Tüp Bebek Merkezleri MedicalPark Bahçelievler de tüp bebek yaptıranlar var mı?

benbirmelek

♥ 12.o4.2o15 ♥
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
323
258
103
Kısmetse önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız. İlk deneyimim olacağı için çok telaşlı ve endişeliyim. 1,5 senedir düzenli gittiğim doktorumun anlaşması medicalpark bahcelievlerdeymiş. Doktorumdan ayrılmak istemiyorum sonuçta 1,5 senedir takibimi o yapıyor. Ama medicalpark a da güvenebilecekmiyim bilemedim. Sizler deneyimlerinizle beni aydınlatın lütfen :KK17::KK17::KK17:

Merhaba bende ilk denememi yaptırıcam Halit Fırat Erden'de sen yaptırdınmı test fln istedimi dr'un anlatırmısın ilk deneme olunca bi sersemlik oluyor heyecan korku biraz rahatlarım belkiHoppa

Merhaba bende ilk denememi yaptırıcam Halit Fırat Erden'de sen yaptırdınmı test fln istedimi dr'un anlatırmısın ilk deneme olunca bi sersemlik oluyor heyecan korku biraz rahatlarım belkiHoppa
Merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun. Hayırlı sonuclar alırız inşallah. Benim doktorum medicalparktan değil. Başka doktorum var ama tüp bebeği medicalparkta yapıyo. Tedavimi 1,5 senedir kendi doktorum yürütüyo. Bizden bazı tahliller istedi bulaşıcı hastalıklar ve kanla ilgili. Yumurta toplama işlemimizde yapıldı embriyolarımız donduruldu. Şmdi beklemedeyim adetimin ilk günü doktorumu arıycam. O zaman belli olcak. Merak ettiğin şeyler varsa bu sürece kdr bildiklerimle yardımcı olabilirim

Ayyy ne kadar güzelllll minnoşlar uykuda inşallah sımsıkı tutunur kaç embriyo transfer edilecek ve kaçıncı gün embriyosu birde yaş kaç problem neydi ayyy çok sordumm ama inan bu detaylara ve deneyim yaşayanların söyleyecegi en ufaş şeye o kadar ihtiyacımız var ki..
Rabbim inşallahhh hayırlısı ile sımsıkı tutunmasını nasip etsin burda hiç tanımadıgım yol arkadaşlarımın hamile haberine aglayarak devamı için dua ederken buluyorum kendimi sende onlardan biri olursun inşallahhhh

Benden dr'un bayaa test istedi daha sonradan düşükle karşılaşmamak yada tutunma ile ilgili birde kan pıhtılaşması varmı diye kardiyovasküler panel istedi devlette yaptırdım bir çogunu kardiyovasküler panel içinde kartal egitim araştırmadan cuma gününe genetik bölümden randevu aldım malum tedvimiz masraflı bende minimuma indirmeye çalışıyorum.

Yaşımız daha 25. Eşimde sorun yok bende pko var. Bide kiloluyum. 2 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embriyolarımız var. Kaç tane transfer edileceğini adet oldugumda gidince konusulur. Ben daha 15 yasımdan beri pko oldugumu bildiğim için evlendiğim ilk ay tedaviye başladm. Benim tüpe ilk başladığım günden itibaren günlük gibi yazdığım başlığım vardı onada bi bak istersen. Bu konuda baya detaylı yazdım. Adet oluncada transferi yazıcam

Yaşımız daha 25. Eşimde sorun yok bende pko var. Bide kiloluyum. 2 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embriyolarımız var. Kaç tane transfer edileceğini adet oldugumda gidince konusulur. Ben daha 15 yasımdan beri pko oldugumu bildiğim için evlendiğim ilk ay tedaviye başladm. Benim tüpe ilk başladığım günden itibaren günlük gibi yazdığım başlığım vardı onada bi bak istersen. Bu konuda baya detaylı yazdım. Adet oluncada transferi yazıcam
Cnm hamile kalabildinmi bu transfer de acaba ? Bide hangi doktor du seninki kaç tane transfer edildi bide cnm

Cnm hamile kalabildinmi bu transfer de acaba ? Bide hangi doktor du seninki kaç tane transfer edildi bide cnm
2 deneme yaptık, 1er tane 5. Gün embriyosu. İlk deneme kimyasal gebelik, ikinci deneme negatif oldu. Hayırlısıyla haftaya 3. Denememiz olacak inşallah 2 tane 6. Gün embriyosu transfer edilecek

Kısmetse önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız. İlk deneyimim olacağı için çok telaşlı ve endişeliyim. 1,5 senedir düzenli gittiğim doktorumun anlaşması medicalpark bahcelievlerdeymiş. Doktorumdan ayrılmak istemiyorum sonuçta 1,5 senedir takibimi o yapıyor. Ama medicalpark a da güvenebilecekmiyim bilemedim. Sizler deneyimlerinizle beni aydınlatın lütfen :KK17::KK17::KK17:
Canım ben göztepedeki medicalparka gidiyorum çok temiz hastane ve çok ilgililer benim doktorum aynur erşahin kendi telefonunu veriyor istediğimde ulaşıyorum, hastane olarakta tahliller çıktığında hemen aradılar bilgi verdiler ben sevdim medicalparkı heralde senin şubede öyledir endişelenme bence temizlik ve ilgi konusunda baya iyiler

Back
X