- 30 Kasım 2014
- 94
- 57
- 18
- Konu Sahibi yarim___8660
-
arkadaşlar medical park izmir de tüp bebek olan var mı varsa raporlu kabul ediliyormu ücretler hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin
mrb ben henuz yeni basladim medicala raporlu tedavi yapiliyor
merhaba arkadaşım senin tedavin medikalpark izmir de mi oldu bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhatli alırsın kucağına . bende düşünüyorum ama yeni diye tereddütlerim var izlenimlerini paylaşırsan çok sevinirim .Benim 6. denemem olacak çok yıprandım artık sağlıklı düşünemiyorm yardımcı olursan sevinirmmrb ben henuz yeni basladim medicala raporlu tedavi yapiliyor
evet akati35 de ahmaet hocanın hastası kasım ayında acıldı merkez ama ahmet hoca yılların doktoru işinin ehli irenbeden gecti zaten kendisi bi ön görüşme yapın içinize sinerse devam edersiniz bnm aklımda 3 tane merkez vardı ilk burasıyla görüştüm içime sindi suan burdayım sonuç ne olursa olsun yine ahmet hocada denerim medical oldugu için değil o oldugu için ordayım çünkü kendisi mükemmel bi insan görüşünce anlarsınız hakkınızda hayırlsı olsun fiyatı 4500 tüp bebek artı ilaçlar sgk ile rapor çıkartırsanız 3150 artı ilaçlar rahim filmi laparoskopi yada eş faktörlü bi sorun varsa fiyat artıyomerhaba arkadaşım senin tedavin medikalpark izmir de mi oldu bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhatli alırsın kucağına . bende düşünüyorum ama yeni diye tereddütlerim var izlenimlerini paylaşırsan çok sevinirim .Benim 6. denemem olacak çok yıprandım artık sağlıklı düşünemiyorm yardımcı olursan sevinirm
evet akati35 de ahmaet hocanın hastası kasım ayında acıldı merkez ama ahmet hoca yılların doktoru işinin ehli irenbeden gecti zaten kendisi bi ön görüşme yapın içinize sinerse devam edersiniz bnm aklımda 3 tane merkez vardı ilk burasıyla görüştüm içime sindi suan burdayım sonuç ne olursa olsun yine ahmet hocada denerim medical oldugu için değil o oldugu için ordayım çünkü kendisi mükemmel bi insan görüşünce anlarsınız hakkınızda hayırlsı olsun fiyatı 4500 tüp bebek artı ilaçlar sgk ile rapor çıkartırsanız 3150 artı ilaçlar rahim filmi laparoskopi yada eş faktörlü bi sorun varsa fiyat artıyo
Merhaba canım ben de medicale gidiyorum nasıl bir süreç gecirdin hamilesin hayırlı olsunmrb ben henuz yeni basladim medicala raporlu tedavi yapiliyor
Ben gidiyorum canım eylülde aşılama olcak yumurta takibi ile hamile kalamadımArkadaşlar Medical Park İzmir'de Ahmet Zeki Işık Bey'de tedavi görenler fikirlerinizi paylaşır mısınız? Ben de İzmirde merkez araştırıyorum. İstanbul Brüksel Tüp Bebek'de ilk denemem başarısız oldu. Lütfen görüşlerinizi bekliyorum...
Merhaba bende merkez araştırması içindeyim tüp bebek için Ahmet hocanın ismini duydum irenbe de Kaan bey de çok iyiymiş araştırdıkça kafam karışıyor ama araştırmadan da olmuyor çok kararsızım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler
merhaba ben pazartesi günü irenbe ile salı gunu de medical park ıle gorusmeye gidicem Allah nasıp ederse mutlaka haber veririm sizeMerhaba Köpüklükahvem
Bende Ahmet Beyın ve Kaan Beyın ısmını duydum hatta bır arkadasım kaan beye gıttı 2. denemede hamıle :) ama ben Ahmet Hoca ıle gorusmeyı dusunuyorum. Sız gorustunuz mu herhangı bırıyle acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?