kızlar merhaba...bende 23 haftalık gebeyim...bende gebeliğimin başından beri medicana beylikdüzü hastanesine gidiyorum...eşimin çalıştığı kurumun anlaşması olduğu için o hastaneyi seçmek zorunda kaldım...anlaşmalı hastaneler arasında en iyisi o diye .....mehtap hanıma gidiyorum ben...hastaneden hiç memnun değilim ama doktorumdan memnunum açıkcası...çok güler yüzlü ve tabi en önemlisi detaycı bir şeyi atlamıyor...takibinden çok memnunum...ama tabi hastane her 15 dk da bir muayene yazdığı için doktor istedeği kadar iyi olsun size çok fazla zaman ayıramıyor...ultrason çekip söylemesi gereken şeyleri söylüyor..bir sıkıntın olup olmadığını soruyor tabi ama sonuçta insanın sormak istediği çok şey oluyor...zaman kısıtlığı olduğu için cevap veriyor ama sizin bekledğiniz kadar detaylı olmuyor yanıtlar...şunu da söyleyebilirim her ay gidişimde doktorumun biraz daha ilgili olduğunu hissediyorum...bende bu hastanede doğum yapan var mı merak ediyorum doğrusu...internette araştırdım ama hiç yorum bulamadım...burda doğum yapan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok sevirinim...
ben mehtap hanımın hastasıydım çok çok memnundum kendisinden ancak doğum fiyatları sebebiyle hastane değiştirdim...eğer medicana beylikdüzünde doğum yapmaya kararlıysan,Mehtap hanımı tercih et derim..çok pozitif bir kadın kapıdan girdiğin anda neşesiyle moral vermeye başlıyor zaten...
aynen kendisi bana da çok yardımcı oluyor tedavimiz hala devam etmekte kendisiyle çok az kaldı belli olmasına ama çok umutluyum anne olacagım artık heralde
Canim bende mehtap hanima gidiyorum doğum ücretleri ne kadarmis ben daha sormadim merak ettimSelam arkadaşlar Beylikdüzü'nde doğum için tavsiye edeceğiniz doktor ve hastaneler neresidir medicanadan mehtap hanıma gidiyorum ama doğum ücretleri çok fazla
Canim bende mehtap hanima gidiyorum doğum ücretleri ne kadarmis ben daha sormadim merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?