Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alirsiniz bizde taşıyıcı gen var 2 kaybım 8 yaşında da cihaza bağlı kızım var pgt tüp bebek yapiyoruz amh degerimde düşük yumurtaların buyumedigi için baya ilaç yüklemesi yapıldıTeşekkür ederim bende başladım dün fiyatlara güncelleme gelmiş 120+5 muayene +ilaçlar + sperm sayısı düşük olduğu için piezo mikroçip ve embriyoskop önerildi onlarla birlikte 190 oldu anestezi için +12 derken 200lük olduk çıktık ilaçlar hariçama Meryem hocaya çok güveniyorum tüm acabalarım ve endişelerim bitti görüşmeden sonra.. sizin ilaçlar gördüğüm kadarıyla genelden yüksek tutmuş özel olmazsa sizdeki problem neydi öğrenebilirmiyim
İnşallah güzel sonuçlar alirsiniz darisi bizeMerhaba bende meryem hoca hisardayken tanıştık medicalparktayken tedaviye başladık perşembe günü transfer oldum bekliyorum
Anladım şimdi inşallah bu defa sıkı sıkı size tutunsun cimcimeyi de gözlerinden öpüyorumHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alirsiniz bizde taşıyıcı gen var 2 kaybım 8 yaşında da cihaza bağlı kızım var pgt tüp bebek yapiyoruz amh degerimde düşük yumurtaların buyumedigi için baya ilaç yüklemesi yapıldı
Rabbim güzel haber almayı nasip etsin önce size sonra sıradaki bizlere hemen ilk transferimizde hepimizin tutsun inşallahMerhaba bende meryem hoca hisardayken tanıştık medicalparktayken tedaviye başladık perşembe günü transfer oldum bekliyorum
Ücret konusunda bilgi alabildiniz miRabbim güzel haber almayı nasip etsin önce size sonra sıradaki bizlere hemen ilk transferimizde hepimizin tutsun inşallah
Evet paket fiyatı standart haliyle 120 olmuş bize mikroçip piezo ve embriyoskop önerildi riske etmeyelim dedik 20 15 30 bin de onlar transfer anestezisi pakede dahil değil ilk muayene de dahil değil Meryem hanım pgt öneriyor ama önce opu ve 5. Güne gelen olacak mı göreceğiz her embriyo için 385 dolar ödenecekmiş onada birde malum ilaçlar..Ücret konusunda bilgi alabildiniz mi
Evet ilaçlar ortalama baştan sonra takviyeler falan derken 80-90 bini buluyor,yumurta toplamaya kadar kullanılan iğneler sadece 41 civarı tutmuştu bizim düşün,hesaplamadım ama 250-300 bin rahat gidiyorEvet paket fiyatı standart haliyle 120 olmuş bize mikroçip piezo ve embriyoskop önerildi riske etmeyelim dedik 20 15 30 bin de onlar transfer anestezisi pakede dahil değil ilk muayene de dahil değil Meryem hanım pgt öneriyor ama önce opu ve 5. Güne gelen olacak mı göreceğiz her embriyo için 385 dolar ödenecekmiş onada birde malum ilaçlar..
Evet çift embriyo ilk deneme inşallah tutar da son olurmaalesef maddi manevi yorucu bir süreç devlette başlamıştım ben orda bile 100 oluyor oda az para değil vermişken tam verelim riski atmayalım dedik sizin çift embriyo ilk deneme mi?
Ayy ne güzel bir rüya inşallah gerçeğini de yaşarım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah emeklerimizin karşılığını Allah'ın izniyle alalımAnladım şimdi inşallah bu defa sıkı sıkı size tutunsun cimcimeyi de gözlerinden öpüyorum
Bilinç altım her daim bu konularla meşgul ancak bu geceki rüyamı size çıkacak galiba :) rüyamda 5 yumurta toplanmış 1 tane blastokist olmuş ve konmuş hastaneye gidiyorum çok umutsuzum kucağımda 3 4 yaşlarında özel gereksinimli bir kız çocuğu benimmiş kan veriyorum sonuç 70 çıkıyor, artık gebe olduğuna göre söyleyebilirim Pgt sonucuna göre bebek kız diyor doktorum bir daha havalara uçuyorum saat çaldı uyandım daha doğurduğumuzda görürdüm belki uyanmasaydım
Böyle bir tedavi var benim elimde olsa maddi durumum iyi olsa gider özelde yaptiridim.bazi insanlarda bir şeye kanıp gidiyorlar tüp bebeğin iyi bir şey olmadığını dinen diyenler var ama belki Rabbim öyle nasip etcek Allah'ın işine karışmak oluyor o zaman Burda. Bir arkadaş yazmış kötü hastalığa yakalananlar tedavi olmasın dinen uygun değil olurmu öyle bir şey eşinizle iyice konusun çünkü istemek başarmanın yarışı gerçekten öyle önce inannip isteyeceksin bende kac kere düşük yaptım kürtaj oldum ama hala inanıyorum ve Aaa evet Allah istemiyor benim çocuk sahibi olmami demiyorum Rabbim sınıyor beni diyorum bende çabalıyorum Allah bir gün vericek inşallah diyorum nasip et diyorum dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEşim senelerce çocuğum olmaz fikrine alışmıştı sonra doğal yoldan gebe kaldım düşükle sonuçlandı o zamandan beri iyice garipleşti bak veren Allah doğal yollada veriyor nasibimiz varsa olacak diyor tüm dünya aptalmı tüp bebeklerle aşılamalarla uğraşıyor insanlar Allah akıl vermiş tedavi yolu göstermiş diyorum ama çok gel git yaşıyor hele ki tese dediklerinde bulmadığı bahane yoktu benden çok çocuk hayali kuruyor iş tedaviye gelince nasip diyor e nasip değilse gene olmaz zaten birde onu ikna etmek yoruyor sürekli
Başladık çok şükür.. Allah bir dert bir hastalık vermişse derman kapısını da göstermiş ha nasipte yoksa gene olmaz ona söylenecek söz yok ama benim içimde kader gayrete aşıktır inancı yatıyor en yakın çevremizde 2 arkadaşımız tüp bebek ile çocuk sahibi oldu Allahın izniyle sıra bizde şimdi biraz heveslendi dünden beri hayal kuruyor ama ben birşey söyleyince dur hemen hazırlama kendini belkide olmaz diyor tam bir pesimist adam ne yapalım atsan atılmıyor satsan satılmıyorBöyle bir tedavi var benim elimde olsa maddi durumum iyi olsa gider özelde yaptiridim.bazi insanlarda bir şeye kanıp gidiyorlar tüp bebeğin iyi bir şey olmadığını dinen diyenler var ama belki Rabbim öyle nasip etcek Allah'ın işine karışmak oluyor o zaman Burda. Bir arkadaş yazmış kötü hastalığa yakalananlar tedavi olmasın dinen uygun değil olurmu öyle bir şey eşinizle iyice konusun çünkü istemek başarmanın yarışı gerçekten öyle önce inannip isteyeceksin bende kac kere düşük yaptım kürtaj oldum ama hala inanıyorum ve Aaa evet Allah istemiyor benim çocuk sahibi olmami demiyorum Rabbim sınıyor beni diyorum bende çabalıyorum Allah bir gün vericek inşallah diyorum nasip et diyorum dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İyi sevindim benimde üc dusuğum var onun araştırması yeni bitti sonuç tam net değil romatoloji yönlendirildi oda dedi kesin degil dedi 3 ay sonra testin tekrarına dedi bu şekilde hazyilisi bir senedirde olmuyor hemen hemen yine gidiyorum bakalım artık hayırlısı inşallahBaşladık çok şükür.. Allah bir dert bir hastalık vermişse derman kapısını da göstermiş ha nasipte yoksa gene olmaz ona söylenecek söz yok ama benim içimde kader gayrete aşıktır inancı yatıyor en yakın çevremizde 2 arkadaşımız tüp bebek ile çocuk sahibi oldu Allahın izniyle sıra bizde şimdi biraz heveslendi dünden beri hayal kuruyor ama ben birşey söyleyince dur hemen hazırlama kendini belkide olmaz diyor tam bir pesimist adam ne yapalım atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Geç olsun güç olmasın gerçi bizim durumumızda güçte oluyor ya mülakatı güzel olsunİyi sevindim benimde üc dusuğum var onun araştırması yeni bitti sonuç tam net değil romatoloji yönlendirildi oda dedi kesin degil dedi 3 ay sonra testin tekrarına dedi bu şekilde hazyilisi bir senedirde olmuyor hemen hemen yine gidiyorum bakalım artık hayırlısı inşallah
AminGeç olsun güç olmasın gerçi bizim durumumızda güçte oluyor ya mülakatı güzel olsun
Ya bide bir şey sorucam olursa aşılama olcakta benim bir tane kağıt verdi bana doktor onda işte evlilik cuzdan fotokopisi vesikalı fotoğraf bissurru şey istemiş bunları tüp Bebek tedavisi icinmi yoksa aşılamada da yapilcakmi ben doktora sormayı unuttum daGeç olsun güç olmasın gerçi bizim durumumızda güçte oluyor ya mülakatı güzel olsun
Aşılamada da tüp bebekte de isteniyorYa bide bir şey sorucam olursa aşılama olcakta benim bir tane kağıt verdi bana doktor onda işte evlilik cuzdan fotokopisi vesikalı fotoğraf bissurru şey istemiş bunları tüp Bebek tedavisi icinmi yoksa aşılamada da yapilcakmi ben doktora sormayı unuttum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?