Doğuma Hazırlık Medikalpark Göztepe de doğum yapanlar yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayırlı olsun canım, darısı başıma
doktorun kimdi, memnun kaldınmı
genel olarak anlatsana,
hoşuna gitmeyen bişey oldumu, yada beğendiğin yönleri

Banu Çiftçiydi doktorum.Normal doğum olduğu için belli bir zamana kadar sadece ebeler vardı doğumhanede.Doğum başlayana kadar sancı odasında bekletiliyorsun,bu süreçte eşim ve annem hep yanımdaydı.Hijyenikti hastane.Hizmetleri çok güzeldi.Bebek hemşiresi bebekle sık sık ilgilendi doğumdan sonra.bebek odada anneyle beraber kalıyor.Memnun kaldım.

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini benimde doktorum Banu hn. dı. çok iyi bir doktor. Bende çok istedim normal olsun diye ama oğlum sezeryandan yana tercih yaptı. Napalım kısmet tekrar hayırlı olsunn.

Bana suni sancı verildi,serumla.Ondan sonra açılma başladı.Yaklaşık 6-7 cm açıklık olana kadar sancı odasında bekletildim.Daha sonra doğumhaneye aldılar.Orada epidural yapıldı.Bu işin uzmanı tarafından tabi.Baştan istemiyordum ama sancıları hissedince epidural olmaya karar verdim.Epidural uygulanırken hiç birşey hissetmedim.Çok rahatlattı.Sancıları çok az hissetmeye başladım ama ıkınmak zorlaştı tabiki.2-3 saatlik uğraştan sonra doğurabildim.Acaip şekilde susadım ıkınma sırasında.Ebeler yardımcı oldular saolsunlar.Doğum olayı tamamen başladığında doktor geldi.O zamana kadar ebe vardı.Bu biraz güven kırıcı oldu benim için ama bu şekilde oluyomuş.Bebek doğduktan sonraki kısımda (dikiş vs.) hiç bir şey hissetmedim.Doğumhaneden odaya çıkartıldıktan 1 saat sonra ayağa kalkıp yürüyebildim.Daha sonra kanama kontrolü için saat başı gelip baktılar.Öyle anlatıldığı gibi bacakların uyuşuk kalması problemi felan yaşamadım hiç.doğum sonrası çok rahat ettim.Hastane personelindende çok memnun kaldım.

merabalar , medikalparkta doğum yaptığını yazmışsın . bende göstepedeki medikalpark ta düşünüyorum doktorum banu çiftçi bi bilgin varsa yazarmısın sağol

benim doktorumda Banu Çiftçi idi.Sen merak ettiklerini sor ben cevaplayayım

MErhaba bende banu hanıma gitmek istiyordum ama hastaneden ayrılmış sanırım. bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine handan aytaç özkul'a bir kere. 7haftalık hamileyim. handan hanım hakkında bilgisi olan var mı????

slm bende medikal park da sezeryanla doğum yapacağım 1 ay kaldı merak ettiğim kaç gün hastanede kalınıyor yardımcı olursan sevinirim...

slm bende medikal park da sezeryanla doğum yapacağım 1 ay kaldı merak ettiğim kaç gün hastanede kalınıyor yardımcı olursan sevinirim...
merhaba bende 6.5 ay önce doğum yaptım
sezeryanda 2 gün kalıyorsun ped ve bebek bezi veriyorlar
kendine şampuan almanı tavsiye ederim
duş almanı istiyorlar ve ordaki şampuan çok kötü

bende medical parkta doğum yapıcam bu ayın sonunda
doktorum banu çiftçi
hastaneden ayrıldıktan sonra muayehanesine gitmeye devam ettim
doğumumuda o yaptıracak
kendisinden çok pozitif elektrik alıyorum
inşallah doğumumda kolay bir şekilde gerçekleşir
medical park içinde hep olumlu şeyler duyuyorum

hastanede oda için kapı süsü veriliyor mu kızlar
ya da herhangi bi oda süslemesi yapıyorlar mı
ona göre hazırlıgımı yapacagım da
dogum yapan arkadslar yardımcı olursa sevinirim

Son düzenleme:
hastanede oda için kapı süsü veriliyor mu kızlar
ya da herhangi bi oda süslemesi yapıyorlar mı
ona göre hazırlıgımı yapacagım da
dogum yapan arkadslar yardımcı olursa sevinirim

merhaba ben tam 1 yıl once medikalpark göztepe de normal doğum yaptım.doktorum Banu Hn.dı.şimdi ayrılmış hastaneden.herhangi bir oda süsü takılmamıştı benim kaldığım odaya.istersen hastaneye bir sor.belki değişmiştir uygulamaları.Allah yardımcınız olsun

tesekkur ederim
diger subelerinde kapı süsü veriyorlar
uygulama farklı mı onu merak ettim en iyisi hastaneye sormak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…