Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Selam brsn61,
Rahim kalınlığı problemini çözebildin mi acaba ? bende seninle aynı durumdayım 6mm i geçmiyor ve ilaç tedavisine cevap vermiyor.

merhaba cnm bn mustafa beyde hısteroskopi oldum ve sonrasında rahım kalınlığım düzeldi amelıyattan 3 ay sonrada hamıle kaldım ama düştü şimdi yine normal deniyoruz

merhaba cnm bn mustafa beyde hısteroskopi oldum ve sonrasında rahım kalınlığım düzeldi amelıyattan 3 ay sonrada hamıle kaldım ama düştü şimdi yine normal deniyoruz

Bende histereskopi oldum. 15 gün oldu. 6 mm i geçmiyordu. Acaba bende senin gibi operasyon sonra düzelebilir miyim ?

Histeroskopiden önce ve. Sonra kalınlığın kaç mm di acaba ?

Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz.

Merhabalar yarın kontrole gidiyorum histeroskopi olmuştum estrofem vermişti progestanla esimde sayıda ve harekette sorun var aşılama istiyorum bakalım ne diyecek mustafa bey

İyi aksamlar arkadaslar bende mustafa beyin hastasiyim insallah hepimizin anne olmasina vesile olcak buna yurektrn inaniyorum

Eklentiler

• IMG-20141218-WA0010.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba bende mustafa beyin hastasiyim ayin 17sinde başladık tüp bebek tedavisine ilk defa yaptıracağım sanirim pazartesi yumoslar toplanacak umarım Allah gönlümüze gore verir

Merhaba bende mustafa beyin hastasiyim ayin 17sinde başladık tüp bebek tedavisine ilk defa yaptıracağım sanirim pazartesi yumoslar toplanacak umarım Allah gönlümüze gore verir
Canım hayırlı olsun kaç yumurta oldu bizede mustafa bey aşılama düşük şans tüp bebek yapalım dedi bende salı günü randevu alcam ocakta başlar artık gelişmeleri yaz canım

Canım hayırlı olsun kaç yumurta oldu bizede mustafa bey aşılama düşük şans tüp bebek yapalım dedi bende salı günü randevu alcam ocakta başlar artık gelişmeleri yaz canım
Canim bende bahceci_acibadem_ mustafa bey arasinda kararsiz kaldim.. ilk denemem olacak, dr oncesinde sunlari su tahlilleri yaptirin die bisey dedimi?

M
merhaba dun opu yapıldı bana da canım 10 yumurta toplandı bugün ogrenecegim Kactanesi dollendi

İnsallah hepsi dollenir.hepsi bebis olur haberdar et bizi merak ederim

Canim ben masallah 7 tane cok guzel insallah hamisler kervanina katilirsin dualarim seninle

bende aranıza katıldım çarşamba günü mutafa beyle ilk randevumuz ALLAH herkese haYırlı sağlıklı evlatlar versin ve mustafa beyi vesile kılsın burdakilere İNŞALLAH.......

bende aranıza katıldım çarşamba günü mutafa beyle ilk randevumuz ALLAH herkese haYırlı sağlıklı evlatlar versin ve mustafa beyi vesile kılsın burdakilere İNŞALLAH.......

merhaba ben de yeni katıldım.Bir negatif tüp bebek denememden sonra mustafa bey e gittim. Bana rahimde sorun var dedi. rahim filmim var ve de tüp bebek raporu verildi.Bu kadar tedavide görülmedimi anlam veremedim.Doktor ile görüşünce bakalım sana ne diyecek beni bilgilendirirmisin.Doktora güvenmek istiyorum.malesef hastaneler para amacı güdüyor.Mustafa bey e güvenebilirmiyim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.

cnm gidince mutlaka haberleşiriz ben şubatta başlamak istiyordum aşılama mı tüp mü bilemiyorum yönlendirileceğim elbette ama öncesinde doktor bey mutlaka görmek istiyormuş ultrasonla bakıyormuş ....çoğu bayanlardan hiperoskaopi istemiş bende tek yumurtalık var ve tek tüp var malesef eşimdede varikoselden ameliyat oldu morfoloji düşük ......yani tedavi nasıl şekillenir gidince öğreneceğim senide bilgilendiririm...

evet çoğu kişiden histeroskopi istediğini ben de farkettim. işte bundan dolayı da açıkcası çok güvenemedim.Bir fiyat verdiler 2500 -3000 sadece histeroskopi için.acaba diyorum işini garantiye almak için mi böyle bişey istiyor.Bir de Ankara da arkadaşımın rahimde perde vardı.histeroskopi ve ameliyat oldu.daha önce de olmuş ama perde tam yok olmamış.onun doktoru temizledi.ben de güvendiğim için o doktora filmi gösterdim.Bana sorun yok gibi görünüyor dedi.Ayrıca ultrasonda rahimdeki sorun tam görülmez sadece bir tahmin yürütülür dedi. Senden haber bekliyorum canım.bakalım sana ne diyecek senden de isteyecekmi. Sen de bence hiç açılama ile uğraşma direk tüp bebek yaptır.Eşi varikosel olup aşılama yapan arkadaşlar hep negatif sonuç aldı.Tüp bebek yaptıranların da tuttu.elbet tutmayan da var ama tedavilere devame diyoruz.

tmm cnm mutlaka haberleşiriz ...bu doktordan hiç şikayet duymadım hep övgü var bende memorial a gidecektim bu doktorda ordan geçmiş medipole,hiperoskopi istediği bayanların genelde eşlerinde sıkıntı yok galiba tam bilemiyorum ama bakalım nolacak çok stresliyim İNŞALLAH herşey yolunda gider ,bende pek aşılama düşünüleceğine ihtimal vermiyorum ama acaba denemelimiyim diyede düşünmüyor değilim benim 2. evliliğim ve 1 oğlum var ilk evliliğimden anlayacağın tam yılan hikayesi hakkımıza hayırlıı olsun.....

arkadaşlar mustafa acet medipolde değilmi?medipol hastanesi tüp bebek raporunu çıakrtıyormuş doğrumu ..4 binlirayı falan buluyoırmuş ilaçlar berbar herşey içinde...eğer öyleyse gerçekten çok uygun diğer yerlere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…