- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
merhaba öncelikle verdiğiniz bilgiler için tşk.bende düzgün beye gidiyorum vede çok memnunum.şuan 35+3 teyiz.bu haftaya kadar herşey normal doğuma göre iyiydi fakat şimdi bebeğim ters dönmüş,tekrar doğum kanalına döner mi bilmiyorumsezeryan hakkındada bilgi edinmeye başladım tabii durum böyle olunca.epidüral sezeryanla ilgili çok şey okudum ama yinede çok korkuyorum gerçi normal doğum olursada epidüral olsun istiyorum,herkes felç riskinden falan bahsedip korkutuyor ((ne yapacağımı bilemiyorum.eğer epidüral olursam sezeryanda olsa normalde olsa anestesi uzm.murat subaşı varmış medicanada ona olmayı düşünüyorum
sanırım sizede 3. denemede gelen odur.ama anlattığınız olay bence çok büyük bir ihmalkarlık,sonuçta ufak bir kan alma işlemi değil bu,ucunda felç bile kalma riski taşıyan bir operasyon.geçmiş olsun.
Merhaba,
Bende 36+4 haftalık hamileyim ve başından beri Düzgün beye gidiyorum...Allaha şükür çok ta memnunum..Kendisi normal doğum taraftarı bende baştan beri normal doğum istiyordum ancak bebeğim hala dönemedi galiba sezeryan olacağım...Doğum fiyatlarını sormuşsun normal doğum 1100 tl 1 gece kalıyorsun bebeğin ve annenin rutin kontrolleri dahil, sezeryan olursa 2100 tl 2 gece kalınıyor bunada kontroller dahil...Epidural isterseniz 500 tl fark var...Allah bebeğinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...
Merhabalar,
ben de 28 haftalık hamileyim Dr.Düzgün Korkmaz a gidiyorum. Çok da memnunum, inanlmaz pozitif, insanı rahatlatan bir yapısı var ama doğum fiyatları çok pahalı geliyor kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye. Medipol bağcıları çok öneriyorlar ama orda a gece yada hafta sonu olursa rastgele bir doktor yaptırıyor doğumu , ben de bunu istemiyorum. İnşallah bir mucize olur da şu doğum fiyatları değişir:) Eğer maddi imkanlarınız yeterli ise kesinlikle Düzgün KORKMAZ derim. Ben Türkiyenin en iyi özel hastanesinde çalıştım, Düzgün bey gibisini çok az gördüm gerçekten...Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.İnşallah ben de Düzgün hocadan vazgeçmek zorunda kalmam, çok üzülürüm değiştirirsem...
Herkese Merhaba;
Hastanedeki güncel muayene ve doğum fiyatlarını biliyor musunuz? Ben hamile değilim ama hamilelik planlıyorum. Bir arkadaşım Düzgün Bey'i çok övdü ve burdaki yorumlar da çok olumlu. Kendisine gitmeye karar verdim. Hamilelik öncesi her şey yolunda mı diye muayene olmak istiyorum.
DEMVOL, siz güncel fiyatları biliyor musunuz acaba muayene ve doğum için?
Merhabalar,
Biz başlarda sormuştuk, Normal doğum 2000 TL, sezaryen e de 2600 TL fiyat vermişlerdi ama yılbaşında zam gelebilir diye düşünüyorum. Eğer epidural istenirse extra ücret de alınır. Hayırlısı olsun. Ben de kesinlikle öneriyorum, bebeğinize sizin kadar ilgi gösteriyor, her ultrasonda o da bizim kadar heyecanlanıyor diyebilirim :) öyle gereksiz bir sürü ilaca da yüklenmiyor, dengeli ve doğal beslenmeden yana bir doktor. Olumsuzluklarda seni endişelendirmiyor. Ben de gebelik şekeri çıktı, doktora sonucu gösterene kadar karalar bağladım ne yapıcam diye, hemen tatlıyı kestim.Düzgün hoca çok da abartma sadece çok az ye dedi, içimi rahatlattı:)Ben de inşallah değiştirmek zorunda kalmam .
iyi günler.
güncelllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?