- Konu Sahibi PassioneLore
-
- #1.201
Teşekkür ederim bilgi için :)kedici medipol ün ssk ile anlaşması var evet
terken selam
medipol un odaları daha kuçuk sanırım oylemi ? medikal park da ameliyat oldum odaları epey genisti medipol daha kuçuk heralde
aa nasıl yani yaa pazarlık yapın derken ?
zaten o hastanenin dr una takibe gidiyorsan birde pazarlık mı yapılcak yani ? hani gelmem bak ona gore indirin fiayatı deme durumu olan bir konu değilki nası yaptınız ? istersen ozelden yaz ?
sagol uyarın için ayrıca
terken ya çok sagolasın hayatta aklıma gelmezdi zaten ugygn fiyatlı bir hastane pazarlık yapmak fatura vs indirim iistemek. çok tesekkur ederim sagolasın
Kızlar doktor değiştirmek de yolun yarısını geçtikten sonra adama koyuyor, bu kadar şeyden sonra, otopark parası, zamlar, bende medipolü düşünmüyorum değil, hemde evime yürüyerek 5 dk uzaklıkta ben kalkıp medicale gidiyorum ne yapmalı bilemiyorum yaa.. Sema ve Leyla hanımın yoğunluğu beni korkutuyor, Sema hanımı gördüm gözlerimle bir doğum odasına bir muayenehaneye koşturup duruyor, bilmiyorum
Evet Terken şimdi iyisiniz ya önemli olan o.. Doğru söylüyor terken arkadasımız doktoruna güvenmek çok önemli.Sızı ıhmal etmedıgını bılmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?