- Konu Sahibi PassioneLore
-
kızlar ben yarına leyla hanım a randevu aldım..çarşamba günü için de medical park can bey e randevu aldım...ikisinden birini seçeceğim artık....allah yardımcımız olsun...bu leyla hanım ın soyadını bilen var mı kızlar???
bana dıyorsun sanırım canım
erkek dr a muayene olamam kadınlardan bıle cok cekınıyrum canım ya
ama suna emınım artık erkekler kadınlardan daha ıyı anlıyor ınsanı
dıger bayan dr ları tanımıyorum sule hanımı gordum pek sıcak gelmedı
mıne hanım var keza oyle bılemıyorum ne yapacagım
kızlar bende mehtap hanım ın hastasıydım...pazartesiye randevum vardı..bugün arayıp iptal ettiler...ayrılıyormuş.....florance nıghntgale gidiyormuş...kadıköydekine...ama ssk geçmiyor malum....gökmen bey den randevu almak istedim...10 gün boyunca randevu ekranı kapalı dediler...kongreye filan da gidecekmiş...kaldım açıkta.....can bey le mi devam etsem acaba??? anlaşılan bu gökmen de aynı mehtap gibi olacak...şimdiden 10 gün dolu diyorlar...onun keyfini bekleme şansım yok ki benim...şeker yüklemesi yaptırmam lazım...aşırı kansızlık çıktı kan serumu takılması lazım....şu can bey le ilgili biraz daha bilgi olsa keşke...ay ne yapacağımı şaşırdım valla....kızlar sizler ne yapacaksınız???
kızlar ben medipol leyla hanıma randevu aldım ayın 8'ıne.. bırde Medıcal Gokmen beye mı alsam!!!!!... İkisinden birini seçecez sonuçta..
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Allah nasip ederse 2 Mart'ta kızımı dünyaya getireceğim inşallah. Ben Medical Park Göztepeye gidiyorum doktorum Mehtap Hn. idi ama hastaneden ayrılmış, şimdi Mine Hn. için randevu aldım ama kendisi hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi bana? Şimdiden teşekkürler...
Selam canım sanada geçmiş olsun :) Mine hanımı ben hiç düşünmedim Gökmen beyi düşünüyorum bende Medical de... Sen niye mart 2009 annelerinde yoksun. Benimde doğum 5 Mart görünüyor..
kızlar merhaba;
bende Mine Kaymakçı ya gidiyorum. evet muayene süreleri kısa ama ilgili bir bayan ;
ben kafama takılan herşeyi mail atıyorum kendisine , hepsine cevap veriyor....
açıkçası muayeneye gittiğimde en fazla 15 dak beklemişimdir.
Geçen bayremdan sonra Mine hanım İzinliymiş, Bende Mehtap hanıma gözükim. dedim. metini daha önce duymuştum. ve sonuç 2 saat muayene olmak için bekledim. o heyecanlı bebeğimi göreceğim bekleyeişim, sinir krizi geçirmeme neden oldu. o sinirle mehtap hanımın nasıl ilgilendiğini bile anlamadım. ...şimdi o ayrıldığına göre diğer doktorlar yoğunlaşır ; ayın 10 da gidecem bakalım. neler olmuş göreceğim.
bu arada Bu ayın 15 de Medicalpark ta - Gebelere Yönelik Eğitim toplantısı var;
daha önceden 23.10.08 tarihinde yapılmıştı, hafta içinde olduğu için katılamamıştım. (bu bilgiyi Mine hanım Vermisti bana)
hastane halkla ilişkiler bölümüne şikayette bulunmuştum. niye biz hastalara bilgi verilmiyor, Ve çalışanlar için hafta sonu yapılmasını rica etmiştim. Bana gelen mailde aşağıdaki gibidir. Sizlerle paylaşmak istedim.
Şirvan Hanım;
Gebelerimize yönelik başlatmış olduğumuz "Bebeğimi Beklerken Hamilelik Eğitimi" programımız 15 Kasım Cumartesi günü saat 14:00-17:00 saatleri arasıda hastanemizde 10 katta bulunan 3 numaralı salonumuzda yapılacaktır.
Bu toplantıda sizleri aramızda görmek bizleri son derece mutlu edecektir. Bana her konuda hem mail adresimden hemde 0530 510 67 30 numaralı telefonumdan ulaşabilirsiniz.
İlgi ve nezaketinize teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.
Hülya ALPER
Göztepe Hastane Kompleksi
Kurumsal Pazarlama Müdürü
bende son 2 aydır medical parka gidiyorum gebelik semineriyle ilgili msj geldi telefonuma bende arayıp bilgi almak istedim ancak teldeki bayan bilgi veremedi,biz sizi daha sonra ararız dedi, hala arayan soran yok..zaten kararsızım şuan başka bi hastane araştırıyorum
30 haftaya gelmişsin. neden başka bir hastane araştırıyorsun? memnun olmadığın nokta ne? doktorun kimdi?
medical parka her gittiğimizde randevuyla ilgili problem yaşıyorus,ilk gökmen beye gittim detaylı ultrason için hiç samimi değildi oysa bi önceki randevumuzda çak daha fazla ilgi göstermişti,en sonda mehtap hanıma gittim çok ısındığımı söyliyemicem ama olsun b uraya devam ederim artık dedim o da ayrılmış.. hamilelliğimin başından beri ii dr. rastlamadım
medical parka her gittiğimizde randevuyla ilgili problem yaşıyorus,ilk gökmen beye gittim detaylı ultrason için hiç samimi değildi oysa bi önceki randevumuzda çak daha fazla ilgi göstermişti,en sonda mehtap hanıma gittim çok ısındığımı söyliyemicem ama olsun b uraya devam ederim artık dedim o da ayrılmış.. hamilelliğimin başından beri ii dr. rastlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?