Doğuma Hazırlık Medikalpark Göztepe de doğum yapanlar yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yeniannecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
163
3
116
İstanbul
Arkadaşlar Medikalpark Göztepe de doğum yapıcam inşallah.Merak ettiğim bazı şeyler var.Hastaneye yattığınızda,doğumdan önce çıtçıtlı hastane önlüklerinden mi giyiliyor ? Birde anne için bez/ hijyenik ped onlar mı veriyor ? bazı hastaneler böyle yapıyormuş ama medikalpark ile ilgili bilgim yok.Orada doğum yapan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.Teşekkürler

Evet, ben de merak ediyorum.. ben de aynı hastaneye gidiyorum ve orda doğum yapıcam inşallah.. varsa bilgisi olanlar paylaşır mısınız lütfen?

ben orda doğum yaptım 14 ay önce.çok çok memnun kaldım.çok ilgilendiler doğum öncesi ve sonrası hiç bir sorun çıkmadı.
ameliyat elbisesi giydirdiler.ama ben sezeryandım normal doğumda nasıldır bilemicem.pedleri onlar veriyor,hatta bebek bezinide onlar veriyor.
kolay doğumlar arkadaşlar..

ssk lı normal 1400,zorunlu sezaryen 2200

offf çokmuş yaaa gerçektenn.. Heralde ıstanbul'da fiyatlar çok fahiş. Bende ıstanbulluyum ama evlenip Eskişehir'e' geldim daha hamile değilim ama burada özel bir hastanede de doğum sezeryana herşey dahil 600 alıyorlar şu an.. 2200 baya fazla geldi. Hadi yeni katılım paylarıyla felan 1.000 tl olsun... Sağlıklı doğumlar olsun ınşallah...

İstanbul için normal sayılır.Daha fahiş fiyatlı hastaneler de var.Daha ucuz yerlerde.

bende medicalpark bahçelievlere gidiyorum ama tereddütlerim var. orda doğum yapan yada yapmayı düşünen varmı acaba..

Benim doktorum Bahçelievler'de dogum yapalım diyo Dr özel dışarıdan gelecek 2500 milyar bıçak parası 1500 hastane istiyo dedi aslında Dr parası çok ama hastaneyle hirleisnce 4 milyar yapıyor kafam karışım isteğe bağlı sezeyandan ne oluyor peki

hiç bir zorunluluk yokken yani normal doğum yapabilecekken sezeryan istenmesi oluyo bildiğim kadarıyla.Zorunlu ve isteğe bağlının fiyatları değişik benim gittiğim hastanede

Medical Park Göztepe : Normal doğum 1.450 tl zorunlu sezeryan 2200 isteğe bağlı sezeryan 2.750 tl imiş.Bugün telefondan aldığım bilgi ancak bi şekilde değişir bu fiyatlar % 70 lik katkı payı cıktı yaaa ben nisan ayında kısmetse yapıcam doğumu sanırım o zaman biraz daha artar bu arada doktorum ibrahim basar önal yeni geldi bu hastaneye

Özel hastaneler ne kadar pahalıysa bir o kadarda iyi bakılırsın. Can'ın, hastanelerdeki eşdeğeri para. Paran varsa doğumunu bulutların üzerinde yaparsın yoksa kirli yataklarda. Ben Medikalpark hastanelerinin birinde doğum yapacak olsam hiçbir şey düşünmezdim. Ablam Medicana Bahçelievlerde bulutların üzerinde bir doğum yaptı. O kadar ki hemşirelerin biri gidip biri geliyordu. Bir inceydilerki sormayın. ( Tavırları tabiki , kaydirigubbakcemile3 ) hatta ve hatta kuaför bile getirdiler odaya ablamın saçlarına ücretsiz fön çektiler. Öğretmen olduğu için sadece 350 lira ödemişti hemde 2005'de. Ablamın özel bir doktoru vardı. İkizleri olacağı için o doktora ayda 100 liraya muayene oluyordu. Doğum parası ile ilgili sorun yok sonra konuşuruz diyormuş hep. Doğumdan sonra adam 2.5 milyar sadece kendine bıçak parası istemiş. Ablamlar hiçbir şekilde vermediler o parayı. Çünkü yasal olarak böyle bir şey yok. Yani sonuç olarak doktorda hiçbir şey yapamadı. Ablam mis gibi doğumunu yaptı. Hemde 350 liraya.

Ben tüp bebek yaptırdım yerdeki doktora gittim şimdi vazgeçemiyorum ama doum pataisnk karsilayacak durumum yok zorlanırım dogum parası alicam uç bin yediyuz o bile yetmiyor doktora ben vajinismislu gecmsim var vajinal muayne olamıyorum gideceğim doktorun bana anlayisli davranması gerekiyor bunu nereden bulucam bilemiyorum

Ah gülencim seninki çok daha zor bir durum .. ıyi bir doktor bulman çok zor. Binde bir iyi çıkabilir onuda nerden nasıl bulursun bilemem. Allah kolaylık versin canım

ben 6 ay önce medical göztepe de doğum yaptım çok da memnun kaldım.. ben acil sezeryan oldum ne giydirdikleini hatırlamıyorum bile.. ama doğumdan sonra hijyenik ped veriyorlar hemde ebetı çok büyük kanama fazla olduğundan iyi de geliyor o pedler..

Doktorun kimdi ? Ben BAnu Çiftçi ye gidiyorum.Şimdilik normal doğum gözüküyor ama kısmet tabiki.Peki bebek sizinle birlikte mi kalıyor ? yoksa sadece emeceği zaman mı getiriyorlar ?

gökmen iyigündü bir arkadaşım banu çiftçide doğum yaptı.. bebek anne odaya geldiğinden itibaren anneyle kalıyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…