tek bişey biliyorum ki sakınan göze çöp batar ve çok irdelendiğinde muhakkak bişey çıkıyo...beim 9 yumurtam toplandı tıny cim.8 tanesine işlem yapılmış.4 ü döllenmiş ve gelişiyo.bekliyorum şuanda,yarın arıycaklar son durumu bildirmek için.belki yarın ama pazar kesin transfer olacakmış.en çok korktuğum döllenmeme ihtimaliydi.şimdilik onu atlattık.bebn herşeyden memnun kaldım.laboratuarlarını da görüyosun sen de birazcık zaten:)toplanırken yuöurtalar:)))odaları,ilgileri,beklediğimden iyi.toplama işlemine genelde aysun hanım giriyo.selman bey koordinatör.ilk başlarında yanında oluyo genelde ama diğer görüşmelerde sürekli 1 dk da olsa senin yanına gelip rahatlatıyo...
üf ne bileyim ya..umarım olur.sadece tek derdim şuanda kabızlığım..kayısı kaynattım ama,işe yaramadı daha.var mı bildiğiniz bişeyler kabızlık için kızlar:??
merhaba ayser umarım herşey gönlünce olur çok hırpalanmadan bu (dileğim hepimiz için)bebişlerine kavuşursun , kabızlık için benim kullandığım laktasif birkaç şurup var dr. konuşup içebilirsin die düşünüyorum ismi osmolak olan bitane var ben kullanıyorum ama levolak falan die farklı firmaların aynı etken madde ile ürettikleride var ishal yapmadan barsak düzeni sağlıyorlar tavsiye ederim...