Medical Park Goztepe Prof.Dr. Sedat Kadanalı

hadi bakalım inş. olumlu sonuçları alırsın. senin problem neydi?

hadi bakalım inş. olumlu sonuçları alırsın. senin problem neydi?

Esimde sperm azligi vardi,onun haricinde baska problemimiz yoktu,bekleme surecindee herhangi bi problem yasamadik ama bgn test gunumdu sonuc negatif :'( cok uzuldum,olumlu sonuc almaya kendimi cok alistirmisim galiba..

Esimde sperm azligi vardi,onun haricinde baska problemimiz yoktu,bekleme surecindee herhangi bi problem yasamadik ama bgn test gunumdu sonuc negatif :'( cok uzuldum,olumlu sonuc almaya kendimi cok alistirmisim galiba..

canım hayırlısı olsun. benimde 2 negatifim var. 3. denemeyi temmuz yada ağustos gibi düşünüyorum. gerçekten zor bir süreç. bana ilk denemede değilde 2. denemede olcak gibi gelmişti. kendimi olucağına inandırmıştım ama olumsuz oldu olur öyle napalım. vardır bundada bir hayır. tekrar denemeyi nezaman düşünüyorsun

bizde temmuz gibi düşünüyoruzzz, dondurulan embriyolar vardııı onları kullansalar acaba olumsuz bir yan etkisi olur mu diyede endişe ediyorumm açıkcasıı bakalım bi doktorumuzla görüşelimm herşey olumlu giderken bu sonucu almamızın sebebi ne olabilir, onun da görüşünü alalımm da öyle birşeye karar verelimm diyoruzzz

sen ikinici denemeyi tekrardan yumurta mı toplanmıştı yoksa dondurulanlardan mı kullanılmıştııı zeytinn?

bide 2. denemeyi de aynı doktorda yaptırmıştın, 3. yüde aynı doktorda yaptırmayı düşünüyorsunnn?

Son düzenleme:
sevgili muhip seni takip ediyordum bir iki gündür,sonuca ben de üzüldüm tabi ki,üzülme,hemen toparla kendini,psikolojin çok önemli..
ama dondurulmuş embriyo yaptırman akıllıca olmuş çok..
Ben de ilk denemede negatif,ikinci denemesini dondurulmuşlarla yapmış biri olarak başarı elde ettim,şuan ikiz kızlarım var,Allah bağışlarsa..
Sen de dondurulmuşlar konusunda endişe etme,bunun için temmuz ağustosu da bekleme ayrıca eğer dondurulmuşlarla deneyeceksen,çok konforlu çünkü..
Bu arada ben doğumumu Göztepe Medikalde yapmıştım..
Çok memnundum,unutulmaz hatıralarım var orda,sizin de olur umarım..

Son düzenleme:

Hymary soylediklerin icin cok saolasin, dun ilk ogrendigimde cok kotuydum hatta sonucu soylemek icin hemsireyi kendim aramadim edime arattim,sanki hic olmayacakmis bundan sonra gibi hisse kapilmistim ama elhamdulillah simdi iyiyim. dondurulmus embriyolarla pozitif sonuc almana da sevindim ,sedat beyin hastasimiydin sende peki?

1.tüp denemem dondurulmuş embiriyo ile oldu 2.denemeye geçmeden önce neden olmadığı ile ilgili araştırma yoluna gidilmemesi söylenildi ve psikolojik destek hiç görmedim

offf karıştıı iyice kafammm ya songül sonucun negatif olduğunu hemşireye bildirdikten sonra sedat bey seni ayrıca aradı mı yoksa sen kendin mi direk gittin görüşmeye?..

ben negatif sonucu alınca direk doktorun yanına gittim malesef olmadı dedim bana söylediği birdaha deneme yapıcaz dedi söylediği sadece buydu ben neden olmadı herşey sağlıklı ilerledi embriyo çok iyidi dediniz olmayan nedir bunun araştırılmasını istiyorum istedim bana bunu araştırmaya gerek yok 3 denemeden sonra bunu ben yaparım bunu şimdi araştırmak boşuna olur dedi

yani bana bir doktorun negatif sonucu alınca ne bekliyordunki demesi bana çok ters geldi ben 5 yıldır çocuk yapabilmek için uğraşıyorum tabiki hiçbir hastane yüz de yüz garanti vermiyor ama çocuk olmayınca şansızlığa olunca da doktorlar kendi başarılarına bağladıklarından hiç bir psikolojik destek göremiyoruz hiçbir araştırma yoluna gidilmiyor herşey parayı alana kadar

Muhip canım ben doktorunuzdan önce ordaki Tüp bebek bölümünde Serdar Beyin hastasıydım, o da çok iyi bir doktordu,
Kendisi orda diye ben Medikal Parkta doğum yaptım zaten..
Yapılacak bişey yok sonuçta bizlerin olumlu sonuç almasını doktorlarımız da ister,onların hastasıyız ve başarı oranını biz oluşturuyoruz sonuçta,
Bizden başarı elde edecek ki hastası çok olacak,
Kendi aradı,aramadı olayına takılma,bunlar sonucu deiştirmeyen şeyler,eminim doktorun da sonuca üzülmüştür..
Dondrurulmuş embriyoarın kalitesi ile ilk embriyoların kalite farkı neredeyse sıfır denmişti bana,nitekim dondurulmuşlarla hamile kaldım ben..
Darısı başınıza canım..

Bu sürecin de içinde olduğu doğum hikayemi de paylaşayım burda o zaman..
Birgün çocuklarınızı kucakladığınızda size de yazarsınız inşallah..

Haklisin canim doktor aradi aramadi cok takmamak gerek,ama en azindan asistani falan birisi arasa die bekliyor insan. acikcasi ben bugun bekledim ararlar die,aramayinca da bu isin sanki tam ticarete dokulmus gibi hissettim,parayi aldik nasilolsa,olmasa da napalim hesabi...iki cift guzel soz fena olmazdi sanki bende aramadim hic yrn a randevu aldik gidip birebir gorusecegiz bakalim ne diyecek sedat bey cok merak ediyorum:26: moraller icin saol bu arada insallah hayirli zamanda bize boyle dogum hikayeleri nasip ola...

canım benden 2. denemedede yumurta toplandı. hatta 3. denemedede toplanıcak. benim öyle pek yumurtam olmuyo :) olanlarında 1-2 tanesi kaliteli oluyo onlarda tutmuyor. ben sedat hocayı çok sevdim yine ona gitmeyi düşünüyorum, tutmadı gerçi ama ne bilim işte :) keşke dondurulmuşlarım olsada hem maddi hem manevi rahatlasam. ama maalesef dondurulan embriyolarında olumsuz yan etkisi olmaz. kalitesiz olsa zaten dondurmazlar. için rahat olsun

offf karıştıı iyice kafammm ya songül sonucun negatif olduğunu hemşireye bildirdikten sonra sedat bey seni ayrıca aradı mı yoksa sen kendin mi direk gittin görüşmeye?..

arkadaşlar bu konuda benimde şikayetim var aslında. sedat hocanın aramasını bırak embriyolog yumurtanın dondurulup dondurulmadığını bile arayıp söylemiyor. bu konuda iyi değiller. sonucu aldıktan 1 hafta sonra gittim ben görüşmeye. insan bi arar dimi test tarihinde. sonucu merak eder arar sorar bunlar hiç arayıp sormuyor :) bide psikolojik destek diyorsunuz

kızlarrrrr,hastaneden arayan olmayınca biz de bgne randevu alıp gittik, sedat hoca dedi sizden çok umutluydukk,olmamasına bizde üzüldük ama yapacak birşey yok, dedi..... işin sevindirici kısmı allahtan dondurulmuş embriyolar var dedi. bende hocam peki olmamasının sebebi ne olabilir hiç onla ilgili bir araştırma yapılması gerekmiyor mu dedim, dedi ki ama bir kez alınan olumsuz sonuca karşılık niye olmadı diye araştırma gereksiz, 3 defa olmazsa o zaman bakılır dedi,yukarda SONGUL74'ün ddiği gibi.....aslında mantıklı da gelmedi değil, ama diğer doktorların da mı uygulaması bu şekilde acaba... yani 1.tüp bebk başarısız olursa araştırılma olmuyor mu.. çünkü yaşım genç, embriyo 1. kalite ve bende de bir problem görünmediği için olmayacak bir sebep yok görünüyordu...bizde galiba haziran'da dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyeceğiz nasipse... onun fiyatı da merak edenlere 2.000 TL'mişş kızlarrr duyurulurrr....

allah var bizi embriyolog aramıştıııııııııı ama galiba ilgi konusunda çok beklentiye girmemek gerekiyo.... amacımız belli artıkın hayırlı sonuçç alalım da ilgisiz kalalımmm napalımmm hemi zeytinnn...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…