Medicana Beylikdüzü Doğum

sansss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
95
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar,

Medicana Beylikdüzü Epiduralli normal doğum hakkında fiyat bilgisi ve doktor öneriniz var mı ?

5.000 tl ye kadar çıkabileceğim bu fiyata göre iyi bir hastane arıyorum. Önerilerinizi beklilyorum... şimdiden teşekkürler :)

mrb

medicana beylikdüzünde ssk normal doğum 3000TL sezeryan doğum 3800TL demişlerdi daha yeni sordum.

ben Aslı Başver Can Hanıma gittim ilgili bir doktor tavsiye edreim ssk muayene 80TL ancak doğum fiyatı fazla geldiğinden gidemicem Ama iii bi doktor:)

ben doğum yapmadan once arastırdım bayagı bı
medicana beylikdüzü ve diğerleri için cok şikayet vardı şikayetvar.com'da. bi incele derim ben. okuduktan sonra muayeneye bıle gıtmedım. annemlere gitmiştik, doğumumu kartal lütfi kırdar eğitim arastırma da yaptım. tansiyonum yukseldıgı ıcın acilen sezaryene alındım ınanılmaz memnun kaldım. iğne yaparken kullandıkları enjektör bıle deli bişey. enjektörü sokuyo ilaç bitince enjektör otomatik atıyo kendını. super yaaa
anlamıosun bıle ıgne gırıp cıktıgını. dikişli falanda yapmadılar amelıyatı. lazerle yaptılar. şoka girdim devlet hastanelerıne önyargıyla bakardım ama özelde doğum yapan arkadaslarımdan cok daha ıyı hızmet aldıgımı soyleyebılırım. bende epiduralli normal doğum düşünüyordum ama kendinide şartlama öyle ne zaman nolucagı belli olmuyor. bakırköy eğitim arastırma da iyi diye duymustum. orda doğum yapan bıkac kısıyle konustum cok memnunlardı. ayrıca 5 kurus para ödemedik sigortalı oldugumuz ıcın. 3000-5000 gıbı uçuk fiyatlara gerek yok. hastaya müşteri gözüyle bakılan özel hastanelerden uzagım artık. hamıleyken bıkac tahlil ve 3 seruma 500 tl verdıgımızı hatırlayınca içim yanıyor

Doğrudur tabi bişey diyemem , ama ben devlet hastanelerine pek güvenemiyorum...Medicana hastanesinin içerisi , odaları falan çok güzel bir yakınım ameliyat olmuştu ordan biliyorum ama doğum tarafı konusunda hiçbir bilgim yok...

Şikayetlere şöyle bir göz gezdirdim özel hastanelere göre yine iyi durumda acıbadem falan baya yerlerde o kadar fiyatları yüksek olmasına rağmen....

Bilgilendirme için Tşk.

ben Aslı Başver Can Hanıma gittim ilgili bir doktor tavsiye edreim ssk muayene 80TL ancak doğum fiyatı fazla geldiğinden gidemicem Ama iii bi doktor:)

Aslı Başver Can hakkında biraz araştırma yaptım ... herkes bilgi olarak iyi ama biraz soğuk olduğunu söylüyor. Sence nasıl ?

Benim açımdan bilgili olması büyük bir artı , gerçi şuanki doktorumdan da memnunum ama doğumu burda düşündüğüm için madicana da muayenelere başlamak istiyorum.

ya bence hastayla doktor arasındaki ilişkiyle alakalı gayet güler yüzlüydü birde zaten bilgili olması sana sorduğun sorular hakkında detaylı bilgi vermesi herşeyden önemli:) ben sevdim inşallah sende seversin. Birde benim bir arkadaşım orda doğum yaptı onun doktoru Selman Laçindi ancak biraz yoğun olabiliomuş kadın doğum bölümünün başıymış.Ama oda ilgili bi doktormuş:) onuda araştır istersen...

Çok teşekkür ederim canım Selman beyide araştıracağım fakat ben biraz erkek dr dan çekiniyorum ne biliim çok rahat olamam diye düşünüyorum

bu hastanede doğum yapan yok mu hiç ???

benim bir arkadaşım geçen sene doğum yaptı, çok memnun kaldı... ama tabi böyle şeyler sans kısmet.. ben de 15-20 gün sonra Medicana'da doğum yapacağım... Doğumdan sonra tekrar yazarım :)

Bu arada ufak bir not.. 900 tl epidural farkı alıyorlar... verilen fiyatlara bunu da eklemelisin.. ayrıca arkadaşım ilave 1000 tl hesap ederek gir mutlaka birşeyler çıkıyor demişti.. ayrıca Selman Bey doçent olduğu için fiyatı diğer uzman doktorlardan yüksek, sanıyorum 3850 TL normal, 4350 TL sezaryendi ama yakın zamanda sormadım açıkçası...

Yanlız doktorları cidden yoğun, randevuları filan önceden planlamak gerekli... naçizane tavsiyem randevuları haftaiçine planlayın.. cumartesi günü dışarısı ana baba günü iken içeride insan istediği herşeyi rahat rahat soramıyor, geriliyor.. haftaiçi öğleden sonra daha sakin oluyor...tabi dr'un araya bir ameliyatı filan girmediyse...

Bir de ben problemli bir süreç yaşadığım için son 4 senede çok hastane ve çok doktor gezdim, bu dr-hasta ilişkisi benim gördüğüm kadarıyla zamanla olgunlaşan birşey... yani ilk gittiğinde hiçbir doktor sana can ciğer kuzu sarması davranmıyor... zamanla tanıyorsun dru ve o da seni tanıyor, ve hamileliğin sonlarına doğru, ilgi alaka sıcaklık artıyor... bir de kimi insan çok konuşkan olmuyor, sormadan anlatmıyor, yapı meselesi... merak ettiğiniz şeyleri yazın... ısrarla sorun... cevap vermiyorum diyecek hali yok ya...

teşekkür ederim paylaşımın için, sen hangi doktora gidiyorsun ... epiduralli mi yapıcaksın daha doğrusu normal doğum mu olacak ?

doktorun sıcakkanlılığı konusunda bende senin gibi düşünüyorum...ama tabi insanın yüzününde asık olmaması lazım =)))

:) benim doktor işim biraz karışık, özelden detaylarını yazdım.

doğuma gelince daha belli değil ama mecburi sezaryen olacak gibi gözüküyor.. şimdiden düşünme bence, 9 ay normal demiştim ama neticede herşeye bebek karar veriyor :) zaten yeğenimden gördüğüm kadarıyla doğduktan sonra da herşeye bebek karar veriyor... öyle anne baba olarak karar vermek filan kalmadı zamane çocuklarında...

Canım çok teşekkür ederim öncelikle... Mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atma hakkım da malesef yok o yüzden buradan yazıyorum

Ben doğum sırasındaki erkeklerden utanmam ama muayene sırasında bayandan çekinirken sanırım erkeğin yanında kıpkırmızı olurum rahat olamam...Birde muayene ücreti ve doğum ücreti daha pahalı doçent dr olduğu için bunuda düşünmeden geçemiyorum tabi. Birde özel sigortamla ilgili bir anlaşmazlık olduğundan sigorta 5000 TL ye kadar karşılayacak o yüzden de 5000 i aşmak istemiyorum pek.

Normalde ben Medicine Hospıtal a gidiyorum doktorumdan da çok memnunum ama hastanenin temizliğine falan güvenemediğim için doğumu düşünerek doktor değişikliği yapacağım. Ben Meltem Hnm ve Aslı Hnm arasında kaldım.Biraz araştırma yaptım, Melteme Hnm a göre Aslı Hnm ın tecrübesi daha iyi fakat soğuk diye bilgiler edindim. 2 ay kala değiştirmeyi düşünüyorum o zamana kadar tam kararımı vermiş olurum hatta belli olmaz belki Selman Beyi de seçebilirim kararsızlığım hat safhada yani :)

Normal doğum istiyorum kilolar kalmasın diye ama tabi artık ona minik oğluşum karar verecek:) inşallah sorunsuz doğumlar geçiririz canım seninde çok kısa zamanın kalmış ben şimdiden doğum yapacağım günü sayıyorum ve inanılmaz heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile :)

evet :) içim içime sığmıyor.. hayırlısı olsun canım...pozitif insanlar pozitif olaylarla karşılaşır... neye karar verirsen ver eminim senin için en hayırlısı olacaktır..

günaydın
öncelikle allah tamamına erdirsin hayırlısıyla gelsin bebişler.benim kardeşimde aynı hastanede doktor ama jinekolog değil ondan duyduklarımı paylaşıyorum sizinle Aslı hanımı hepsinin içinde tek geçtiğini,Selman bey ve eşi Aysun hanımın daha çok sorunlu gebelik takibi ve tüp bebekle ilgili olduklarını anlatmıştı.benimde özel sigortam var ve beklemedeyim 2.bebeği düşünüyoruz ilkinde ethicada yapmıştım doktorum dışarıdan geldi çok memnun kaldım ama sigortam bittiği için limitimi son kuruşa kadar kontroller tahliller vs şeylerde bitirmiştim ücretli olmuştu bunda daha temkinli davranıp limitsiz sigorta yaptırdım.çünkü doktorum Acıbadem de çalışıyor ama her yere geliyor sizlerin doğum hikayelerine göre belki bende seçebilirim Medicanayı:)
şikayetvar gibi sitelerde sanırım memnun olunan hiçbir hizmet sektörü yok onun için orası bence çok önemli değil önemli olan doktorunuz ve hastanenin yenidoğan bölümü gerisi sadece ayrıntı.umarım yardımcı olabilmişimdir size.

Bende tecrübesinden dolayı Aslı hanımı düşünüyorum şuan.

Paylaşımın için teşekkürler çok faydalı oldu

bence de canım selman beyi araştır kendisi benim öncelikle tüp bebekten doktorumdu, zaten çok ilgiliydi her konuda bu yuzden ben hiç tereddütsüz doğumumuda onunla gerçekleştiricem erkek doktor konusuna gelince evet başta bir tedirginlik yaratıyor fakat bir çok erkek doktor kadınlara oranla daha başarılı ve ilgili olabiliyorlar tabii sen gene de bir araştır.

teşekkür ederimmm cnm paylaşımın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…