Medical Park Goztepe Prof.Dr. Sedat Kadanalı

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
43
Bu doktor nasıl birisidir.
giden ve iyi sonuç alanlar varmı aranızda???

Çok iyi bir doktordur, hastası ile yakından ilgilenir.Biz tüp bebek için gitmiştik ama rahimde problem olduğunu tespit etti, ameliyat olacağız. Muayene için beklerken hastaları ile sohbet ettik hepsi çok memnunlar ve başarılı sonuç almışlar. Bir hastası 6 aylık hamile idi, çeşitli merkezlerde 11 kere denemiş olmamış. Prof.Dr.Sedat Kadanalı'da ilk denemesinde tutmuş. Bence kesinlikle görüşülmesi gereken işinin ehli, ilkeli bir doktor. Öneririm.

şuana kadar çok ama çok memnunum
ctesi günü test sonucumda pozitif görürsem daha memnun olacağım :)))

İnşallah sonuç olumlu olmuştur, tedavin nasıl gittti. Prof.Dr.Sedat Kadanalı'dan memnun kaldın mı? Umarım önerilerim gibi çıkmıştır. Paylaşır mısın?

İnşallah sonuç olumlu olmuştur, tedavin nasıl gittti. Prof.Dr.Sedat Kadanalı'dan memnun kaldın mı? Umarım önerilerim gibi çıkmıştır. Paylaşır mısın?

canım arkadaş hamile kaldı. ben de sedat beyin hastasıyım takiplerimi de şuan o yapıyor. asis de de ben de rezerv azlığı vardı. çok şükür ilk denememiz de tuttu.

sedat kadanalı hastalarından yorum bekliyorum.2.kez tüp bebek deneyecez,fakat ben çok korkuyorum sedat beyle konuşmamıza rağmen hala ya olmassa korkum var.ilk denememi başka bi doktorda yapmıştık.o da iyiydi ama evime yakın oldugu için sedat bey olsun diyorum.acaba doğru bir kararmı verdim

Bende mi bir görünsem acaba bu doktora?? Daha fazla yorumm olsa çok iyi olacak..Merkezden memnunmusunuz pekiii kızlarr???? İlgileri nasıl?? Ücretler ne alemde??

Bende mi bir görünsem acaba bu doktora?? Daha fazla yorumm olsa çok iyi olacak..Merkezden memnunmusunuz pekiii kızlarr???? İlgileri nasıl?? Ücretler ne alemde??

millstone canım ben de sedat beyde tedavi gördüm. onun hastaları genelde bizim gibi zor hastalar. hemşiresinin verdiği bilgiye göre %60 varan başarı oranları olduğu aylar varmış. kendisi medcalpark hastanesinde kadın doğum bölümünde şuan ama tüp bebekte yapıyor.( önceden yine aynı hastanenin tüp bebek bölümünde idi. kadroyu değiştirmiş hastane kanal d program sunan aytuğ bey gelmiş.) ben kontollerime hala ona gidiyorum. doğumu da onda yapacağım kısmetse.
ücretler ise ilaçsız 3900 tl idi 8 ay önce. şimdi fiyatlar ne alemde bilmiyorum. muayenesi sgk anlaşmalı hali 227 tl.

birde hastanenin yanında bir eczane var. ben ilaçları ondan almıştım. eczacı doktoru bana çok övmüştü. çok olumlu sonuçlar alan olduğunu söylemişti

Evet ruveydacım sen ve asis hamiş kalınca zaten bende ampuller yanmaya başladı.. Çook sağol verdiğin bilgiler için..Ama ücretleri gerçekten çok yüksekmiş..Ama olmadı bir arayıp gidebilirim..Banada çok yakın medicalpark o yüzden de tercih edebilirim..Eşimle bu konuyu enine boyuna konuşmam gerekecektir..Birde sana sormak istediğim mesela adetin 3, günü sen ilk kontrolüne gitmiş olmalısınkii o zaman yumii varmıydıı var ise sayısı kaçtı?? Kaç tane toplanıp döllnedi ve transfer edildi..Asiscim bu sorularımı sende cevaplayabilirsen bana çok yardımcı olacaksınız..Sevgilerr

canım sedat bey inşallah sana da vesile olur. bana amh değeri 0.1 olan bir hastasından bahsetmişti. kendisi hamile kalma ihtimalin çok düşük istersen masraf yapma demiş. kadıncağızda ne olursa olsun deneyeceğim doktor bey demiş. onun 2 yumurtası olmuş. ikisi de döllenmiş ve ikizlere hamile kalmış. bana bunlaı daha tedaviye başlamadan önce söylemişti. ( o zaman o kadın 20 haftalık hamileydi)
benim adetin 3. günü gittiğim de 3 yumurtam vardı. benim yumurtalar ilaca çok geç cevap verdi. 6 yumurta toplandı. 4 tanesi olgun çıktı. 2 tanesi döllendi. ben de ikizlere hamile kaldım. bebişlerden birinin kalbi 8. haftadan sonra durdu şimdi tek bebişle tamamlamaya çalışıyoruz. Allah size de nasip etsin inşallah.

benim doktorum bana hep şunu söyledi. şansın çok düşüktü ama sen tevekkül sahibi biriydin Allah ta sana nasip etti der.
ben tedaviye başladığım andan itibaren beni sonuca götürecek 1 yumurta lazım. inşalah oda olacak diye çok dua ettim.

Anladım canım benimm..Mail atmayı düşündüm kendisine acaba bakarmıı web sitesindeki yahoo adresine??

rüveydacım şimdi aradım medaicalparkıı..Dedimkii Sedat Bey ile Tüp Bebek için ücretsiz ön görüşme yapabilmem mümkünmüdür?? Bir soralım dedilerr döndülerr..Çok şükür randevu verdiler..Adetli iken görünmek çok isterdim aslında regl olmam gerek ama gelmedi bir türlü..Perşembe günü saat 14,00 e randevu aldım..Bir görüşeyim bakalım bana ne diyecek..

Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için..Öpüyorum seni..

çok sevindim inşallah sedat bey sana da vesile olur inşallah. moralini bozma sedat bey gerçekçi bir insandır para için umut vaad etmez ama elimden gelini de yaparım der. ben tedaviye başlamadan önce hiç ücret ödemedim. 3900 verdik hastaneye o kadar. muayene ücreti falan ödemedim. senin için dua edeceğim. istersen tedaviye başlamadan önce meryem suresini okumaya başlarsan sana yardım ederim

slm bende sedat beye tüpbebek yaptırdım şuan 3 gun kaldı test sonucuma.bende çikolata kisti+rezerv azlıgı var.yüksek ilaca ragmen anca 2 yumurtam oldu ikiside tarnsfer edildi.insallah pozitif sonucumu alırım.doktor cok fazla konusup ümitlendirmiyor.ben raporla yaptırdım 2.50

çok sağol cnm bnm..41 meryem daha önce okudum..Şimdi adetimden sonra gene başlıcam..Bir kitap geçti elime oradaki manevi reçeteleride yapmaya başladım..Her namazın ardından okuyorum ayetlerii dua ediyorum.. Yarın mutlaka yazarım sana ne olduğunu çok sağoll tekrardan..

Rabbim çoookk güzel haberler almayı nasib etsin..İnan ben 3 kez onca iğneye transferi bırak opu bile yaşamadım..4. üde kendiliğinden büyüyen yumime 2-3 gün iğne vurup aldılar o da döllenmedi..Erkek infertiliteside mevcut bizde..Yani diyeceğim o ki inan bana opu oldup o yumurtayı toplattığım gün onca iğneye rağmen opuyu yaşayamamk bile psikolojik açıdan çok zordu..Opu yaşadaım şimdide transferr kaldı diyorum...Çünkü sanki o zamana kadar kulların bir şekilde dışarıdan müdahalesi gerek doktorun gerek bizlerin oluyorr diye düşünüyorum..Ama transferden sonra yatanlarınn tutmayıpp zıplayanların tuttuğu yada kaza geçirenlerin hamiş kaldığı yada 2. gün embriyosu ile doğum yapan arkadaşlarımı görünce diyorum ki Tek Güç Var Allahım nasib et..Hayırlı eylee.Yani nolur üzülme az yumim oldu diyee..Maşallah subhanallah İnş hamile kaldığın haberini de okuruzz..

amiin inşallah.seni çok iyi anlıyorum diyebilirim çünkü bende aynı şeyi bu tedavimde yaşadım sedat beye adetin 2.günü gittiğimde gördüğü 2 yumurta en yüksek dozda vurundugum iğnelere ragmen aynı duruyorlardı birde rahimde sıvı gördü tekrar rahim filmime bakti tedaviyi iptal edecekti sonra neye göre karar verdi bilmiyorum devam etti.birsey soramıyordum sorduklarıma cok zor cevap alıyordumyumurtalar toplanınca döllenmeyebilir dedi emriyolog microenjeksiyon uyguladı 2side döllendi diye arayınca o anki sevincimi anlatamam.insanın ruh saglıgını cok bozuyor bu tedavi rabbim hepimize yardımcı olsun.doktorlarda biraz daha acıklama yapsalar ne olur sanki.şimdi adet agrıları ara sıra gelip geciyor korkutuyor beni.rabbimin ol demesini bekliyoruz..

canım yaaa öyle zor cevap falan veriyor isee işim varrr demektirr..

Benim istanbul tüp bebekte doktorum var zatenn aslında..Ama orası bana uzak kalıyorr ve eşim başka bir doktora daha görünmemi istiyor diye gidicem benn..İnş hepimiz için çook iyi olur herşey

slm benimde 2. denemem sedat beyde. şuan beklemedeyim. ilkinde tutmadı. benimde rezervim az ve çikolata kistim var. senin sonucunu merak ettim.

Merhaba..Bizde Sedat Bey'de tüp bebek yaptırdık, elhamdulillah o süreçte çok memnunduk kendisinden, insana çok güven veren bir yapısı var, herşey yolundaydı tedavi sürecinde ama sonucumuzu kısmetse 4 mayıs'ta alacağızz, merakla bekliyoruz o günü şimdi....

Merhaba..Bizde Sedat Bey'de ilk tüp bebek denememizi yaptırdık, elhamdulillah o süreçte çok memnunduk kendisinden, insana çok güven veren bir yapısı var, herşey yolundaydı tedavi sürecinde ama sonucumuzu kısmetse 4 mayıs'ta alacağızz, merakla bekliyoruz o günü şimdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…