Medikalparkta tüp bebek devlet mi özelmi

Merhaba Meryem hocada Göztepe medicalparkda tüp bebek tedavisi gördüm. İlaçlara 100 bine yakın tüp bebek tedavisine ise ekstraları ile birlikte 200 bine yakın para ödedik. Ciddi bir rakam bunu göze alarak tercih edin yarıda bırakmak olmaz. Devlet hastanesi ise asla önermiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada Meryem hoca alanında çok iyi aynı bir abla şefkati gösteriyor seviyorum doktorumu

Şuan opuya giriyorum -1deyim Meryem hocayla başladık memnunum

Hayırlısıyla güzel haberler alın inşallah

Şuan opuya giriyorum -1deyim Meryem hocayla başladık memnunum
bol bol sıvı alın karpuz yiyin ödemi atarsınız Meryem hoca genelde 2 adet bekletiyor rahim dinlenmesi için sanırım aynı zamanlarda transfer olacağız ekimi bulur. inşallah güzel haber alırız heyecanlandım

Kızlar elinizdeki azospermi nasıl azaldı benim eşimde de çıktı tüp bebeğe yönlendirdiler bizi

Klomen ve multivitamin tedavisiyle 0dan 600 bine çıktı. Ama bizde ara çıkış oluyordu bazen genel durum azospermiydi.
Bizde gideceğiz bu ayın başında umarım güzel çıkar sonuçlarımız 1 hafta önce öğrendik 1 yıldır deniyorduk öğrendik dünyamız başımıza yıkıldı sanki

Selam hanımlar, bende 2 kere leep geçirip abdominal serklajlıyım aynı zamanda bende Meryem hocanın hastasıyım yarın transferim var sizler ne durumdasınız

Merhaba gezerken gördüm yazışmalarınızı ilgimi çekti bende Meryem hocanın hastasıyım leepliyim demişsiniz abdominal serklajı uygun mu görmediler. Hangi süreçtesiniz biz bugün pozitif haberi aldık Meryem hocadan. İnsallah darısı başınıza

Rabbim tamamına erdirsin servikal ölçüldü kesinlikle çift koymayalım dedi tek tek ilerleyelim dedi ama zaten tek 1 tanecik embriyom oluştu 2.4 olduğu için serklajsız bile tamamlayabilirim gibi duruyor tutarsa. 1 ay sonra da benim transferim var dua edin olurmu

Bi tanecik emriyonuz inşallah size tutunur sağlıkla kucağınıza alırsınız evet bize de tek Emriyo transfer yaptı. Emriyo glue yaptırmayı düşünün birde derim

Bi tanecik emriyonuz inşallah size tutunur sağlıkla kucağınıza alırsınız evet bize de tek Emriyo transfer yaptı. Emriyo glue yaptırmayı düşünün birde derim
Gebelik aşısı ve lipid serum olacak ama glue tam nedir bilmiyorum Meryem hocayla konuşurum bunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…