Merhaba..Bizde Sedat Bey'de ilk tüp bebek denememizi yaptırdık, elhamdulillah o süreçte çok memnunduk kendisinden, insana çok güven veren bir yapısı var, herşey yolundaydı tedavi sürecinde ama sonucumuzu kısmetse 4 mayıs'ta alacağızz, merakla bekliyoruz o günü şimdi....
hadi bakalım inş. olumlu sonuçları alırsın. senin problem neydi?
Esimde sperm azligi vardi,onun haricinde baska problemimiz yoktu,bekleme surecindee herhangi bi problem yasamadik ama bgn test gunumdu sonuc negatif :'( cok uzuldum,olumlu sonuc almaya kendimi cok alistirmisim galiba..
canım hayırlısı olsun. benimde 2 negatifim var. 3. denemeyi temmuz yada ağustos gibi düşünüyorum. gerçekten zor bir süreç. bana ilk denemede değilde 2. denemede olcak gibi gelmişti. kendimi olucağına inandırmıştım ama olumsuz olduolur öyle napalım. vardır bundada bir hayır. tekrar denemeyi nezaman düşünüyorsun
ben 1 .denememde negatif oldu doktorumdan hiç memnun kalmadım
sevgili muhip seni takip ediyordum bir iki gündür,sonuca ben de üzüldüm tabi ki,üzülme,hemen toparla kendini,psikolojin çok önemli..
ama dondurulmuş embriyo yaptırman akıllıca olmuş çok..
Ben de ilk denemede negatif,ikinci denemesini dondurulmuşlarla yapmış biri olarak başarı elde ettim,şuan ikiz kızlarım var,Allah bağışlarsa..
Sen de dondurulmuşlar konusunda endişe etme,bunun için temmuz ağustosu da bekleme ayrıca eğer dondurulmuşlarla deneyeceksen,çok konforlu çünkü..
Bu arada ben doğumumu Göztepe Medikalde yapmıştım..
Çok memnundum,unutulmaz hatıralarım var orda,sizin de olur umarım..
ne açıdan memnun kalmadınn songülll.
1.tüp denemem dondurulmuş embiriyo ile oldu 2.denemeye geçmeden önce neden olmadığı ile ilgili araştırma yoluna gidilmemesi söylenildi ve psikolojik destek hiç görmedim
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...r/321886-halem-sarem-bizimle.html#post9606936
Umut olsun hepinize,bir gün gelecek sizin de bebekleriniz olacak..
Muhip canım ben doktorunuzdan önce ordaki Tüp bebek bölümünde Serdar Beyin hastasıydım, o da çok iyi bir doktordu,
Kendisi orda diye ben Medikal Parkta doğum yaptım zaten..
Yapılacak bişey yok sonuçta bizlerin olumlu sonuç almasını doktorlarımız da ister,onların hastasıyız ve başarı oranını biz oluşturuyoruz sonuçta,
Bizden başarı elde edecek ki hastası çok olacak,
Kendi aradı,aramadı olayına takılma,bunlar sonucu deiştirmeyen şeyler,eminim doktorun da sonuca üzülmüştür..
Dondrurulmuş embriyoarın kalitesi ile ilk embriyoların kalite farkı neredeyse sıfır denmişti bana,nitekim dondurulmuşlarla hamile kaldım ben..
Darısı başınıza canım..
Bu sürecin de içinde olduğu doğum hikayemi de paylaşayım burda o zaman..
Birgün çocuklarınızı kucakladığınızda size de yazarsınız inşallah..
bizde temmuz gibi düşünüyoruzzz, dondurulan embriyolar vardııı onları kullansalar acaba olumsuz bir yan etkisi olur mu diyede endişe ediyorumm açıkcasııbakalım bi doktorumuzla görüşelimm herşey olumlu giderken bu sonucu almamızın sebebi ne olabilir, onun da görüşünü alalımm da öyle birşeye karar verelimm diyoruzzz
sen ikinici denemeyi tekrardan yumurta mı toplanmıştı yoksa dondurulanlardan mı kullanılmıştııı zeytinn?
bide 2. denemeyi de aynı doktorda yaptırmıştın, 3. yüde aynı doktorda yaptırmayı düşünüyorsunnn?
offf karıştıı iyice kafammmya songül sonucun negatif olduğunu hemşireye bildirdikten sonra sedat bey seni ayrıca aradı mı yoksa sen kendin mi direk gittin görüşmeye?..
arkadaşlar bu konuda benimde şikayetim var aslında. sedat hocanın aramasını bırak embriyolog yumurtanın dondurulup dondurulmadığını bile arayıp söylemiyor. bu konuda iyi değiller. sonucu aldıktan 1 hafta sonra gittim ben görüşmeye. insan bi arar dimi test tarihinde. sonucu merak eder arar sorar bunlar hiç arayıp sormuyor :) bide psikolojik destek diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?