Medikalparkta tüp bebek devlet mi özelmi

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alirsiniz bizde taşıyıcı gen var 2 kaybım 8 yaşında da cihaza bağlı kızım var pgt tüp bebek yapiyoruz amh degerimde düşük yumurtaların buyumedigi için baya ilaç yüklemesi yapıldı

Merhaba bende meryem hoca hisardayken tanıştık medicalparktayken tedaviye başladık perşembe günü transfer oldum bekliyorum

Anladım şimdi inşallah bu defa sıkı sıkı size tutunsun cimcimeyi de gözlerinden öpüyorum
Bilinç altım her daim bu konularla meşgul ancak bu geceki rüyamı size çıkacak galiba :) rüyamda 5 yumurta toplanmış 1 tane blastokist olmuş ve konmuş hastaneye gidiyorum çok umutsuzum kucağımda 3 4 yaşlarında özel gereksinimli bir kız çocuğu benimmiş kan veriyorum sonuç 70 çıkıyor, artık gebe olduğuna göre söyleyebilirim Pgt sonucuna göre bebek kız diyor doktorum bir daha havalara uçuyorum saat çaldı uyandım daha doğurduğumuzda görürdüm belki uyanmasaydım

Merhaba bende meryem hoca hisardayken tanıştık medicalparktayken tedaviye başladık perşembe günü transfer oldum bekliyorum
Rabbim güzel haber almayı nasip etsin önce size sonra sıradaki bizlere hemen ilk transferimizde hepimizin tutsun inşallah

Ücret konusunda bilgi alabildiniz mi
Evet paket fiyatı standart haliyle 120 olmuş bize mikroçip piezo ve embriyoskop önerildi riske etmeyelim dedik 20 15 30 bin de onlar transfer anestezisi pakede dahil değil ilk muayene de dahil değil Meryem hanım pgt öneriyor ama önce opu ve 5. Güne gelen olacak mı göreceğiz her embriyo için 385 dolar ödenecekmiş onada birde malum ilaçlar..

Evet ilaçlar ortalama baştan sonra takviyeler falan derken 80-90 bini buluyor,yumurta toplamaya kadar kullanılan iğneler sadece 41 civarı tutmuştu bizim düşün,hesaplamadım ama 250-300 bin rahat gidiyor

maalesef maddi manevi yorucu bir süreç devlette başlamıştım ben orda bile 100 oluyor oda az para değil vermişken tam verelim riski atmayalım dedik sizin çift embriyo ilk deneme mi?

maalesef maddi manevi yorucu bir süreç devlette başlamıştım ben orda bile 100 oluyor oda az para değil vermişken tam verelim riski atmayalım dedik sizin çift embriyo ilk deneme mi?
Evet çift embriyo ilk deneme inşallah tutar da son olur

Ay inşallah çift için 35 üstü yaş yada 3. Deneme şartları arıyor mu Meryem hoca hiç sormadım ama merak ediyorum ben leepliyim çoğul gebelik riskli benim durumumda ama biri tutmasa biri tutsun mantığıyla istiyorum

Ayy ne güzel bir rüya inşallah gerçeğini de yaşarım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah emeklerimizin karşılığını Allah'ın izniyle alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…