can dostum sevgili arkadaşım,sırdaşım şu an ağlamamak icin kendımı nasıl tutuyorum bir bilsen elleriy klavyeye gitmedi kolum kanadım kırıldı aklımda sen vardın ama yazamadım ,yazmadım başıma neler geldi hani bir kac haftea once hayalet cizgi cıkmıştı hatırlarsan drr gittim kanda 1 cıktı dr yok dede duplosyon söktürücü verdi az lekelenmem oldu bende adet ha geldi derken yok oldu bende sabah ne olur olmaz diye test yaptım cıktı canım ama elerem yazarken titriyor hemen rd gittik kanda baktı ama kese yok dış gebelik dedi canim ben devam edemiycem sonra yazayım kendimi toplamam lazım sol tarafım coook ağrıyorne cok sevinmiştim canım ya alahmın taktiri ilahisi sen verdin ancak sen alırsın ya pabim sabır sabır ne olur sabır versin allahım kalbimdesin ne olur bana dua et yalvarırım cok acı cekiyorum
Teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah mustafa beyin elleri şifalı gelicek banada.gerçekten öyle.doktordan ziyade dostça yaklaşıyor hastasına.keşke çok daha önce tanımış olsaydım kendisini.bundan sonrasında önce rabbimin izniyle sonrada mustafa beyin sayesinde muradıma erceğim
Hb canım.güzel dileklerin için çok telekkür ederim :)aramıza hoş geldin canım hem geçmiş olsun hem de tedavin hayırlı olsun.inşaALLAH bu sefer yüzümüz gülecek.gelsin bebişler dolsun göbüşler
gunaydınnn
hayırlı haftalarrrr hepimizee
2.sayfaya dusmusuz.
zeynep,kalbimdesin nasılsınız nasıl gidiyor ?
bebekdls nerelerdesinnn?
can dostum sevgili arkadaşım,sırdaşım şu an ağlamamak icin kendımı nasıl tutuyorum bir bilsen elleriy klavyeye gitmedi kolum kanadım kırıldı aklımda sen vardın ama yazamadım ,yazmadım başıma neler geldi hani bir kac haftea once hayalet cizgi cıkmıştı hatırlarsan drr gittim kanda 1 cıktı dr yok dede duplosyon söktürücü verdi az lekelenmem oldu bende adet ha geldi derken yok oldu bende sabah ne olur olmaz diye test yaptım cıktı canım ama elerem yazarken titriyor hemen rd gittik kanda baktı ama kese yok dış gebelik dedi canim ben devam edemiycem sonra yazayım kendimi toplamam lazım sol tarafım coook ağrıyorne cok sevinmiştim canım ya alahmın taktiri ilahisi sen verdin ancak sen alırsın ya pabim sabır sabır ne olur sabır versin allahım kalbimdesin ne olur bana dua et yalvarırım cok acı cekiyorum
iyi akşamlar herkeze nasılsınız bayadır girmedim ben 12. haftama girdim bugün sizler nasılsınız
Teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah mustafa beyin elleri şifalı gelicek banada.gerçekten öyle.doktordan ziyade dostça yaklaşıyor hastasına.keşke çok daha önce tanımış olsaydım kendisini.bundan sonrasında önce rabbimin izniyle sonrada mustafa beyin sayesinde muradıma erceğim
sana da iyi akşamlar bizler iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsun 12.haftan ve daha 9. aya kadar olan bütün haftaların sağlıkla mutlulukla geçsinkontrollere nereye gidiyorsun Mustafa hocaya devam ediyormusun.ben daha başlayamadım
aminnnn canım çok sağol allah razı olsun darısı başına inşaaallahhhhhhh evet canım mustafa beye gidiyorum inşaallahhh doğumumu da o yapacak sen neden başlayamadın regl olmadın mı henüz
angel.......ben inanıyorum sen de hamile kalacaksın mustafa beyin vesilesi ile birlikte buluşup parka da götürecez ufaklıkları
inşaALLAH canım,Mustafa beyin elinden doğumunda sağlıklı ve kolay olur inşaALLAHevet canım yaaa regl olamadım henüz normalde çok kısa aralıklarla olurdu bu sefer arayı açtı ufuktada gözükmüyor bir kaç gün daha bekleyip hocayı arayacağım bakalım ne diyecek
Ayy inşallah cnm arkadaşım.hayallerimiz gerçek olsun...
naber canım
iyiyim şekerim sıkıntıdan patlamak üzere olduğumu saymazsak
7 ay evde oturmaya iyiyim yine
ayy inci sorma yaa ben de çok sıkıldım şimdiden havalar da çok soğudu dışarı çıkamıyorum yat yat uyuştum artık iş de yapamıyorum
Allah yardımcımız olsun kuzum.
Çok istedik çok bekledik tek sıkıntımız bu olsun diyorum.
Acısını bol bol çıkaracağız nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?