Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

canım haklısın zaten yarın doktora gittiğimde konuşacağım kafamda netleşirse ilaca başlayacağım.Sefer ayında bol bol "Bismillahirrahmanirrahim.la havle vela kuvvete İlla billahil aliyyil’Azıym.” okumak gerekiyor dualarımdasın canım benim

arkadaşlar hastanenin tüp bebek laboratuvarı nasıl? Embriyologu nasıl? Mustafa bey iyi doktor ama sadece onunla bitmiyor ki bu süreç.

merhaba canım;bence hastane de,laboratuvarı da ve embriyologu da harika Mustafa beye söyleyecek sözüm yok zaten....
canım ben her tüp bebek tedavisinde embriyologda temas halinde olamazdım döllenmeden sonra bilgi aşamasında görüşürdüm.Embr.Tuğba hanımla çok iyi anlaştık ondan rica ettim lütfen dölleme esnasında her bir işlemde besmele çekermisin diye canım Tuğba hanım tabiki çekerim ama ben her işlemde bunu yapıyorum merak etme dedi,çok mutlu oldum besmelenin çok hikmeti var moral olarak kendimi çok iyi hissettirdi o yüzden hastanemi ve ekibini seviyorum

canım nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu seferde ben seni merak ettim dr ne dedi ne yaptın ?

canım nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu seferde ben seni merak ettim dr ne dedi ne yaptın ?

merhaba Zeynepcim canım işyerinden girmeye vakit olmuyor sabah gittim doktorum muayane etti.regl olmak için ilaç verdi beta-hcg nin 10 dan küçük olması negatiftir dedi.bugün söktürücü ilaca başladımhayırlısı inşaALLAH

adet söktürücü ilaca başladım sabah akşam içiyorum,yoğun bir tempoda çalışıyorum işlerimi toparlamaya gayret ediyorum sanki bu sefer son olacak bende mucizeme kavuşacağım.ALLAH hepimizin gönlüne göre versiniyi akşamlar canım

canım bebeğim sanki ben hamile kalacakmışım gibi öyle coook sevindim ki öyle hissetmene icim bir anda kabardı . canım benim dr öyle demişti ama hamile oldugumu 1 hafta sonra öğrendim ara sıra test yap olurmu ne olur ne olmaz dimi canım birde sen kan sjulandırıcı iciyormusun son bir soru senin hamileliklerinde protonmuydu neydi o igneden yapıldımı bana sanki o iğneler coook fazla geliyor ve düşük oluyor gibi geliyor sen tarsuralmı kulanıyorsun ? bıkmadan cevaplarsan sağol:)

merhaba canım;senin için girip birşeylet yazmak istiyorum ama şuan hep aynı beeyyyaaaadoktoruma güveniyorum canım o ne derse onu yapıyorum.şimdiye kadar 6 kez narkoz aldım opu oldum 4 kere fresh embriyo transfer edildi 1 kere dondurulmuş 1 kerede opudan sonra yumurtalar döllenmediği için iptal olan tedavilerim oldu ama süreçler hep aynıydı.Mustafa bey sürekli düşünüyor yorum getiriyor değişik bir şeyler denemek istiyor o yüzden gözüm kapalı gidiyorum hamile kalamasam da en azından değişik bir tedavi oldum diyeceğim.düşük önleyici iğneden bahsediyorsun galiba ben 2010 yılında kanama artınca vuruldum diye hatırlıyorum ama bu süreçleri beynim siliyor herşeyi çok berrak hatırlamıyorum,genelde kan sulandırıcıları opudan sonra kullanıyorum adet sökücü olarak tarlusal kullanıyorum yarın akşam bitiyor sonra beklemeye geçeceğim kırmızıları görünce tam gazyola devam inşaALLAH

canım benim sakın beni yanlış anlama inan ben bile senin dr cok sevdim yazın gelmek istiyorum benim tek korkum benim yaşadıklarım ilacla bile zooooooooooor hamıle kalıyorken bu seferki dogal olmuştu yıkımıda o kadar zordu ben sadece dikkatlı ol ne olur ne olmaz diye dedim yaşadıklarımı anlatım hadi bakalım yolun acık duaların kabul olsun (ne olur yanlış anlama inan cok üzülürüm) bana kırmızılar gelince yazmaya devam et olurmu her aşamasıda yanındayım konyalı teyzesi.........:)

aşk olsun neden yanlış anlayayım seni hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz.bu gün İstanbul çok soğuk ilk defa üşüdüm,hasta olmazsam iyidir.genelde böyle önemli işlere hazırlanırken hasta olurumbu akşam son hapıda içtim şimdi beklemedeyim,öptüm seni ALLAH'a emanet ol...

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesin sensiz tat tuz yok be kardeşim kendine alıştr hooooooooooooop yok ol geldimi kırmızılar................ nasılsın ?

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesin sensiz tat tuz yok be kardeşim kendine alıştr hooooooooooooop yok ol geldimi kırmızılar................ nasılsın ?

gelldiii canım.sen nerelerdesin hiç girmiyorsun,iyiyim canım çarşamba günü randevum var bakalım nasıl geçecek

nasılsınız arkadaşlar kalbimdesin seni merak ettim girdim yarın kontrolün varmış inşaalllahhh güzel haberlerle dönersin

nasılsınız arkadaşlar kalbimdesin seni merak ettim girdim yarın kontrolün varmış inşaalllahhh güzel haberlerle dönersin

sağol canım çok heyecanlıyım sanki ilk defa tüp bebek tedavisi olacağım.sen nasılsın, bebeğin nasıl... ALLAH'a emanet olun

sevgili Zeynep bugün doktora gittim.estorfem tablete başladım 10 gün sonra kontrolüm var.sen neler yapıyorsun

sağol canım çok heyecanlıyım sanki ilk defa tüp bebek tedavisi olacağım.sen nasılsın, bebeğin nasıl... ALLAH'a emanet olun

ayy heyecanlı olmamak mümkün mü canım yaaa sonunda bebeğine kavuşmak var inşaallahhh hayırlı olsun başlamışsın inşaallahhh bebeğine kavuşacaksın inşaallahhhh ben de iyiyim çok şükür 13+2 olduk 2li testlerimiz yapıldı çok şükür normal çıktı sonuçlarda darısı başına canım

sevgili Zeynep bugün doktora gittim.estorfem tablete başladım 10 gün sonra kontrolüm var.sen neler yapıyorsun

canım ister inan ister inanma şu satırları okuyunca kalbin güm güm attı allahım yardımcın olsun güzel rabim biliyorum hisediyorum ki karşılığını verecek sen cok sabırlısın ve ağzın dualı inşallah allahım banada verir ufacık bir mutluluk.canım benim kanama hala (bulaşık)şekilde devam ediyor 15 gün oldu ben sanırım 15 tatilde ankara anatolya olacak gönlüm öyle diyor bakalım ayyyyyyyyyyyy ne heyecanlıyım ya bu tedavi umut umudumuzzzz ne olur her aşamayı yaz her aşamayı ne olur

çok sevindim canımALLAH sonuna kadar güzel haberler alırsın inşaALLAH.herşey gönlüne göre olsun

canım hakkında hayırlısı inşaALLAH sende yaz ikimize ve tüm isteyenlere Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaALLAH

Merhaba kızlar,
Çarşamba günü önce Allah'ın izni sonra Mustafa Bey sayesinde kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık hamd olsun.
Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu, her daim dualarımdasınız

canım gözün aydın çok sevindim ayrıca çoook geçmiş olsun ALLAH evladını analı babalı büyütmeni nasip etsinduaların içinde çookkk teşekkür ederimne güzel bir mutluluk herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…