Medical Park Hadiye Çokcan

merhaba sihirli kurabiye ben hadiye hanım da muayene oluyorum gerçi hamileliğimin ilk ayı doktor aslında iyi bir doktor.Tek kötü yanı muayene için çok kuyruk bekliyorsun. sabah 7 de hastaneye girip 3 te çıktığımı biliyorum.Ha birde bazen çok yoğunluktan galiba çok üstüne düşmüyor bazı şeylerin ama birikimli bir doktor...

merhaba arkadaşlar..
medical park sultangazi hastanesini düşünüyorum ben de. hangi kadın doğum uzmanını tavsiye edersiniz? bir de sezaryene meyilli olan doktor istemiyorum da, bu konuda yine hangi doktor dersiniz?

hastanenin sıra bekleme olayı çok sıkıntılı, yukarda bir arkadaşın da dediği gibi saat 10da randevulu gidiyorsun 3 te 4 te giriyorsun. Hadiye Hanım bana çok yapmacık geldi. ilk gebeliğim sorunluydu.tavsiye üzerine gittim hiç memnun kalmadım.doğumla ilgili bir kaç tane büyük şikayet duydum hastane ile ilgili. sezeryana çok meyilliler.bir arkadaşım orda doğum yaptı sezeryanla sonra dikişleri ile ilgili sorun yaşadı...çok karamsar yazdım biliyorum ama imkanın varsa daha iyi bir yer seç derim. yazacak çok şey var ama son bi tane daha yazayım acile gitmiştim o hastaneye çocuk doktoruna, hostes dinledi beni doktor tenezzül edip gelmedi bile telefonla hostes ona danıştı oda ordan tavsiye yolladı. ben kapısının önünden bile geçerken sinirleniyorum.

hastanenin sıra bekleme olayı çok sıkıntılı, yukarda bir arkadaşın da dediği gibi saat 10da randevulu gidiyorsun 3 te 4 te giriyorsun. Hadiye Hanım bana çok yapmacık geldi. ilk gebeliğim sorunluydu.tavsiye üzerine gittim hiç memnun kalmadım.doğumla ilgili bir kaç tane büyük şikayet duydum hastane ile ilgili. sezeryana çok meyilliler.bir arkadaşım orda doğum yaptı sezeryanla sonra dikişleri ile ilgili sorun yaşadı...çok karamsar yazdım biliyorum ama imkanın varsa daha iyi bir yer seç derim. yazacak çok şey var ama son bi tane daha yazayım acile gitmiştim o hastaneye çocuk doktoruna, hostes dinledi beni doktor tenezzül edip gelmedi bile telefonla hostes ona danıştı o da ordan tavsiye yolladı. ben kapısının önünden bile geçerken sinirleniyorum.

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.. dediğin gibi başka bir yer araştırayım en iyisi. ilk doğumum olacak da, o yüzden biraz endişeliyim. bi de canım bir sorum daha olacaktı; sultangazi çevresinde tavsiye edebileceğin başka bi hastane var mı

ben çok araştırdım ama kafama uygun biryer bulamadım benim bayan doktor takıntım vardı gerçi. vatanda 29 mayıs hastanesinde doğum yaptım. 500 evler duygu hastanesi yeşim hanımı tavsiye etti bi kaç arkadaşım.sıra problemi varmış ama çok dikkatli bir doktormuş.

kızlar son dönem hadiye hnm a giden var mı? henüz dr bulamadım yakın zamanda doğum yapanlar memnun musunuz?

Hadiye hanim rulo hastanesine gecmiş sanirim belki hastaneden kaynaklı olmuştur diğer sorunlar.bide bu hastanede deneyin doktor ne kadar rahat okursa okadar rahat çalışır diye umuyorum.o dediğiniz hastaneyi bilmiyorum devleti özellikle ama bu hastane özel ben bugun ilk defa hadiye hanima gideceğim Size bilgi veririm arkadaşlar. Çünkü nilgun hanima gidiyordum kendisi hastne yönetimiyle ilgili olduğu icin çok bekleme yaptığım için değiştirmek istediğimi syledm hadiye hanim çok iyi beklemezsnz yeni geldi hastanemize dediler.bugün muayene olup bilgi veririm Size.

Bugün gittim bn hadiye hanima bilginiz olsun yada şu saten sonraki merak edenlere için hilhimolsun iyi hür doktor fakat bol detaylı hir sürü tahlil istedi özel hastane olduğu için malum çokta yüksek fiyatlar istendi mxbyr yptrfm ama arkadaşlar ö testleri devletten yaptirabilirsiniz bnm esm yoğun olduğu icin gelemeye her zmn gtmsken yaptk mecbur.aklınızda blnsn çoğunda GEREKSİZ klasik yinede bi bakalım tahlilleri.orda ultrasonda görür zqtenbgerek alttan muayenede neyse bilhiniz olsun iyi gunler

Back
X