Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estarabim merak ettim canım şuanki durumun nedir revizyon falan oldun mu ? yoksa hala aynı ruh halinde misin?
canım orada iki kbb doktoru var biri kendi başına yapıyor hem deviasyonu hem estetiği o doktoru sanahiç tavsiye etmem.. diğer kbb doktor ise estetik doktoru bahadır imer ile birlikte giriyor.. yaptıkları burunları hiç görmedim.. kendi başına estetiğe giren doktorda septorinoplasti oldum 11 ay önce ve hiç memnn değilim canım nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama ne çok büyük bir beklentim vardı ne de şunu şunu istiyorum diyip böyle yapın dedim.. her yaşında kullanabileceğin güzel bir yapıcam dedi bana ve kandırdı.. yani diyim baştan burnunu iyi bil.. derisinin kalınlığını, inceliğini, sonuç ne olucak burnun nasıl şekil alıcak.. kesinlikle çok ii doktorlara danış canım..
canım cok haklısın işin içinden cıkamıyorum bir türlü,esterabim yanlıs anlamadıysam sen medicanada amelıyat oldun degılmı kim yaptı amelıyatını kbb cımı sadece bahadır beymı
bende tavsiye etmem
revizyon olmadım canım henüz.. bir sene beklemem gerekiyormuş bunun için.. hayatımın en büyük hatası oldu benim için.. samimi söylüyorum hayat diye bişey kalmadı.. ne fotoğraf çekiliorm, ne de aynalara bakabiliorm..
hiç bir bilgim yoktu bu ameliyatlar konusunda, çok bişi istemedim bende doktordan ama kemer kısmımı oldukça fazla almış düzensiz bir şekilde.. ters v deformitesi var.. bana ameliyattan sonra burnumun etli olduğunu, bunun ameliyat sırasında anlaşıldığını söylemişti.. kendimi savunacak bilgim olmadığı için, alçılı olduğum için telaş etmemiştim.. sonrasında memnun olmadığım şeyleri söylediğimde, bakıldığında burnumun etli olduğunu ve takıntılı olduğumu söyledi bana.. daha çok üzülmemek için sıyırıp atıyorum kendimi Allah a havale ediorm..
daha iyi görme yetisi, estetik yetisi olsaydı bu hale gelmezdim belki.. alışmam daha kolay olabilirdi.. bilmiyorum canım.. yaşayan bilir gerçekten..
mümkün olmadığı sürece bence yüzünüzün ortasındaki burunu kimselere elletmeyin.. memnun olsanız bile eskisi gibi kendi doğallığında rahat olmuyor, sürekli koruma hissine bürünüyorsun.. birilerini öperken, tokalaşırken, şakalaşırken, çocuk severken, uyurken, yüzünü yıkarken, otobüse binerken.. öyle yani..
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım bende aynı dertleri yaşıyorum hemde fazlasıyla revizyon olcam ama bir türlü doktora karar veremiyorum kaburgadan alıncak benim büyük ihtimal![]()
ne kadar yıprandığımı konu başlığımda açmıştım ben okursan bilgin olur canım.. herkesin başına bu gelicek değil ama benim gibi mutsuz, hayattan kopmuş biri olmanı istemem.. yaşayan bilir bunu.. her sabah ne kadar zor, ne kadar kötü uyandığımı, aynaya ne kadr zor baktığımı, alçı yüzümden alındığından beri gülmediğimi hayata küstüğümü bir ben bilirim.......