten, biraz gerilerek beklenen bir olay dogum, en azından hastane konusunda iyi birseyler duymaya ihtiyacım vardı =)
Bi dahaki sefere hastanede de sorarım ama basta normal dogum dusunduysen belki sen de sormussundur daha once: Sancı saatler surebilen bi asama yanlıs bilmiyorsam. O kadar zaman tek basımıza mı kalıyoruz bir odada? Ya da acılma belli bir asamaya gelince mi alıyorlar o odaya acaba?
Esimin duymasını bırak sahsen ben de baskasının sesini duymak istemem o durumda, korkutabilir baskasının cok acı cektigini duymak gibi gelio =( Ben kendi odamda cekerim sancımı diye diretirim olmassa =) hayırlısı olsun bakalım.
Tekrar tesekkurler bilgi icin,
gule gule buyut minik bebegini insallah =)
teşekkürler verdiğin bilgiler için biraz için rahatladı :) ama eşlerin doğuma almamalarına şaşırdım :asigim:
innuk peki bebeğine ilk olarak giydirilen giysileri sen mi verdin hastane mi veriyor?
peki kızlar fiyatlar ne alemde hastanede ssk lılar için felan biliyomusunuz
Arkadaşlar ben 9 kasımda medikal park göztepede doğum yaptım sezeryan ile. Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Öncelikle odalar tek kişilik yanınızda kalacak refakatçi içinde açılıp yatak olabilen bir koltuk var. Odada televizyonunuz ve banyonuz mevcut. Odalar oldukça ferah. Eğer normal doğum yapacaksanız ve doktor onay verirse eşinişz doğuma girebiliyor. ama sadece doğum anında alıyorlar sancı esnasında erkek almıyorlar malum başka odalarda ve doğumhanelerde o esnada doğum yapanş sancı çeken oluyor hem eşiniz için hoş bir durum değil hemde malum yabancı bir erkek ben sancı çekerken yada doğum yaparken sesimi duysun yada duruma şahit olsun istemem. Ben normal doğum için gitmiştim sezeryan olmak zorunda kaldım normal olsaydı eşim girecekti doğum esnasında alacağız dedi doktor. Fakat sezeryan ameliyat ortamı olacağı için sağlık personeli dışında almıyoruz dedi. Yani bunu doktorunuzla konuşmanız lazım kimi doktor normale de almıyor.
Onun dışında hem doktorumdan hem hastane personelinden oldukça memnun kaldım. .odaya geldiğim andan itibaren gerek kadındoğum gerek bebek hemşileri güler yüzlü ve ilgililer. Bebeğiniz sizin yanınızda kalıyor zaten bebek hemşireleri arada gelip alıp bakımını yapıyorlar emzirmeden alt açmaya gaz çıkarmaya kadar herşeyi detayı ile gösteriyorlar. banyosu göbek bakımı vs. için hastaneden çıkmadan kısa bir eğitim veriyorlar. Biz geceleri çok yoğun olmadıklarından odaya geldiklerinde sohbet bile ettik bebek bakımı üzerine gayet iyiler. ayrıca hastaneden çıkıp eve geldiğimizde gece 3 gibi oğlumu susturamayınca (ağlamaktan sesi kısılmıştı) telefon ettim hemşilerin odasını bağladılar o derece yani. Temizlik konusuna gelince odalar hergün temizleniyor çarşaflarınız değişiyor. Sadece yemekler iyi değil ama hastane yemeği işte ne beklersiniz. Ama odaya bir sürahi kayısı kompostosu beni şaşırtmıştı...başka aklıma gelen bişe yok şimdili umarım sorularınıza cevap olmuştur. Fakat personel konusunda küçük bir detay vereyim. Bazen personelin asık suratlısına da denk gelebiliyorsunuz yada personel iyidirde sizden önceki hasta sinirini bozmuştur. Bende eşimde karşımızdakine hep güler yüzle yaklaşırız o yüzden hep güler yüz görmüşüzdür. Yani birazda sizin tavrınızla ilgili aynı hastanede benden 2 ay sonra eltim doğum yaptı o da genel olarak memnun. Umarım aklınızdaki sorulara yeterli cevap olmuştur.. :)
doktorlarınızı söylememişsiniz kızlar kimlere gidiyorsunuz?bende yeni gidicem de gökmen beyin ve mehtap hanımın çok methini duydum...ama eleştirilerde var tabi...
doktorun kimdi canım? mesajlarına baktım ama göremedim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?