- Konu Sahibi yeniannecik
-
Merhaba cnm bende Mine hn. hastasıyım herşey normale doğru gidiyor çok heyecanlıyım. doğum anını anlatabilirmisin ama uzun uzun37+2 de medikalpark göztepe de normal doğum yaptım.soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim
bende orda yapmayı planlıyorum doktorum banu çiftçi bilsin varsa yazabilirsen çok sevinirim.37+2 de medikalpark göztepe de normal doğum yaptım.soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim
benim doktorumda Banu Çiftçi idi.Sen merak ettiklerini sor ben cevaplayayım
ben 6 ay önce medical göztepe de doğum yaptım çok da memnun kaldım.. ben acil sezeryan oldum ne giydirdikleini hatırlamıyorum bile.. ama doğumdan sonra hijyenik ped veriyorlar hemde ebetı çok büyük kanama fazla olduğundan iyi de geliyor o pedler..
merhaba bende 6.5 ay önce doğum yaptımslm bende medikal park da sezeryanla doğum yapacağım 1 ay kaldı merak ettiğim kaç gün hastanede kalınıyor yardımcı olursan sevinirim...
slm bende medikal park da sezeryanla doğum yapacağım 1 ay kaldı merak ettiğim kaç gün hastanede kalınıyor yardımcı olursan sevinirim...
hastanede oda için kapı süsü veriliyor mu kızlar
ya da herhangi bi oda süslemesi yapıyorlar mı
ona göre hazırlıgımı yapacagım da
dogum yapan arkadslar yardımcı olursa sevinirim
merhaba ben tam 1 yıl once medikalpark göztepe de normal doğum yaptım.doktorum Banu Hn.dı.şimdi ayrılmış hastaneden.herhangi bir oda süsü takılmamıştı benim kaldığım odaya.istersen hastaneye bir sor.belki değişmiştir uygulamaları.Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?