- 29 Şubat 2016
- 8
- 1
- 86
- 37
- Konu Sahibi yarim___8660
-
bu arada fiyat olarak muayene ucreti 350 tl tup bebek tedavisi olarak 5500 tl istediler eksralar hariç ama sigorta raporu kabul ediyorlar dediğim gbi ben salı gnü nasıpse gorusmeye gidicemArkadaşlar Medical Park İzmir'de Ahmet Zeki Işık Bey'de tedavi görenler fikirlerinizi paylaşır mısınız? Ben de İzmirde merkez araştırıyorum. İstanbul Brüksel Tüp Bebek'de ilk denemem başarısız oldu. Lütfen görüşlerinizi bekliyorum...
ahmet hocayla gorustum cok ılgılı bı doktor ve ben ahmet beyle gorusunce hemen kararımı verdım bu işe onunla baslamak ıstıyorum galıba bence sende bı gorus derım :)Merhaba Köpüklükahvem
Bende Ahmet Beyın ve Kaan Beyın ısmını duydum hatta bır arkadasım kaan beye gıttı 2. denemede hamıle :) ama ben Ahmet Hoca ıle gorusmeyı dusunuyorum. Sız gorustunuz mu herhangı bırıyle acaba ?
Merhabalar, bende geçenay konuada bir tüp bebek denemesi yaptım ve olumsuz sonuçlandı yaz sonu gibi imkan okursa bir daha denicem ailem izmirde medical parkta denememi istiyor hastane işe ilgili hiç bir fikrim yok
Teşekkürler canım bilgilendirmen için. Temmuza kadar vücudumun dinlenmesi gerekiyor sonrasında yaptırmaya karar verirsem büyük ihtimalle medical de yaptırırım. Şimdiden araştırmaya başlayayım dedim.Merhaba justicelight ben de medical da Prof. Ahmet Zeki Işık a gidiyorum ben çok memnunum güler yüzlü ve işinde iyi bir insan bence gidip görüşmelisin kendin kararını zaten verirsin :)
Rapor aldinzmi nekadar sürdü rapor almanizMerhaba kızlar, jinekoloji alanında diğer uzman doktorlarım bile Ahmet Zeki Işıkı'tan vazgeçme dediler. İki transferimi bir kist ameliyatımı yaptı. Negatif çıkan sonuçlarımı birebir kendisi arayıp söyledi. Çok ilgili. Araştırın. Türkiyedeki ilk tüp bebek operasyonuna giren ekipte yer almış. Kendisi de onayladı. Bu alanda uzmanlığını yapmış. Ayrıca rapor almamız için bizi yönlendirdi ve bekletti. Bu ay rapor alıp sıfırdan tedaviye yeniden başlayacağız. Medicalpark hastane olarak pahalı. Ama doktor burda olunca mecbur hastaneye de döküyoruz paraları.
Henuz alamadık ama kontrollere başlayınca raporada basvurucaz bir hafta da çıkıyormus. Bir iki haftaya rapor icin basvuru yaparız muhtemelen. Rapor ile 3100 tl muayene tahliller tumu dahilmis. İkinci transferde ise rapor gecmiyormus ama sadece yumurta toplama asamasinda gecerliymis. Birde tabi ilaclari alirken indirimli aliyormusuz. Raporsuz suan 5500tl istiyolr ilaclar tahliller muayene haric.Rapor aldinzmi nekadar sürdü rapor almaniz
Ya bu raporlu 3100 tl nin yada raporsuz 5500 tl nin içine muayene dahil değilmi? Buarada raporu olursa ilaçlar nekadara mal oluyomus fikrin varmi ?Henuz alamadık ama kontrollere başlayınca raporada basvurucaz bir hafta da çıkıyormus. Bir iki haftaya rapor icin basvuru yaparız muhtemelen. Rapor ile 3100 tl muayene tahliller tumu dahilmis. İkinci transferde ise rapor gecmiyormus ama sadece yumurta toplama asamasinda gecerliymis. Birde tabi ilaclari alirken indirimli aliyormusuz. Raporsuz suan 5500tl istiyolr ilaclar tahliller muayene haric.
Buarada sen kaç yıllık evlisinHenuz alamadık ama kontrollere başlayınca raporada basvurucaz bir hafta da çıkıyormus. Bir iki haftaya rapor icin basvuru yaparız muhtemelen. Rapor ile 3100 tl muayene tahliller tumu dahilmis. İkinci transferde ise rapor gecmiyormus ama sadece yumurta toplama asamasinda gecerliymis. Birde tabi ilaclari alirken indirimli aliyormusuz. Raporsuz suan 5500tl istiyolr ilaclar tahliller muayene haric.
4yil olmak üzere bizim. Gecen yil 3 yil olmadan başlamıştık. 3 bitti 4e giriyoruz nasipse.Buarada sen kaç yıllık evlisin
Teşekkür ederim dün burhan beylede konuştum medikalparkta koordinatör tüp bebekte biliosan dur belki bilgi aldım. Bi aksilik çıkmazsa haziran ortası bizde başlicaz peki sana adetin ikinci günü öncesi herhangi bir ilaç daha doğrusu besin takviyesi yada vitamin vs verdilermiRaporsuz olunca muayene dahil degil maalesef zaten
4yil olmak üzere bizim. Gecen yil 3 yil olmadan başlamıştık. 3 bitti 4e giriyoruz nasipse.
Evet Burhan bey çok çaresiz hissettiğim bir anda medical parka gitmem için çok etkili olmuştu. Vitamin kullanıyorum şuanda miyositol ve previt verdiler. Birde QuenzimQ10 verdiler. Doğum kontrol hapı da vermişlerdi ama açıkcası kullanmıyorum şuanda. Çiğli eğitimde Bilgen hoca var. Ahmet hoca devlet hastanesinde yapılan operasyonlarda sadece onun raporunu kabul ediyor. Hist filminden sonra bana hiçbir hormon ilacı almamı ve bu şekilde tedaviye başlamamı ısrarla Bilgen hoca söyledi. Bu yüzden sadece vitaminlerimi kullanıyorum canım.Teşekkür ederim dün burhan beylede konuştum medikalparkta koordinatör tüp bebekte biliosan dur belki bilgi aldım. Bi aksilik çıkmazsa haziran ortası bizde başlicaz peki sana adetin ikinci günü öncesi herhangi bir ilaç daha doğrusu besin takviyesi yada vitamin vs verdilermi
İnşallah ya hepimizin benm tahmini 12 haziran adet öyle olursada 13 ünde baslanr senin nezaman başlıcak Bide daha öncede tüp bebek yaptırmissn sanırım yaklaşık ney kaç gün sürdü yani kaçıncı günde yumurtalarn toplandı toplamadan kaç gün sonra transfer olduEvet Burhan bey çok çaresiz hissettiğim bir anda medical parka gitmem için çok etkili olmuştu. Vitamin kullanıyorum şuanda miyositol ve previt verdiler. Birde QuenzimQ10 verdiler. Doğum kontrol hapı da vermişlerdi ama açıkcası kullanmıyorum şuanda. Çiğli eğitimde Bilgen hoca var. Ahmet hoca devlet hastanesinde yapılan operasyonlarda sadece onun raporunu kabul ediyor. Hist filminden sonra bana hiçbir hormon ilacı almamı ve bu şekilde tedaviye başlamamı ısrarla Bilgen hoca söyledi. Bu yüzden sadece vitaminlerimi kullanıyorum canım.
Hadi inşallah ilk denemende yüzün güler kucağın dolar senin de:)
Benim de sanirim senden bir hafta sonraya denk gelicek. Daha oncekinde 13gun igne kullandim 15inci gun toplama oldu. Uc gun sonra da transfer oldu. 12gun bekledim sonuc icin.adetinle birlikte toplamda bir ay on günlük bir surec basliyo aslinda canım. Ama igneye de galiba adet bitiminde baslamistik net hatitlamiyorum açıkçası.İnşallah ya hepimizin benm tahmini 12 haziran adet öyle olursada 13 ünde baslanr senin nezaman başlıcak Bide daha öncede tüp bebek yaptırmissn sanırım yaklaşık ney kaç gün sürdü yani kaçıncı günde yumurtalarn toplandı toplamadan kaç gün sonra transfer oldu
Benim de sanirim senden bir hafta sonraya denk gelicek. Daha oncekinde 13gun igne kullandim 15inci gun toplama oldu. Uc gun sonra da transfer oldu. 12gun bekledim sonuc icin.adetinle birlikte toplamda bir ay on günlük bir surec basliyo aslinda canım. Ama igneye de galiba adet bitiminde baslamistik net hatitlamiyorum açıkçası. İgnenin 15 inci gunu toplama olmustu.
Tamam canm iletişim halinde olalım inşallah ikimizin de hatta isteyen herkesin de olur. Sana sormusmuydum hatrlamiyorumda tüp bebek öncesi doktor sana vitamin vs besin takviyesi fln vermismiydiBenim de sanirim senden bir hafta sonraya denk gelicek. Daha oncekinde 13gun igne kullandim 15inci gun toplama oldu. Uc gun sonra da transfer oldu. 12gun bekledim sonuc icin.adetinle birlikte toplamda bir ay on günlük bir surec basliyo aslinda canım. Ama igneye de galiba adet bitiminde baslamistik net hatitlamiyorum açıkçası.
Amin canım inşallah hayırlısıyla olur. Evet vitamin verdiler şuanda kullanıyorum, previt ve miyositol kullanıyorum. Qenzim veriyolar bir de. Sana da mutlaka bağışıklık için vereceklerdir ya da vermişlerdir.Tamam canm iletişim halinde olalım inşallah ikimizin de hatta isteyen herkesin de olur. Sana sormusmuydum hatrlamiyorumda tüp bebek öncesi doktor sana vitamin vs besin takviyesi fln vermismiydi
Ya peki adetin ikinci günü gidince verdi kullanmaya başladın yoksa öncesindemi görüşmeye gidince flnmi kullanmanın söyledi?Amin canım inşallah hayırlısıyla olur. Evet vitamin verdiler şuanda kullanıyorum, previt ve miyositol kullanıyorum. Qenzim veriyolar bir de. Sana da mutlaka bağışıklık için vereceklerdir ya da vermişlerdir.
Oncesinde gorusmeye gittigimden beri her gidisimde vitamin takviyesi veriyorlar mutlaka canımYa peki adetin ikinci günü gidince verdi kullanmaya başladın yoksa öncesindemi görüşmeye gidince flnmi kullanmanın söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?