Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü Selman Laçin'de Tedavi Görenler

hacermeral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
140
0
96
39
İstanbul
arkadaslar bende selman hocayla bu ayın sonunda ınsallah baslıyorum daha once burda tedavı görenler ve gormeye devam edenler yasadıklarımızı burda paylasalım

nasıl olmaz ben medicanada selman beyin hastasıydım şimdi bebeğimi bekliyorum kızlar başlayanlara da şimdiden bol şanslar olsun inşallah istedikleri en yakın zamnada gerçekleşir aklınıza takılan bişiler varsa ben burdayım kızlar her konuda yardımcı olmaya hazırım

arkadaşlar 3 ay önce beylikdüzü medicana selman beyin hastasıydım.gittim tüp bebek konusunda bilgi almak istedim muayene etmek istedi bende ücretini ödeyip muayeneye geçtim ama şansızlık oki tam muayene sırasında adet oldum.sonrasında selman bey odasında ağırlayıp eşimle beni dünyayı başımıza yıktı.ben daha önce yaptırdığım testlerimide yanımda götürmüştüm koskoca bir dosya şeklinde bu dosyada defalarca yaptırdığım hormon testlerim septum ameliyatı sonuçlarım be rahim filmi sonuçlarım vardı ve hepside normal sınırlar içerisindeydi yani bir sorunumuz yoktu.neyse selman bey bu sonuçlara rağmen sadece beni muayene ederek menepoza girdiğimi söyledi işte dünyamızın yıkıldığı an o andı.bittiğimi hissettim.vaktiniz yok bitmişsinize getirdi.kaybedecek bir saniyemiz bile yoktu ona göre.hemen ertesi gün tüp bebeğe başlamamızı söyledi yapılacak hiç birşey yok dedi.bizde anın şaşkınlığı üzüntüsü ile tamam dedik ağlaya ağlaya çıktık yanından ne araştıracak ne karar verecek vaktimiz olmadı.hemen tüp bebeğe başaldık ama piskolojimi siz düşünün artık sabahlara kadar hergün ağlayarak başladım doğal olarak sonuçtada tüp bebek tutmadı 7-8 yumurta toplanmasına rağmen neredeyse tranfere bile gidemiyordum.herşeyleri başarısızdı.herşey okadar vahimdi.negatif sonuçtan sonra selma beye gittiğimizde teşhisinden emin menepoza giriyosunuz vakit yok diye yineledi hemen 2.tüp bebeğe geçelim dedi.ama ben okadar bitmiştimki 2.ye halim yoktu.ve size abartısız yemin ediyorum o gün bugün sürekli ağladım menepoza giriyorum bittim anne olamıycam diye.yaklaşık 15 gün önce başka bir doçente başladım bu teşhisin okadar kolay koyulamayacağını anlattı ve amh isimli özel bir yumurta testi yaptırdı ve selman beyin bizi resmen dolandırdığını anlattı.hamdolsun rabbime amh değerim gayet iyi çıktı yani menepoz yok herşeyim iyi diğer hormon testlerim iyiydi yine iyi çıktı.neyse çok uzattım farkındayım ama çok doluyum arkadaşlar herkes öğrensin ve duygularını selman bey denen kendini doktor sanan beye sömürtmesin.şuan kendisine ne desem azdır canımı çok yaktı allahta onu nasıl biliyorsa öyle yapsın yazıklar olsun diyorum

Back
X