- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
- Konu Sahibi neslihan165
-
ben şimdi medicalpark başak hanımdan randevu aldım cnm istersen sende onu bi araştır
Merhaba,
Bende 3. defa Başak Sel' e gidiyorum.
Sence nasıl yorumlarını paylaşabilirmisin..
bende başak sel e başladım çok ilgili görünüyo 1 kere gittim muayeneye tahlil sonuçlarını alıncada gittim hoş bi bayan memnun kaldım 2 kasımda randevu verdi 2li test için arkadaşımda gitti ben önermiştim ona da o da memnun kaldı bakalım kasımda gideyim tekrar cvp yazarım
Merhaba,
Bende 3. defa Başak Sel' e gidiyorum.
Sence nasıl yorumlarını paylaşabilirmisin..
cumartesi dediğim gibi randevuma eşimle gittim odasınada sormadan eşimide soktum ben bunu hep yaparım tepkilerini görmek için :)) girer girmez güleryüzle hoşgeldiniz demesi çok içtendi bende gebelk falan yok öylesine muayeneye gittim bakılacak bişeyimde olmamasına rağmen güzelce muayene etti yumurtalıklarımı rahim kalınlığımı bile gösterdi bana ultrasondan muayene bitince sorularımı sordum falan gayet güsel cevapladı acelesi olan biran önce gitsin gibi davranmıyor hastasına gebelik konusundada hem bana hem eşime tavsiyelerde bulunfu vs.. smear testimi 6 ay önce yaptıdım dedim ozman gerek yok yenilemete dedi mesela gereksiz yere yapalım demedi kısacası ben gerçekten sevdim başak hn.mı ve sonraki muayenelerimdede ona gidicem haa unutmadan asistanıda çok tatlıydı kendini doktor zanneden tiplerden değil ben kesinlikle tavsiye ediyom
MERHABAA BEN PKO HASTASIYIM..
TEDAVİ GÖRÜYORDUM DR. DEĞİŞİKLİĞİ YAPMAK İSTEDİM..
UZM. DR. ÖZLEM DÜLGER İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI..VARSA LÜTFEN OLUMLU VEYA OLUMSUZ BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ? a.s.
P.TESİ RANDEVUM VAR AMA TEDİRGİNİM BİRAZCIK.. CADIARZU.
canım ben özlem dülgere gidiyorum gayet ilgili bi doktor sen sormadan herşeyi söylüyor soruyor ayağının şişmesi miğde yanması bebiş hareketleri cinsellik akıntı ağrı vb... Ben beğeniyorum ocak başı gibi bebeğim olacak inş. O zaman gitmeye karar verirsen sana doğum hakkındada bilgi verebilirim ben tavsiye ediyorum ama senin kendini rahat hissetmen lazım... Doktoruna güvenmen lazım... Hayırlısı olsun umarım herşey istediğin gibi olur... Opuyorumnanaktan
medicana damı özlem hanım bana bilgi verisen sevinirim doğumuna da omu girecek memnunmusun hastahane nasıl
medicana damı özlem hanım bana bilgi verisen sevinirim doğumuna da omu girecek memnunmusun hastahane nasıl
doğum fiyatları ne dir lütfen yazarsanız sevinirm..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?