Medical Park Göztepe 'de doğum yapmış olanlar

Ben de 18 haftalık hamileyim ve adını açıklamak istemediiğim hastanemden pek memnun değilim.Az önce Medikal Park Göztepe Hastanesini aradım, SGK'lı muayene ücreti 52 TL, normal doğum 1400 TL, sezeryan 2200 TL dediler.Hastanede yapılan diğer tetkiklerde (kan verme, doppler vs.) SGK geçiyor mu diye sordum, doktorunuzun anlaşması varsa geçer dediler de ben bunu pek anlamadım?Bu hastaneye giden arkadaşlar tahlil, tetkik, ultrason vs. bunlara ne ödüyorsunuz?Ben önümüzdeki ay 2. düzey ultrasona gireceğim mesela.Doktorum Koşuyolu Görüntülemeyi tavsiye etti, bizim hastanenin aletleri bu konuda pek yeterli değil dedi.ışte ben bunları yaşamak istemiyorum.Hastaneme gireyim ve herşeyimi yaptırıp çıkayım istiyorum.Medikal Park'ta 2.düzey ultrason imkanı var mı, varsa fiyatı nedir acaba?Yoksa onlarda mı dışarı yönlendiriyor?

pocaho merhaba ben de medical park göztepeye gidiyorum 23.haftam. ultrasona ayrı bir ücret ödemıyorum doktorun odasında ultrason aleti var zaten muayeneye gittiğimde her zaman ultrasonla bakıyor. ama ayrıntılı ultrasonu soruyorsan ona sgk lı 75 lira ödedik. sgksız ise 125ti sanırm. tahlil doktorum en basta bi istemişti genel tetkikler ilk ayımda onu da dısarda yaptırdım cünkü 300 dü sanırım dısarda yaptırdım doktorum da baktı sonra o sonuçlara.. bi tek simear testini orada yaptırdım o da 50 tlydi. kolay gelsinn

Teşekkür ederim pityone verdiğin cevap için.Genel olarak hastaneden memnunsun herhalde.Ben de biraz önce arayıp 2.düzey ultrasonun fiyatını öğrendim, 198 TL imiş.Koşuyolu Görüntüleme Merkezi de 200 TL demişti zaten.Kararımı vermek üzereyim, zannedersem bundan sonra Medical Park'a devam edeceğim.Vatan millete hayırlı olsunalkisalkisalkis

rica ederim pocaha ama bana 198 cok geldi ben daha 3 hafta once yaptırdım ve sgk 75lira ödedim bir de doktora muayene oluyorsun once o da 52 lira.telde nie öle demişler acaba?

Pityone senin 75 TL ödediğin 2.düzey ultrason muydu?Hani 22. haftada yapılan, organ gelişimine falan bakılan?Eğer öyleyse hastaneyi tekrar arayıp bunu sormam lazım.

evet ayrıntılı ultrasondu benım dediğim 22.haftamda yapıldı zaten.aynı şeyden bahsedıyoruz bence. bız de hastaneyı aradıgımızda 90 küsürlü bişey demıslerdi ama orada 75 lira oldugunu duyunca sasırdık. gidince öğrenırsın nasılsa..

harika bir doğum,harika bir personel,tertemiz ferah odalar,
ben avrupa yakasında oturuyorum doktorum içn orya gittim,
yeniden doğum yapsam,yine hiç düşünmeden oraya giderim..

harika bir doğum,harika bir personel,tertemiz ferah odalar,
ben avrupa yakasında oturuyorum doktorum içn orya gittim,
yeniden doğum yapsam,yine hiç düşünmeden oraya giderim..

sizin adınıza cok sevındım çok güzel bir doğum geçirmişsiniz..darısı bizim basımıza artk:) doktorunuz kimdi? normal doğum mu oldu? teşekkürlerr

kızlar merhaba,
medical parkta doktorunuz kim
hamile olduğumu dün öğrendim ve iyi bir doktor arıyorum

merhaba,
ben neslihan pakkal'a gidiyorum bilgili ve zeki bir doktor. çok çok memnunum dıştan biraz soğuk gb görünüyor ama inanın konuşunca dünya tatlısı biri herşeyi anlatıyor açıklıyor ben çok tatmin oldum geçen muayene gittiğimde biraz fazla bekledim ama gördümkü doğum anında sizi yalnız bırakmıyor normal doğum yapan biri vardı gittiğim gün ve gelir gelmez gitti doğumhaneye hızınada hayranım zaten çok pratik bir bayan belli oluyor ve doğum olana kadar gelmedi 1,5saat doğumhanedeydi biraz bekledim ama olsun doğumhanede olan bende olabilirdim. :) ben neslihan hanımı çok sevdim tavsiye ederim...

28 nisanda medicalpark göztepe de doğum yaptım herhangi bir sorun yaşamadım herşey yolunda gitti hemşireler ve personel oldukça yardımcı oldular tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım.7 haftalık hamileyim. Medical Park Göztepe hastanesinde bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine doktor Handan Aytaç Özkul'a gittim. Handan hanım hakkında bilgii olan yada hastası olan var mı? Bİraz bilgi verirseniz sevinirim. Sürekli doktorum olmasını istiyorum fakat bi türlü karar veremiyorum.

selam.ben medıcal park goztepeye gıtmek ıstıyorum dogum ıcın.acaba hastane ıcın onerılerınız varmı?
tabıı doktor tavsıyelerınızıde beklıyorum

selam.ben medıcal park goztepeye gıtmek ıstıyorum dogum ıcın.acaba hastane ıcın onerılerınız varmı?
tabıı doktor tavsıyelerınızıde beklıyorum

slm herkese ben de medikal park göztepede sezaryanla doğum yapacağım 31 haftalık hamileyim dr. can şener sormak istediğim sezaryanla doğum yapan arkadaşlar hastanede kaç gün kaldınız şimdiden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…