Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah mustafa beyin elleri şifalı gelicek banada.gerçekten öyle.doktordan ziyade dostça yaklaşıyor hastasına.keşke çok daha önce tanımış olsaydım kendisini.bundan sonrasında önce rabbimin izniyle sonrada mustafa beyin sayesinde muradıma erceğim

üzülme arkadaşım herşey olacağına varıyor buda geçecek sabırlı ol.ilerleyen zamanlarda negatif olsaydı daha çok yıkılıyorsun.bak ben de üzüldüm ALLAH yar ve yardımcın olsun içinden ne geçiyorsa yaz dertleşelim

aramıza hoş geldin canım hem geçmiş olsun hem de tedavin hayırlı olsun.inşaALLAH bu sefer yüzümüz gülecek.gelsin bebişler dolsun göbüşler

merak ediyorum seni nasılsın arkadaşım haberdar et sen tüp bebek tedavisine başlamıştın nasıl hamilelik olmuş hala anlamadım hormon yanıltmasımı acaba inşaALLAH sağlığına bir şey olmadan atlatırsın canım yaaa:26::26::26::26:

iyi akşamlar herkeze nasılsınız bayadır girmedim ben 12. haftama girdim bugün sizler nasılsınız

zeynepcim çok üzüldüm geçmiş olsun allahım sabır versin

iyi akşamlar herkeze nasılsınız bayadır girmedim ben 12. haftama girdim bugün sizler nasılsınız

sana da iyi akşamlar bizler iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsun 12.haftan ve daha 9. aya kadar olan bütün haftaların sağlıkla mutlulukla geçsinkontrollere nereye gidiyorsun Mustafa hocaya devam ediyormusun.ben daha başlayamadım

angel.......ben inanıyorum sen de hamile kalacaksın mustafa beyin vesilesi ile birlikte buluşup parka da götürecez ufaklıkları

aminnnn canım çok sağol allah razı olsun darısı başına inşaaallahhhhhhh evet canım mustafa beye gidiyorum inşaallahhh doğumumu da o yapacak sen neden başlayamadın regl olmadın mı henüz

aminnnn canım çok sağol allah razı olsun darısı başına inşaaallahhhhhhh evet canım mustafa beye gidiyorum inşaallahhh doğumumu da o yapacak sen neden başlayamadın regl olmadın mı henüz

inşaALLAH canım,Mustafa beyin elinden doğumunda sağlıklı ve kolay olur inşaALLAHevet canım yaaa regl olamadım henüz normalde çok kısa aralıklarla olurdu bu sefer arayı açtıufuktada gözükmüyor bir kaç gün daha bekleyip hocayı arayacağım bakalım ne diyecek

aminnnnn canım zaten öle olur hep beklersin beklersin gelmez bence de ara sor bakalım

ayy inci sorma yaa ben de çok sıkıldım şimdiden havalar da çok soğudu dışarı çıkamıyorum yat yat uyuştum artık iş de yapamıyorum

Allah yardımcımız olsun kuzum.
Çok istedik çok bekledik tek sıkıntımız bu olsun diyorum.
Acısını bol bol çıkaracağız nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…