Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

tek bişey biliyorum ki sakınan göze çöp batar ve çok irdelendiğinde muhakkak bişey çıkıyo...beim 9 yumurtam toplandı tıny cim.8 tanesine işlem yapılmış.4 ü döllenmiş ve gelişiyo.bekliyorum şuanda,yarın arıycaklar son durumu bildirmek için.belki yarın ama pazar kesin transfer olacakmış.en çok korktuğum döllenmeme ihtimaliydi.şimdilik onu atlattık.bebn herşeyden memnun kaldım.laboratuarlarını da görüyosun sen de birazcık zaten:)toplanırken yuöurtalar:)))odaları,ilgileri,beklediğimden iyi.toplama işlemine genelde aysun hanım giriyo.selman bey koordinatör.ilk başlarında yanında oluyo genelde ama diğer görüşmelerde sürekli 1 dk da olsa senin yanına gelip rahatlatıyo...
üf ne bileyim ya..umarım olur.sadece tek derdim şuanda kabızlığım..kayısı kaynattım ama,işe yaramadı daha.var mı bildiğiniz bişeyler kabızlık için kızlar:??

merhaba ayser umarım herşey gönlünce olur çok hırpalanmadan bu (dileğim hepimiz için)bebişlerine kavuşursun , kabızlık için benim kullandığım laktasif birkaç şurup var dr. konuşup içebilirsin die düşünüyorum ismi osmolak olan bitane var ben kullanıyorum ama levolak falan die farklı firmaların aynı etken madde ile ürettikleride var ishal yapmadan barsak düzeni sağlıyorlar tavsiye ederim...

sağolassn canım.şurup için ben de konuştum bugün.verdiler bugün.kullanmaya başladım..transferim de gerçekleşti bugün.inşallah 7 ocak ta pozitifi görürüm..3 taneyi enjekte ettiler.medicana için düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim..doktorlar,hemşireler %100 ilgililer..moral kaynağı ve seninle birlikte dua ediyolar...herkes için herşey yolunda gitsin inşallah..hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah...

sağolassn canım.şurup için ben de konuştum bugün.verdiler bugün.kullanmaya başladım..transferim de gerçekleşti bugün.inşallah 7 ocak ta pozitifi görürüm..3 taneyi enjekte ettiler.medicana için düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim..doktorlar,hemşireler %100 ilgililer..moral kaynağı ve seninle birlikte dua ediyolar...herkes için herşey yolunda gitsin inşallah..hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah...

aysercim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişlerin (çoğul gibi geldi içimden ikiz olurmuş bide) tutunurlar .. medicana için çok moral oldu bana tüm yazılanlar ve senin izlenimlerin bende pzt günü kısmetse selman by. histereskopi yaptırıcam çok korkuyorum ama napıyım daha evvelde hsg filmi çektirmiştim çok ağrılı olmuştu... buaarada sana dinlenme vermişlerdir tam ne kadar süresi bilmiyorum ama iyi dinlenmeler kendine çok iyi bak, iyi haberlerini duymak bizlerede çok iyi gelicek..

umarım iyi geçer operasyonun.umarım tutar ve ikiz de olur,ne güzel olur:)))senin de operasyonun da şans yanında olsun inşallah...sonrasında d a engellerin kalkar ve bebeklerine kavuşursun inşallah..tatil verdi ama ben özellile istedim 2 gün .çarşamba işe gidicem.4 gün dinlenmiş oluyorum yani:)bi de kabızlığı hallettim şurupla ama gaz problemimi napıcam bilmiyorum?normalmiş ama felaket bir gaz sancım var...rahat yürüyemiyorum bile...

ayser, senin adına çok sevndim. inşallah bebişlerin seninle olur. iyice dinlen. bize hastane için iyi moral oldun canım. kısa protokol oldun galiba? maliyeti ne oldu ayser? hadi bundan sonra inşallah güzel haberler verirsn canım. gaz problemi maalesef oluyor canım benim aşılama işleminde de olmuştu .anlatamam sana. yani seni ii anlıyorum :))

narnisan, umarım operasyonun iyi geçer canım. benimde rahim filmim çok kötü idi bayılıyordum az kalsın. ama histeroskopi bildiğin kadarı ile ağrılı bir işlem değil.

allah en kısa sürede bebişlerimizi nasip etsin bize kızlar. gelişmeleri yazın olur mu!

tiny cim sağolasın iyi dileklerin için.umarım sonucu iyi olur.çektiğim sancılara değer inşallah.geçicek inşallahta biraz eziyeti var,koruyorrum da bişey olmasın diye...maliyeti de 4000 tl oldu canım.ilaçlar da dahil.sonradan kullanılacak ilaçlar var,onları dışarıdan alıyosun.onlar da jel hariç 33 tl tuttu.jel 75 tl.ondan da 2 kutu alman gerekiyo.test gününe kadar kullanıyosun çünkü.pregnyl i de medicaa da vuruldum ben,gece.eve yakın diye.ondan dapara almadılar.tüp bebek hastası olduğum için o hastanede.:)ayrıca odaları ve kat hemşireleri çok iyi.otel odası gibi.çok rahat ettim.moral oldu bana da.ayın 11 inde adet oldum,akşamüstü..14ünde doktora gittim ve tedavim başladı.7 gün kullandım ilaçları sadece,pazartesi yani ayın 1 inde bıraktım ilacı ve pregnyl i vuruldum o akşam.çarşamba günü yani 23ünde yumurtalar toplandı,dün de transfer oldu.yani tam 13 gün sürdü.şimdi en zor kısım,bekleme aşaması:(((
sana da iyi şanslar diliyorum.umarım herşey yolunda gider senin için de...

tiny cim sağolasın iyi dileklerin için.umarım sonucu iyi olur.çektiğim sancılara değer inşallah.geçicek inşallahta biraz eziyeti var,koruyorrum da bişey olmasın diye...maliyeti de 4000 tl oldu canım.ilaçlar da dahil.sonradan kullanılacak ilaçlar var,onları dışarıdan alıyosun.onlar da jel hariç 33 tl tuttu.jel 75 tl.ondan da 2 kutu alman gerekiyo.test gününe kadar kullanıyosun çünkü.pregnyl i de medicaa da vuruldum ben,gece.eve yakın diye.ondan dapara almadılar.tüp bebek hastası olduğum için o hastanede.:)ayrıca odaları ve kat hemşireleri çok iyi.otel odası gibi.çok rahat ettim.moral oldu bana da.ayın 11 inde adet oldum,akşamüstü..14ünde doktora gittim ve tedavim başladı.7 gün kullandım ilaçları sadece,pazartesi yani ayın 1 inde bıraktım ilacı ve pregnyl i vuruldum o akşam.çarşamba günü yani 23ünde yumurtalar toplandı,dün de transfer oldu.yani tam 13 gün sürdü.şimdi en zor kısım,bekleme aşaması:(((
sana da iyi şanslar diliyorum.umarım herşey yolunda gider senin için de...

sizler içinde dua ediyorum canım, bunlardan en çok biz bizi anlarız. bütün dualarım sizinle. kan testi yapıldımı önceden rezervlere falan bakıldı mı. tedavi süresinde baktılar mı testlerle? çok soruyorum dimi :))

yok sadece bende polikistik over var..bununla ilgili tedavi için sadece kilo vermeye çalışıp metformin kullanıyodum ama eşimdeymiş büyük problem.sperm sayısı 1 milyondan az ve morfoloji bozukluğu vardı.mikroenjeksiyon yapıldı bize direk.bana sadce 1 kez kan testi yapıldı.hormon seviyeleri için,tedavi sırasında..o kadar.ayrıca soru soraz birbirimize zaten.başka türlü rahatlayamıyoruz ama dimi:))))))))

arkadaşlar belki size morel olur ben doğum yaptım ve 2 tane oğlum oldu...çok memnun kaldım tavisye ederrim..allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

yok sadece bende polikistik over var..bununla ilgili tedavi için sadece kilo vermeye çalışıp metformin kullanıyodum ama eşimdeymiş büyük problem.sperm sayısı 1 milyondan az ve morfoloji bozukluğu vardı.mikroenjeksiyon yapıldı bize direk.bana sadce 1 kez kan testi yapıldı.hormon seviyeleri için,tedavi sırasında..o kadar.ayrıca soru soraz birbirimize zaten.başka türlü rahatlayamıyoruz ama dimi:))))))))

çok sağol cevapların için. çoğu gitti azı kaldı. mutlu haberlerini bekliyoruz canım.

arkadaşlar belki size morel olur ben doğum yaptım ve 2 tane oğlum oldu...çok memnun kaldım tavisye ederrim..allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

yavrukartallar, allah analı babalı büyütsün canım. tüp bebek mi yaptırdın? yoksa sadece doğum mu gerçekleşti medicana da?

yavrykurtlar hayırllı olsun bebişlerin..ananlı babalı büyüsünler inşallah...darısı hepimizin başına..narnisan operasyonunla ilgili tecrübelerini paylaşırsın,inşallah iyi geçer.tiny cim sen ne zaman gideceksin?

yavrykurtlar hayırllı olsun bebişlerin..ananlı babalı büyüsünler inşallah...darısı hepimizin başına..narnisan operasyonunla ilgili tecrübelerini paylaşırsın,inşallah iyi geçer.tiny cim sen ne zaman gideceksin?

ocak gibi ön görüşme yapacapım, benim tek tüpüm tıkalı. başka bir problemimiz yoktu ama tabi yaşım 33 olduğu için tekrar bir hormon testi isteyeceğiz. bakalım ne zaman başlayacağız. yani ocak diyorum ama doktor karar verecek. kısmet bakalım. sende sakın stress yapma tamam mı. rahat ol. zor geçiyor sana günler biliyorum ama biraz olsun rahat ol.

bu arada yumurta geliştirici ilacın gonal-f miydi?. eğer öyle ise ne kadarlık vuruldun?

Son düzenleme:
merhabalar, çok şükür atlattım kıslar bugünü .. hemen bu tecrübemi sizlerle paylaşayım dedim :).. hastanenin personeli ve odaları çok iyi benim histereskopim toplamda 1,5 saat. sürdü bu süreye odada hazırlık ve narkozdan uyanmamda dahil , çok az bi ağrım oldu... Operasyonu Selman By. yaptı benim ilk merak ettiğim ne zaman aşılama yapabileceğimizdi hemen bir sonraki reglinden sonra yapabiliris dedi ama eşimle acaba 2-3 ay doğal yollardan mı deniyelim diyorus , olmassa aşılamaya, oda olmassa tüpe geçelim diyorus .. medicana çok güsel bi hastane ama fiyatları yüksek insanın bütçesini zorluyo bu tedaviler bugünki işlemim bile 2000 tl ye yakın tuttu.... işte böyle kıslar ......
ayser cim nasıl gidiyor istirahatin umuyorum herşey yoludadır senin güsel haberlerine göre planlarımızda değişiklik yapar tedaviye daha erken başlarıs bizde belki :))..
tinycim yanlış hatırlamıyorsan fiyatla ilgili bir araştırma yapıyordun selman by banada tüm ilaçlar dahil 4000 tl lik bir bilgi verdi ekstradan bir masraf çıkarırlar mı bilemiyorum ..

tıny cim gonal-f ti ilacım evet.ben de polikistik over var,o yüzden çok yüklenmediler ilaca.zaten bissürü yumurtam vardı,baş belası:(onları büyüttüler.toplam 3 kutu aldım ama 2 si tam bitti,birinden çok az miktar kullandım..narnisan da yazmış ya,fiyatlar da 4000 tl,ekstra sadece cirinon jel fazla biraz,74 tl.ondan da 2 kutu alıyosun.4200tl gibi düşün işte fiyatı..
stres yapmamak mümkün değil beklerken ama çarşamba işe başlıycam.biraz olsun kafam dağılır inşallah..
narnisancım sana da geçmiş olsun tekrar.otel odası gibi dimi:)))umarım doğal yoldan olur da bu stersli süreci yaşamassınız..

narnisancım çok geçmiş olsun. umarım bebişine bir adım daha yaklaşmış olurusun. tüpe gerek kalmadan kendi gelir.
aysercim çok sağol verdiğin bilgiler için. şimdi 2 gün çalışcan 2 gün 2 gündür vakit geçer.

merhaba kıslar, nasılsınız bugün? güsel dilekleriniz için çok tşk ederim... biraz dinleniyim dedim bugün ama sıkıldım temizlik falan yaptım beklemenin zorluğunu anladım aysercim hak verdim sana dinlenmek ve beklemek söylenirken güselde başa gelince çok sıkıcıymış, çalışırken zaman günler nasıl geçiyor anlaşılmıyorda evde olunca zor ..
Tinycim sen yılbaşından sonra başlamayı düşünüyormusun tedaviye ben kararsızım beklesem mi bilemiyorum her ay hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum .. doğal yoldan 1 yıldır olmayan bikaç ay içinde lu mu hiç umudum yok açıkcası ..

geçmiş olsun narnisan tekrardan. ama bir isteğimiz var bunun içinde katlanacağız bazı şeylere :))

aynı şeyi bende düşündüğüm için, tüpe başlama kararı aldık. normal alabilir dediler ama 2 yıl geçti. yaşta geçiyor haliyle. ben açıkçası beklemeyi düşünmüyorum. ocak ayında görüşme yapacağız. doktor ne zaman başlayalım derse o zaman başlarız. tabi benim rahim filmi, 2 yıllık tekrar isterse bizi biraz uğraştırabilir. başlamaktan yana korkum yok. sadece iyi merkez olsun. benim yumurtalıklar fazla yumurta üretmiyor biraz nazlı nasıl bir yol izlerler ? doğru mu olur onları düşünüyorum? gidip göreceğiz artık.

narnisancım evet beklemek zor...ama katlanıyoruz.aşırı gaz sancım olmasa ve karın ağrılarım olmasa daha iyi olacak tabi:((kimisi iyidir ağrının olması diyor.rahme yerleşip,tutunuyormuş.bilmiyorum ama aklımda hep iyisi yok,kötüye de alıştırmaya çalışıyorum kendimi..sonrasında çok sevinsem de olur ama çok üzülsem pek iyi olmaz:((
tiny cim sen de korkma bence.adet günün gelmeden bi ön görüşme randevusu al bence.belki adet gününe kadar rahim filmi gerekirse çekilir ve hemen ocakta başlanır tedavine.dediğin gibi beklemenin anlamı yok.yaşımız geçiyor ve daha da zorlaşıyor.her açıdan hem de.hamile kalması bir yana,çocukla uğraşmakta belli bir yaştan sonra ağır gelebillir..hakkımızda hayırlısı.

ocakta başlamak biraz zor gibi çünkü bugün regl oldum. eşiminde işleri var. onları ayarlar ise ocak ortası gibi gidip görüşeceğiz. ayser inanır mısın seninle birlikte geri sayıyorum. inşallah güzel haberler alacağız. Bu arada bizi habersiz bırakma.
Hepinize mutlu yıllar, iyi seneler. tüm dileklerinizin gerçekleşeceği güzel bir yıl olsun 2010.

Back
X