Medicana Beylikdüzü Doğum

kızlar merhaba...bende 23 haftalık gebeyim...bende gebeliğimin başından beri medicana beylikdüzü hastanesine gidiyorum...eşimin çalıştığı kurumun anlaşması olduğu için o hastaneyi seçmek zorunda kaldım...anlaşmalı hastaneler arasında en iyisi o diye .....mehtap hanıma gidiyorum ben...hastaneden hiç memnun değilim ama doktorumdan memnunum açıkcası...çok güler yüzlü ve tabi en önemlisi detaycı bir şeyi atlamıyor...takibinden çok memnunum...ama tabi hastane her 15 dk da bir muayene yazdığı için doktor istedeği kadar iyi olsun size çok fazla zaman ayıramıyor...ultrason çekip söylemesi gereken şeyleri söylüyor..bir sıkıntın olup olmadığını soruyor tabi ama sonuçta insanın sormak istediği çok şey oluyor...zaman kısıtlığı olduğu için cevap veriyor ama sizin bekledğiniz kadar detaylı olmuyor yanıtlar...şunu da söyleyebilirim her ay gidişimde doktorumun biraz daha ilgili olduğunu hissediyorum...bende bu hastanede doğum yapan var mı merak ediyorum doğrusu...internette araştırdım ama hiç yorum bulamadım...burda doğum yapan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok sevirinim...

şöle ki canım ben de aynı hastahanede doktor selman beyin hastasıydım daha doğrusu tüp bebek konusunda kendisinde tedavi görmüştüm şimdi gebeyim ben açıkçası doğumumu da medicana da gerçekleştirmeyi düşünüyorum..

Bende medicana da doğum yapmaya karar verdim. Şuanki hastanemde renkli ultrasona girdikten sonra (bu ayın 17sinde) medicana ya geçiş yapacağım hayırlısıyla.

Ama hala Aslı ve Mehtap Hn. konusunda kararsızım :) O zamana kadar sizlerinde önerilerinizle karar vereceğim inş :)

ben doğumumu medicana'da yapmıştım. doktorumda selman beydi. sorunsuz ve gayet memnun kaldıgım bir doğum oldu..

ben işte çok güveniyorum selman beye o yuzden çok şüphe duymuyorum; tüp bebek tedavimde çok memnun kalmıştım o yuzden tercih ediyorum..

aynen kendisi bana da çok yardımcı oluyor tedavimiz hala devam etmekte kendisiyle çok az kaldı belli olmasına ama çok umutluyum anne olacagım artık heralde

ben mehtap hanımın hastasıydım çok çok memnundum kendisinden ancak doğum fiyatları sebebiyle hastane değiştirdim...eğer medicana beylikdüzünde doğum yapmaya kararlıysan,Mehtap hanımı tercih et derim..çok pozitif bir kadın kapıdan girdiğin anda neşesiyle moral vermeye başlıyor zaten...

Çok teşekkürler büyük ihtimal tercihimi Mehtap hanımdan yana yapacağım. :)

Merhaba kızlar, 2 hafta önce Mehtap hanım a gittim ve ilk muayenemi oldum. Çok güler yüzlü bir doktor çok memnun kaldım.

Aslı hanımı tercih etmememin nedeni pek güler yüzlü olmadığını söylemeleri olmuştu. Randevu saatimi beklerken kapıdan gördüm gerçekten kaşları çatık bir şekilde oturuyordu masasında :) o an kendimce doğru bir tercih yaptığımı emin oldum :)

Benim için güleryüzlülük moral açısından çok önemli...

Herkese hayırlı doğumlar

2. gidişimde medicana hastanesini bırakmaya karar verdim.

1.si randevu saatinde gitmemize rağmen 1 saat bekletilmek (Her defasında bu böyle oldu ilk muayenemde alttan almıştım ama görevlilerin tavırları fazlasıyla sinir etti beni ). Bahane olarak tek 1 ultrason aletinin olması bütün doktorların hastalarına o ultrasonda bakılması (koskoca medicana hastanesinin 1 tane detaylı ultrasonu var) + Öğle arasına da denk geldiğimiz için 10 dk da yalap şalap muayene edilmek
2.si Çalışır - Çalışamaz raporu için tekrar muayene ücreti ödememin gerektiği , 30. haftamda zaten muayenemi oluyorum 32. haftada sadece bir rapor için tekrar 90 tl verip muayene olmam gerekiyormuş...
3.sü Anlaşmalı olduğu doğum fotoğrafçılarının dışında içeri başka doğum fotoğrafçısı almıyorlarmış.

Bu nedenlerden dolayı Medicana hastanesi gözümde hem para avcısı hemde ilgisiz ve alakasız bir hastane olarak kaldı.

slam kızlar.....benim doktorum normalde şişlide......ama bu karlı havada kahve rengi akıntım gelince panikledim ve yakın bir doktora baktırmak istedim......Eşiim medicanaya gidelim dedi ve gittik........doktor tercihi yapmadık, çünkü bir kerelik gelmiştik nasıl olsa....
Aslı hanım ordaydı ve o aldı bizi........kendisini hiç araştırmadan gitmiştim........ve bu kadar cana yakın bir doktrola daha önce karşılaşmadım.......sizi başından sağmaya bakmıyor........ne soru sorarsanız cevap veriyor......eşim hatta bundan sonra buraya gelelim dedi.......ama benim tüp bebek olduğu için, tüp bebek yaptırdğım merkez bana doğal olarak güvenli geliyor.....herşeyimi onlar biliyor sonuçta.......ama şöyle bir karar aldık eşimle.......normalde ayda 1 kontrol oluyor buda bize yetmiyor.......ayda iki kere gidip bir kendi doktorum birde Aslı hanıma gelmeye karar verdik......bu en iyisi olur sanırım......yakınımda bir doktorum olsun istiyordum zaten.....oda Aslı hanım oldu.....ayrıca bana hiç soğuk tam tersine......zaten en önemlisi sizi dinleyip vakit ayırması,bilgi vermesi, ve iyi bir doktor olması......sonuçta kendimize arkadaş aramıyoruz değil mi? :).......bence herkez gidip kendi fikrini edinsin, ben mutlu oldum tanıdığıma

Selam arkadaşlar Beylikdüzü'nde doğum için tavsiye edeceğiniz doktor ve hastaneler neresidir medicanadan mehtap hanıma gidiyorum ama doğum ücretleri çok fazla

Selam arkadaşlar Beylikdüzü'nde doğum için tavsiye edeceğiniz doktor ve hastaneler neresidir medicanadan mehtap hanıma gidiyorum ama doğum ücretleri çok fazla
Canim bende mehtap hanima gidiyorum doğum ücretleri ne kadarmis ben daha sormadim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…