Tüp Bebek Merkezleri Medicanada tüp bebek deneyenler buraya

cnm ben kendisinde 2 kere tüp bebek tedavisi oldum, sonuçlar negatif oldu maalesef. ama dr.umdan çok memnun kaldım, kendisi güleryüzlü, pozitif ve en önemlisi hastasıyla konuşan, bilgilendirme yapan bir dr. şimdi 3. denememizi yapıcaz 2 ay sonra acaba memoriale mı gitsek dedik eşimle çok methediyorlar orayı diye gittik semra hnm.la görüştük hiç memnun kalmadık mesela biz. okuyorum burda forumlarda herkes memoriali öve öve bitiremedi ama biz eşimle 3.yüde daha tam karar veremesekte medicanada yaptırıcaz gibi, memorial olmayacağı kesin ama:)

Bende gittim kendisiyle görüştüm çok iyi ve ilgili bir doktor fakat rapor geçmemesi çok kötü.Bu arada selman bey memorialden bu hastahaneye geçti.

Merhaba Arkadaşlar..
Ben 2 tane başarız tüp bebek tedavisinden sonra (İstanbul cerrahi hastanesi) Selman Beyi seçtim.
Öncellikle kendisini tv izledim daha sonra burdaki yazıştığım arkadaşların tavsiyeleri üzerine gittim görüştüm.Eşimle benimle ilk görüşmem çok pozitifti ve ben Temmuz 2009 dan beri hastasıyım.İlk denemem olumlu geçti ve ikizlere gebe kaldım.Ancak birini 8 haftalık diğerinide 27 haftalık(7aylık) kaybettim.
Tekrar kendisinde devam ettim ve Eylül 2010daki denemem negatif oldu.
Ben tekrar denicem ve yine selman beyde.Ben bu kadar anlayışlı sevecen pozitif kötüsüyle iyisiyle yaklaşan doktor görmedim.
Ben 9 yıldan beri bebek sevdasınla sayısız doktor ve hastane gezdim.Prof.ları da denedim ama bana evimdeymişim gibi hissetiren bir tek selman bey ve ekibiydi.
Ben ordan çok memnunum..
Bilgilerinize...
Birde şunuda söylemek isterim.Gebe kalma şansımız sadece pozitif düşünmek ve gittiğin doktora güvenmek..Gerisi de allah inanmak...sevgiler

Ben de son iki denememi Selman Bey ve Aysun Hanımın hastası olarak Medicana da yaptırdım ve yaklaşımlarını çok beğendim, ilki olumlu sonuçlandı fakat bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. İkincisi ise olumsuzdu tekrar denemek için maddi manevi kendimizi toparlayınca birinci tercihim onlar, ama bu sefer embriyo seçiminde farklı yöntemlerin uygulandığı merkezleri de araştırıyoruz.

Sizin embrio seçiminde kafanıza ne takıldı paylaşırsanız sevinirirm..Ve hangi merkezleri düşünüyorsunuz?
Bende Medicanadan memnunum ama banada son denemem negatif olunca yapay rahim den bahsettiler.Co culture.Bende şimdi bunu araştırıyorum..
Ya siz hangi sebeplerden araştırıyorsunuz?Paylaşırsanız sevinirirm..

selam arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum medicanada selman beye. cuma günü ilk randevum muayene için. arkadaşlar başarı şansı tam olarak ne acaba? bir de tek embriyoyla gebe kalan var mıbu hastanede?????????

ıyı aksamlar canımm selman beye bende gıttım ama pekk memnun kalmadımm medıcanada mehtapp hanım varr bıde ona gıtt bencee..

ben temmuz 2009 dan beri hastasıyım.Daha önce iki başarısız denemem var başka merkezde ve kararımı uzun araştırmalardan sonra Selman Beye karar verdim.Eşimde bende ilk görüşmeden menun kaldık.Denemem pozitif ikiz gebelikti.1 tane 8H ve 2 tane 2.kalite embrio ile hamile kalmıştım.Ancak 7 haftalıken bir bebeğimi diğerinide 27 haftalık kaybetmiştim.Gelişme geriliği oluştu ve genetik testlerinden kan pıhtılaşma çıktı.
Ben Selman beyden çok memnunum çok cana yakın iyi dinleyen daima güler yüzlü eşi Aysun hn da öyledir.Ben evimdeymiş gibiyim di.Ölü doğum yaptıktan sonra da benimle birlikte üzülmüştü Selman bey ve benim için seferber oldu.Tüm ekip ve hastanede psikoloji olarakta büyük destek gördüm.
Son denememde negatif oldu ve tekrar kurban bayramından sonra deniyeceğiz.Bu sefer co culture yapmak istiyor Selman bey..Eğer daha önce 2 başarısız tüp denemen varsa 2 embrio koyuyorlar..bilgine

ıyı aksamlar canımm selman beye bende gıttım ama pekk memnun kalmadımm medıcanada mehtapp hanım varr bıde ona gıtt bencee..
Canım bildiğim kadarıyla mehtap hn aşağı katta normal gebelik takibi yapıyor.Tüp bebek takibi yaptığını zannetmiyorum..Bildiğim kadarıyla.
Selman bey den neden memnun kalmadınız?Tabii yanlış anlamayın herkesin kendi düşüncesi ve enerjisi

arkadaşlar beylikdüzü medicanada son zamanlar tüp bebek yaptıran yok mu??? veya benim gibi bu ay yaptıracak olanlar yok mu???

Embriyolarım çok iyi hatta süper görünüyor , ama bu görünüşte kalıyor sanırım. Genetik yapıları ile ilgili problem olduğunu düşünüyorum, eşimin de benim de genetik bir problemimiz yok , ama sonuç böyle oluyor işte. Embriyo seçimi ile ilgili PGT bir de CGH diye bir yöntem varmış ama o sadece Ankarada uygulanıyormuş duyduğum kadarıyla ve sperm seçimi ile ilgili çeşitli yöntemler var . Şimdi iyi bir genetikçi ile görüşerek (ama bu genetikçinin tüp bebek merkezleri ile irtibatlı birisi olmasını istemiyorum) karar merme aşamasındayım.

ben varım byyy merhaba 2 kere tüp bebek denedim selman bey yaptı 3.yü dondurulmuşlarla denedim. pazartesi sonucumu alcam .merakla bekliyorum

canım araştırmaların sonucunda neye karar verdin bilgilerini paylaşırsan sevinişrim

ben varım byyy merhaba 2 kere tüp bebek denedim selman bey yaptı 3.yü dondurulmuşlarla denedim. pazartesi sonucumu alcam .merakla bekliyorum
sonucunu merak ettim umarım olumlu geçmiştir.Hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar..Ben de bu siteye ilk defa bişeyler yazıyorum..Sevgili arkadaşım ben de Bu ay başlıyorum tedaviye ve Medicana'da..Seninle görüşmek isterim..En azından duygularımız aynı olacak sanırm..İlk adet günümü bekliyoruz..Eşimin azospermisi var..Bu sebeple önce ameliyat TESA olacak..sonra durum bana yönelecek..Dilerim olumlu olur..Selman Bey bizimle de tanıştı..İlk izlenimim olumlu..Allah büyük..

Byy tedavin hayırlı olsun. Umarım güzel sonuç alırsın. Bende orda tüp bebek denedim. oldu hatta 3 üde tuttu sonra rediksiyon yapmak zorunda kaldık. İkizlerimi 31 haftada gebelik zehirlenmeden dolayı doğurdum. 45 gün yaşayabildiler. Bu kısımlarını artık düşünmemeye çalışıyorum. Hastaneden ve ekipten çok memnun kaldım Aysun hanımdan da Selman Beyden de. Doktor kadar ekip ve labaratuarda önemli. Benim 4 tane dondurulmuşum var onları martta denicez. Sormak istediğin bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşlar bende medikanada ilk denememde bulundum.çarşamba sonucu alıcam ..herkese bol şanslar ben çok memnun kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…