Tüp Bebek Merkezleri medical park izmir de tüp bebek olanlar

canım Medical de tüp bebek yapılıyor mu? Netice itibariyle yapılıyorsa bile daha tecrübeli,sadece tüp bebek üzerine yoğunlaşmış bir merkeze gitmeni öneririm.Bu işte hekim tecrübesi, laboratuvar tecrübe ve şartları çok önemli.

yaklasik 5-6ay civari olmus acilali ahmet zeki isik doktor raporlu ve raporsuz yapiliyo raporlu biraz daha indirimli oluyo tedavi ve ilaclar

Ahmet Zeki Işık alanında çok iyi hekimlerden biridir. Kesinlikle güvenebilirsiniz. Kendisi zaten İrenbe'den Medicalpark'a geçti.

Arkadaşlar merhaba
İzmirde tüp bebek merkezi arayışındayım.(Aslında 3 merkez deneyimim var ama sonuç negatif ) Embryologu embryoloji laboratuarı nasıl acaba fiyat olarak nasıl.bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim

mrb ben henuz yeni basladim medicala raporlu tedavi yapiliyor
merhaba arkadaşım senin tedavin medikalpark izmir de mi oldu bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhatli alırsın kucağına . bende düşünüyorum ama yeni diye tereddütlerim var izlenimlerini paylaşırsan çok sevinirim .Benim 6. denemem olacak çok yıprandım artık sağlıklı düşünemiyorm yardımcı olursan sevinirm

merhabalar 6 aylık bi tedavinin ardından sona yaklaşıyoruz cuma günü yumurta toplamam olucak medicalparkta tedavim doktorumdan hemşirelerden çok memnunum suana kadar..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

evet akati35 de ahmaet hocanın hastası kasım ayında acıldı merkez ama ahmet hoca yılların doktoru işinin ehli irenbeden gecti zaten kendisi bi ön görüşme yapın içinize sinerse devam edersiniz bnm aklımda 3 tane merkez vardı ilk burasıyla görüştüm içime sindi suan burdayım sonuç ne olursa olsun yine ahmet hocada denerim medical oldugu için değil o oldugu için ordayım çünkü kendisi mükemmel bi insan görüşünce anlarsınız hakkınızda hayırlsı olsun fiyatı 4500 tüp bebek artı ilaçlar sgk ile rapor çıkartırsanız 3150 artı ilaçlar rahim filmi laparoskopi yada eş faktörlü bi sorun varsa fiyat artıyo

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Ben bahceci de denedim 5. denememde. daha bir ay oldu negatif sonuç aldım. yakın bir zamanda görüşmek istiyorum. Birdaha istanbula gidecek güç bulamıyorum kendimde. Embryologu ile bir bilginiz var mı

Arkadaşlar Medical Park İzmir'de Ahmet Zeki Işık Bey'de tedavi görenler fikirlerinizi paylaşır mısınız? Ben de İzmirde merkez araştırıyorum. İstanbul Brüksel Tüp Bebek'de ilk denemem başarısız oldu. Lütfen görüşlerinizi bekliyorum...

Ben gidiyorum canım eylülde aşılama olcak yumurta takibi ile hamile kalamadım
Ahmet bey çok ilgili fakat biraz kalabalık çok hastası var. Süleyman bey var onunlâ koordineli çalışıyorlar. Tüp bebek deneyenler yazarsa senin için daha açıklayıcı olur ben daha aşılama evresine yeni basladim

Selam,sayfanın takibini çok yaptım ama kulübe yeni üye oldum.Eşim 43 ben 39 yaşındayım İzmir 2014 yılında şifa hastanesinde 1 aşılama 1 de tüp bebek denemem oldu fakat başarısız geçti.Medicalpark Ahmet beylerle ilk denememizde başarılı olduk ve Allahaşükür 4,5 aylık hamileyim.Nasip olursa inşallah dualarınızla bir erkek bebek sahibi olacağız.Ekip çok başarılı,bizde eşimle birlikte çok dikkatli davrandık,ilaçlar,yeme içme,hal ve hareketler,takviyeler vs dikkat ettik.Sağlıklı bir süreçten sonra dört gözle bekliyoruz evladımızı elimize almayı. Ahmet Zeki hocam Süleyman hocam ve ekibinden Allah razı olsun,eşimle birlikte duacıyız kendilerine.

Merhaba bende merkez araştırması içindeyim tüp bebek için Ahmet hocanın ismini duydum irenbe de Kaan bey de çok iyiymiş araştırdıkça kafam karışıyor ama araştırmadan da olmuyor çok kararsızım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler

Merhaba Köpüklükahvem
Bende Ahmet Beyın ve Kaan Beyın ısmını duydum hatta bır arkadasım kaan beye gıttı 2. denemede hamıle :) ama ben Ahmet Hoca ıle gorusmeyı dusunuyorum. Sız gorustunuz mu herhangı bırıyle acaba ?

merhaba ben pazartesi günü irenbe ile salı gunu de medical park ıle gorusmeye gidicem Allah nasıp ederse mutlaka haber veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…