merhaba kızlar benim bi yakınım medical göztepede doğum yapmak istiyor...
orda doğum yapan arkadaşlar hangi dr.dan memnun kaldınız,hangisini tavsiye edersiniz?
yardımcı olursanız sevinirim
Yakın zamanda göztepe medical parkta doğum yapanlar var mı? Görüşlerinizi belirtirseniz bizlere çok yardımcı olmuş olucaksınız.
Evime çok yakın, bu aydan itibaren kontrollerime orada bir doktora gitmeyi ve doğumu da orada yapmayı istiyorum ama yorumlarınıza ihtiyacım var.
21 Haziranda Medical Park Göztepe Hastanesinde epidural sezeryan ile doğum yaptım. Doktorum Gökmen İyigün'dü. Hamileliğimin başından itibaren doktorumdu. Zaten bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendisine gittim. Tavsiye eden arkadaşım hamileliklerinde çok sorun yaşamış, hatta hayatını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Gökmen bey onun hayatını kurtardı diyebilirim. Kendisi gayet ilgili bir doktor. Ayrıca hamileliğim boyunca tıbbi bilgisi ile beni çok rahatlattı. Gökmen Bey iyi bir doktor ama eğer bir doktordan beklediğiniz biraz da sizi nazlaması ise bunu yapmıyor. Kafanızdaki tüm soruları cevaplıyor, ilgileniyor ama naz çekmiyor. Yaşım ileri olduğu için özellikle ikili test ve ayrıntılı ultrason taraması sırasında bayağı evham yapmıştım. Ama beni çok rahatlattı ve her şeyi gerçekçi bir biçimde açıkladı. Daha sonra gebelik şekerim çıktığında ve bebeğime bir şey olacak diye korktuğum her anda bana destek oldu. Kendisinin hekimliğinden ve dikkatli ilgisinden çok memnunum. Tavsiye ederim gidin.
21 Haziranda Medical Park Göztepe Hastanesinde epidural sezeryan ile doğum yaptım. Doktorum Gökmen İyigün'dü. Hamileliğimin başından itibaren doktorumdu. Zaten bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendisine gittim. Tavsiye eden arkadaşım hamileliklerinde çok sorun yaşamış, hatta hayatını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Gökmen bey onun hayatını kurtardı diyebilirim. Kendisi gayet ilgili bir doktor. Ayrıca hamileliğim boyunca tıbbi bilgisi ile beni çok rahatlattı. Gökmen Bey iyi bir doktor ama eğer bir doktordan beklediğiniz biraz da sizi nazlaması ise bunu yapmıyor. Kafanızdaki tüm soruları cevaplıyor, ilgileniyor ama naz çekmiyor. Yaşım ileri olduğu için özellikle ikili test ve ayrıntılı ultrason taraması sırasında bayağı evham yapmıştım. Ama beni çok rahatlattı ve her şeyi gerçekçi bir biçimde açıkladı. Daha sonra gebelik şekerim çıktığında ve bebeğime bir şey olacak diye korktuğum her anda bana destek oldu. Kendisinin hekimliğinden ve dikkatli ilgisinden çok memnunum. Tavsiye ederim gidin.
Teşekkürler bilgilendirme için, güle güle büyütün bebeğinizi.
Ben de Mehtap hanıma randevu aldım, hem muayene olayım hem de doğum hakkında bilgi alayım, memnun kalırsam da orada devam ederim, zaten sona yaklaştık sayılır hayırlısıyla. Doğum hemşireleri, sonrasında odalar, bebek hemşireleri, ilgi alaka vs hakkında da söyleyecekleriniz varsa sevinirim..
canım öncelikle hayırlı olsun. bende bu hafta bu hastaneye gideceğim doktor kararsızluğum vr. normal doğuma tetikleyen bir doktor istiyorum. gökmen bey bu konuda nasıl? sezeryan yanlısı mı? mehtap hanımı çok övüorlar ya da ona alacağım
canım öncelikle hayırlı olsun. bende bu hafta bu hastaneye gideceğim doktor kararsızluğum vr. normal doğuma tetikleyen bir doktor istiyorum. gökmen bey bu konuda nasıl? sezeryan yanlısı mı? mehtap hanımı çok övüorlar ya da ona alacağım
Merhaba,
Doktor ve hastane seçimi zor bir işlemmiş, araştır araştır bitmiyor, iyi diyen de var olumsuz bahseden de.
Ben de 1 hafta sonraya mehtap hanıma aldım randevumu. Gittiğimizde yaşadıklarımızı burada paylaşalım ki hem bizlere hem de bizim gibi arayışta olanlara faydası olsun. Sen galiba benden önce gideceksin, doktor ve hastane hakkındaki görüşlerini yazarsan sevinirim. Bu arada bebeğin hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
orda doğum yapan arkadaşlar hangi dr.dan memnun kaldınız,hangisini tavsiye edersiniz?
Ben medikalpark kadikoyde doğum yaptim hiç memnun kalmadı. Hersoy tamamı ile ticaret .Üstüne üstlük personeli çok saygısız ve hastaya gerekli bilgiyi vermiyor. İkizerim oldu kızım 18 gün hastanede oğlum ise bir aydan fazla kuvezde kaldı. Doğru dürüst açıklama yapılmadan yatirabildikleri kadar bebekleri yatiriyorlar.Böyle lakayt para düşkünü hastane gormedim