ben doğumumu bahçelievler medikana hastanesinde yaptım. epidural sezeryanla dr düzgün korkmaz doğumu gerçekleştirdi. doktorumdan tüm süreçlerde memnun kaldım. ancak hastane ve hastane personelleri hakkında aynı yorumu yapamıcam. doğumum gerçekleştikten 2 gün sonra hastaneden taburcu edildim. hastanede kaldığımız süre boyunca kızım özellikle çıkmamıza 1 gece kala çok ağlıyordu. bende sezeryanlı doğumlarda sütün hemen gelmediğini duymuştum. göğüslerim 2 gün içinde zaten yara olmuştu ve bebeğim 15 dk bir emiyordu ve buna rağmen sürekli ağlıyordu. tüm hemşireler bu ağlamalarını dış çevreye alışamama ve anne memesinde rahatlama olarak yorumladı. oysa ben açlık ağlaması olduğunda diretiyordum. 2 gün boyunca tüm gelen hemşirelere " emin misiniz? açlıktan ağlıyor sanırım. belki de sütüm yetmiyordur" dedim ama ne fayda. herkes hep bir ağızdan anlaşmış gibi bebeğin dış ortama alışma sürecinde dediler. anne memesini istermiş sürekli. tüm hemşireler pek güler yüzlü pek şirin. en sonunda ben göğsümün sağılarak gelen süt miktarının ölçülmesini istedim. belki süt miktarı yetmiyordur die. bunu da kabul etmediler. böyle bir uygulamaları yokmuş. herkes bir iyi bir güler yüzlü yine. samimiyetlerine inanıyorsunuz. zaten yeni annesiniz kim ne dese kabulünüz. çünkü zaten hiçbir şey bilmiyorsunuz. benim ilk doğumumdu. 2 gün sonra bizi taburcu ettiler. 1 gece evde kaldık. o gecede ağlamaktan perişan bebeğim. ertesi gün ateşlendi güzel kızım ve o akşam hastanede aldık soluğu. ateşi 39,5 a çıkmıştı. doktor Alper Özçelik bebeğimin aç olduğunu söyledi ve ne olur ne olmaz die hastaneye yatıracaklarını belirtti. apar topar küveze koydular. ve sütümün ne kadar geldiğini anlamak için göğsümün sağılmasını istedi ve sonuç sütüm o kadar azmış ki doymuyormuş. hastanede 100 kere söylediğim şey başıma gelmişti. delirmemek içten değil. tabi ne olur ne olmaz die tahliller yapıldı. tahliller temiz. yani kızım açlıktan yattı 3 geçe küvezde ve benim ömrümden ömür gitti. şimdi kim verebilir bunun hesabını.
ayrıca epidural anestezide de başıma gelen olayı anlatmak istiyorum. doktorum düzgün bey gelmeden önce anesteziyi yapıyorlardı. ancak anesteziyi yapan bayan ilk denemede başarılı olamadı. ikinci denemede aynı şekilde sonuçlandı. sonra doktorum geldi. bir erkek devraldı anesteziyi yapmayı. nihayet onun eli iyiyimiş sonunda takabildiler kateteri omuriliğime. doğuma 3. denemede girebildim. tabi bebeğimin hastanede yattığı sürede ben daha 3 günlük anneydim ve arabayla gidip gelmeler korkunçtu. çünkü inanılmaz bir baş ağrısı vardı. başımı kaldırdığım an başlıyordu. anlatamama çektiğim ızdırabı. şimdi kendi kendime düşünüyorum: yani iğneyi yapan anestezi uzmanları gerçekten yeteneksizdi ve ben belki bi hata yapsalar felç bile olabilirdim.
yani sonuç olarak doktor düzgün bey oldukça iyi ve başarılı bir doktor. çok temiz bir kes oldu ve kesinlikle mikrop kapmadım, açılma, alma olmadı. ama hastane hemşireleri ve anestezi uzmanları için aynı yorumu yapamıcam. ve çocuk doktoru Alper Beyinde pek iyi bir çocuk doktoru olduğunu söyleyemem. olumsuz etkilemek istemem ama ben bu hastanede doğum yaptığıma çok pişman oldum.
bahçelievler medicana hastanesinde dr düzgün bey arkadaşlar...
Düzgün beye gidenler lütfen sevgilerimi iletsin... 2 çocuğumun da doğmunu o yaptırdı, mükemmel, mükemmel, mükemmel bir doktordur:)
Alper bey de çok iyi bir doktordur. Çocuk konusunda hakikaten uzmandır. yeni doğmuş bebeği muayene ederken gördünüz mü hiç? hamur gibi oynar bebekle:)
benim ilk çocuğum doğduğunda çok sorunluydu, midesi yıkandı, sonra vücudunda yaralar çıktı çok zor günlerdi. Ama hep güvendik Alper beye. Biraz soğuk bir doktor ama alanında uzman:)
düzgün beyin tam adını alabilirmiyim ??
Arkadaşlar hiç yok mu bu hastane ve doktorla ilgili güncel bilgisi olan?
Sizden alacağım bilgiler benim için çok değerli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?