Tüp Bebek Merkezleri Medicana kadiköy ve Umuttepe araştırma tüp bebek

Merhaba ben gittim dün görüştüm yasemin hanımla gayet güzel ilgilendi muayenmi yaptı testlerime baktı gayet güzel geçti.senden de bahsetti bir hastam vardı erken test yapmş üzüldü diye tekrar kan testi yap dedim sonra haber alamadm falan 😀 dedim aynı kişiyse ben internette denk geldim hamile dedim ohh iyi bari hamileyse sevindim dedi kulaklarını çınlattık😀
yaaaaaaa ayyyyy bak yemin ederim yüzüm kızardı yanıyo yanaklarım utancımdan. ayıp ettim ben ona ya. yüzüne kapattım telefonu. kibar kadın ses etmedi. cok utandım yine bak şimdi.:oops::oops::oops:

Selam herkese. Ben aranıza yeni katıldım. Yasemin Çekmez i araştırmak için buraya bakayım dedim adını görünce sevindim. Internette gezerken tesadufen gördüm bu doktoru. aradım konustum. randevu alın görüşelim dedi. Cumartesi için randevu bulursam gitmeyi düşünüyorum . ama diğer hastalarıyla da görüşmek istiyorum ben . Burda yasemin çekmez in hastası var mı ? Cem Çelikle Yasemin Çekmez arasında kaldım. bilgisi olanlardan yorum alma şansım olursa cok sevinirim . herkese güzei günler.

Selam herkese. Ben aranıza yeni katıldım. Yasemin Çekmez i araştırmak için buraya bakayım dedim adını görünce sevindim. Internette gezerken tesadufen gördüm bu doktoru. aradım konustum. randevu alın görüşelim dedi. Cumartesi için randevu bulursam gitmeyi düşünüyorum . ama diğer hastalarıyla da görüşmek istiyorum ben . Burda yasemin çekmez in hastası var mı ? Cem Çelikle Yasemin Çekmez arasında kaldım. bilgisi olanlardan yorum alma şansım olursa cok sevinirim . herkese güzei günler.
Brn henüz tedaviye başlamadım adet zamanım gelince baslayacağım benim içine sindi bakalım ben de pek bılmıyorum olumlu sonuç aldığı ne kadar ama güven verdi hayırlısı bakalım önümüzdeki ay baslayacsgız

Bana dogum kontrol hapi verdi Yasemin Cekmez le gorustum. Kist var diye verdim kullan kanama baslayinca gelirsin bakariz dedi. Akli basinda bir kadina benziyor. Kadin doktor istemistim zaten ben. Erkege muayene olamiyorum. Esim de istemez. Hapa basladim biraz mide bulantisi yapti .

Bana dogum kontrol hapi verdi Yasemin Cekmez le gorustum. Kist var diye verdim kullan kanama baslayinca gelirsin bakariz dedi. Akli basinda bir kadina benziyor. Kadin doktor istemistim zaten ben. Erkege muayene olamiyorum. Esim de istemez. Hapa basladim biraz mide bulantisi yapti .
İnşallah hayırlısıyla tedavilerimiz güzel sonuçlanır

MErhaba,
Yasemin Hanımla tedaviye bailadınız mı? Sonuçlarınız nasıl?
Birde ücreti nedir paylaşabilir misiniz?

MErhaba,
Yasemin Hanımla tedaviye bailadınız mı? Sonuçlarınız nasıl?
Birde ücreti nedir paylaşabilir misiniz?
Benim tedavim nisan ayında oldu mayısta hamile olduğumu öğrendim çok şükür 28 haftam bitti son 3 ayım 😊😊tedavi fiyatı kişinin durumuna verilen ilaca göre değişiyor toplam ilaçlar dahil 8 10 bin arasıı diyeyim tedavi devam ederken de bazen ekstra ilaç gerekebiliyor kişinin tedaviye yanıt vermesine göre 😊şimdi nasıl fıyatları bilemiyorum

Benim tedavim nisan ayında oldu mayısta hamile olduğumu öğrendim çok şükür 28 haftam bitti son 3 ayım 😊😊tedavi fiyatı kişinin durumuna verilen ilaca göre değişiyor toplam ilaçlar dahil 8 10 bin arasıı diyeyim tedavi devam ederken de bazen ekstra ilaç gerekebiliyor kişinin tedaviye yanıt vermesine göre 😊şimdi nasıl fıyatları bilemiyorum
İlaçsız hastahanenin fiyatı sabittir heralde. Ben onu sormuştum aslında.

Kadıköydeki hastahanede tüp bebek merkezi yok ama sanırm dimi? Laboratuvarları ve embriyologları nasıldı? Doktorun ilgi ve alakasından memnun kaldınız mı?
evet yasemin hanım yumurta kontrollerini kadıköyde yaptı görüşmede orda oluyor zaten laboratuvar çamlıca medicana da. ben ilgisinden tedavisinden çok memnun kaldım şehirdışından istanbula tedavi için gidiyordum gerek telefondan olsun gerek gittiğimizde her şekilde ilgilendi bilgilendirdi bizimle benım hem yumurta toplamam hem transferim pazar gününe gelmesine rağmen bütün ekip haftasonu dinlemeden hizmet veriyor bazı merkezler pazar günü işlem yapmıyorlar..embrıyolog hanımda tüp bebek koordinatörüde gittiiğimizde çok sıcak samimiydi yuumurrta toplamadan sonrada ne zaman arasam bilgi almak için hep ilgilendiler kendileride hep iletişim içindeydiler. 5 tane 5.gün embrıyom vardı 1 tane transfer ettik 4 tanesi donmuş beni bekliyor ikinciye inşallah 😊😊

evet yasemin hanım yumurta kontrollerini kadıköyde yaptı görüşmede orda oluyor zaten laboratuvar çamlıca medicana da. ben ilgisinden tedavisinden çok memnun kaldım şehirdışından istanbula tedavi için gidiyordum gerek telefondan olsun gerek gittiğimizde her şekilde ilgilendi bilgilendirdi bizimle benım hem yumurta toplamam hem transferim pazar gününe gelmesine rağmen bütün ekip haftasonu dinlemeden hizmet veriyor bazı merkezler pazar günü işlem yapmıyorlar..embrıyolog hanımda tüp bebek koordinatörüde gittiiğimizde çok sıcak samimiydi yuumurrta toplamadan sonrada ne zaman arasam bilgi almak için hep ilgilendiler kendileride hep iletişim içindeydiler. 5 tane 5.gün embrıyom vardı 1 tane transfer ettik 4 tanesi donmuş beni bekliyor ikinciye inşallah 😊😊
Yumurta toplama ve transfer işlemi çamlıcada mı oluyor ozaman? çok kararsızım medical park aynur erşahin ve yasemin hanım arasında gidip geliyorum. Pazar günü hizmet vermeleri gerçekten çok iyi çünkü medical park pazar günü çalışmıyor en çokta kafamı karıştıran konudan bitanesi bu.

Yumurta toplama ve transfer işlemi çamlıcada mı oluyor ozaman? çok kararsızım medical park aynur erşahin ve yasemin hanım arasında gidip geliyorum. Pazar günü hizmet vermeleri gerçekten çok iyi çünkü medical park pazar günü çalışmıyor en çokta kafamı karıştıran konudan bitanesi bu.
evet çamlıcada oluyor bende hep düşünüyordum pazar gününe gelirse ne olur dıye tüp bebeğe başlamadan önce insanın korktuğu başına gelirmiş işte ikiside denk geldi pazar gününe ama çok şükür yasemin hanım ekibi embrıyolog eksiksiz hepsi hastanede ilgilendiler çalışmasalardı pazar günü nasıl yol izlenirdi bilemiyorum gerçekten hepsi saati bile şaşmaması lazımken pazar 9 dedim mi yumurta toplanmalı büyümüş ee çalışmıyoruz nasıl olacak mesela gidip görüştünüz mü yasemin hanımla ücretsiz öngörüşmesi var😊bütün tahlillerle gitmiştim birde ilk muayene yapıyor yumurtalık rahime falan bakıyor

Son düzenleme:
hayır görüşmedim, adı çok duyulmadığı için ve laboratuvarları konusunda bilgi sahibi olmadığım için önce bi sizlere sormak istedim.Hastalar daha objektif yaklaşıyor :) Birde diğer merkezlere göre fiyatlarının uygun olmasına da şaşırdım :) Kararsızlık çok zor :)

hayır görüşmedim, adı çok duyulmadığı için ve laboratuvarları konusunda bilgi sahibi olmadığım için önce bi sizlere sormak istedim.Hastalar daha objektif yaklaşıyor :) Birde diğer merkezlere göre fiyatlarının uygun olmasına da şaşırdım :) Kararsızlık çok zor :)
tabi insan başta muhakkak bilindik olsun daha çok duyulmuş çok kişi tecrübe etmiş olsun istiyor ve fiyatları demen gibi mesela bir bahçecinin yanında hiç birşey ama bu işler ne tanınmışlığa bakıyor ne fiyata nasip nerdeyse orası oluyor bende çok bilindik merkezlerde doktorla muhattap olamamaktan ilgisizlikten cok şikayetçi insanlar okudum yasemin hanım birebir kendine ulaşıyorsun. Yani ne desem bilemiyorum benim ilk tüp bebek denememdi şehirdışından gittim görüştüm içime sindi güvendim kalbime rahatlık geldi başka merkezle görüşmedim bir de civarda bir muayenehanesi olan kadın doğum doktoru vardı onada göründüm ki farklı bir göz baksın dıye çünkü yaşadığım yer küçük biryer tek doktor vardı infertiliteyle belki gözden kaçırdığı birşey vardır diye.. hiç birşeyin yüzde yüz garantisi yok benim ilk tek tedavi başarılıydı inşallah sizinde her nerede tedavi olacaksanız hayırlısı olsun hakkınızda bebişiniz size gelsin 🙏🙏

Back
X