Tüp Bebek Merkezleri Medicana - Betül Görgen de tüp bebek tedavisi olanlar yardım lütfen.

aysee122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
141
39
48
merhaba;

Tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyorum. Medicana Betül Görgen'in hastası olan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler;

konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi, ben de burada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.

merhaba ayşee,
neden doktoru değiştirme kararı aldın cnm. senin gözlemin nedir doktor için hastane için.

açıkçası bana ilk dediği sol tüpün tıkalı hemen laparoskobi yapıcaz dedi. Ama daha önce 4 5 doktora gittim hiç biri demedi. Bende profesör buldum ve birde ona gittim. Sol tüpümde ufak bir problem olduğunu laparoskopiye ihtiyacım olmadığını söyledi.

tamam canım, anladım. teşekkürler cevabın için.

2012 yılında kendisinin sinirli ve gergin tutumu beni çok etkilemişti.Kendisi doktorum değildi.Nöbetçi oldugu için o gün doktorumun yerine o bakması gerekti.Böyle insanı huzursuz eden bir tutumu var.Acil gitmiştik.Neden böyle oldu dediğim de soguk soguk düşük yapıyorsundur demişti duygusuzca.O günü halen unutmuyorum.Muayene edince de bir sorun olmadıgı görülmüştü.Yazık gercekten empati duygusu olmalı insanın.İçinize sinmiyorsa doktorunuz degiştirin hiç afra tafrasını çekmeyin derim.

Hamile kalamadigim icin bi takim testler yaptirdim. Sonucunu betul hanıma instagramdan yolladim. Gayet guzel cevap verdi. Ama ben baska dr gittim. Hamile kaldim. Takibimi.betul hanimda yaptirayim dedim. Gittik ve cok sinirli ve soğuktu. Sordugum sorulara ters ters cevap verdi. Bir dahada gitmedim.

CAnım hangi dr da yaptırdın tüp bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…