- Konu Sahibi PassioneLore
-
nasıl sistem oturmamış ??? bu bilmem kaçıncı şubesi ... doktorların yarısı prof.yarısı uzman.ben de değiştiricem medical park a geçicem diyodum ama insan arada kalıyo bu durumda oooffff yaaaaaaaaa
sımdıye kadar hangı hastanede takıp oluyordun?
şeker Yüklemesi Nasil Yapilor Biraz Bahsedermisin Canim
Gnc sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Çünkü ben dr diil hastane seçmiştim. Doktoru da resmen piyango çeker gibi Can Bey olsun dedim. Daha önce Can Bey hakkında ne bir araştırmam ne de bilgim vardı. Karşılaştığımda çok sevdim ama senin söylediklerin inan beni çok ama çok rahatlattı. Hele Can Beyin gerek yok dediğim halde cep numarasını neredeyse zorla vermesi harikaydı. Bir anne adayı kendini güvende hissetmek için daha ne isteyebilir ki yerimseniben
Test edip onaylanmıştır !.. Medical Park göztepe tamamdır.:hooray:... gözünüz kapalı gidebilirsiniz arkadaslar.. hastaneyı cok begendım, doktoruma bayıldım (mehtap yazıcıoğlu) düşünen varsa tereddutsuz gitsin.. her taraf gıcır gıcır genıss ferah, tertemız, ilgili, güleryüzlü bır ekıbı var.. fıyatlar cok uygun.. bana tavsıye edenlere de cok tesekkur ederım.. medipole elvedaaa :a015:... :teytey:
bırde mehtap hanım nasıl bırısı tecrubelı bır dr mu arkadaslar gıdenler yazabılırlermı acaba...
betulcum senın adına sevındım dr ve hastane konusunda ıcının rahat olması cok guze
bende medıcale kayabılırım bellı olmaz
leyla hanımıda bırakmak ıstemıyorum hıc ama
bakalım...
canım doğru diyosun valla ama biliyosun medipoldeki hakan beyin bu alanda uzman oluşu kafamı karıştırıyo medipolde 2li test 150 liraydı geçen hafta sorduğumda.arkadaslar mehtap hnm yaşça baya var yanı 50 vardır en az tahmınımce..
yanı tecrubelı demek oluyor bu..
ayrıca ıkılı yada uclu test yaptırıcak arkadaslara tavsıyem medıcal dan fıyat ogrensınler telefonla..
belkıde medipolden cok daha uygundur kı oyle olucagını sanıyorum...
ben ıkılı test zamanında ve oncesıne bı ton tahlıl yaptırmıstım bı gıdıste 250-300 verıp cıkıyorduk..(medipolde)
arayın ogrenın derım aramakta fayda var..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?