Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla tez zamanda versin evladini. Ben olabilecek tum tahlilleri yaptırdım. Hatta mustafa bey cok güzel arastirilmis demisti. Kapali tüpü acmak icin laparoskopi yapılıyor sanirim. Hic sıkıntı yapma. Bu yol mesakatli bir yol ama rabbim bekledigimizi verecek inşallah. Ben once Allah'a guveniyorum. sonra mustafa beyin umuduma vesile olacagina inanıyorum. Çünkü o guveni veriyor.
Ozel dedigim sgk guvencen yoksa 200 tl.eger esinin sigortası varsa 75 tl imis. Dedigim gibi sadece duydugum bu. Sen en iyi bilgiyi hastaneden alırsın yine de.

aminn cnm benim..ben bi çok doktor gezdım cnm kimisi iç taraftan tıkanmış açılmaz dedi kimisi film esnasında kendını sıktın o yüzden spazm oluştu ve kapalı cıktı ordan tüp tıkanmaz dedı herkes farklı bısey soyledı bi tanesı acık olduğu ıcınde pek umursamadılar normal yolla kalırsın dedıler ama 3 sene geçti daha fazla beklemek oyalanmak ıstemıyorum..ne güzel seyler yazmışsın mustafa bey hakkında cok merak ettım açıkçası..cnm ben hastahaneyı bılıyorum geçen yaz aşılama yaptırmıştım medıpolde profosorler 75 tl ıdı mustafa bey profosörmü...inşallah bizede eli uğurlu gelır cnm

başkaa mustafa beye gıden tüp bebek yaptıran yokmuu kızlarrrrrrrrr :26:

Mustafa bey prof. Değil cnm. Doçent diye biliyorum.

Mustafa Bey kesinlikle doğru bir seçim hiç şüphen olmasın. Ben kendisinde tedavi olmadım ancak gebelik takibimi doğumumu o yaptı. Bir doktordan önce bir arkadaş bir dost bir abi. İşinde çok iyi bir hekim.

Allahım nasip ederse 30 mayısta oğlumuza kavuşucaz çok heyecanlıyım darısı bütün isyeten arkadaşlarıma inşaallahhh

Mustafa Bey kesinlikle doğru bir seçim hiç şüphen olmasın. Ben kendisinde tedavi olmadım ancak gebelik takibimi doğumumu o yaptı. Bir doktordan önce bir arkadaş bir dost bir abi. İşinde çok iyi bir hekim.

Histeroskopiden sonra tekrar gittim mustafa beye ve bir kez daha dogru tercih oldugunu gördüm. İnşallah rabbim bu ugurda emek harcayan herkese nasip eder anne olmayi, hayirlisiyla tabi

Histeroskopiden sonra tekrar gittim mustafa beye ve bir kez daha dogru tercih oldugunu gördüm. İnşallah rabbim bu ugurda emek harcayan herkese nasip eder anne olmayi, hayirlisiyla tabi

ahhh cnm ahh burda senınle tanışmam hayatımı baya değiştrdi çarşamba bende bildiğin gıbı mustafa beyde hısteroskopi oldum şimdi balon stentımın çıkmasını bekliyorum..kırk yıl düşünsem böyle birden amelıyat masasına yatacağım aklıma gelmezdi

başka mustaf beye gıden varmı kızlar..bıde hamılelık olunca hamılelık takıbını ve doğumu kendısımı yapıyor merak ettim ?

30 mayıs saat 11 de 5.5 yıldır özlemle ve sabırla beklediğimiz bebeğimize kavuştuk çok şükür Allahımıza Mustafa Acet amcamızla çıktığımız bu uzun ve zor yolculuğumuzu tamamladık çok şükür tabiii kii şimdilik onu çok seviyoruz vee dua ediyoruz Allahım herkeze MUSTAFA ACET gibi bi doktor abi nasip eder inşaallahhh

Allah sağlıkka huzurla büyütmeyı nasıp etsin.benimde memorıalde tanıstıgım mustafa bey tedavımın iptal olucagını asla devam edemiycegını söyledi ama biz nur hanımla devam ettik ve benim kızım şuan 2yaşında bende belirtmek istedim o gün beni yıkmıştı resmen bu kadar kabaca aöylenen bişey birde 5yıldır beklenen bir bebek zorluklarla oraya gelmişşm iptal asla olamaz dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İncimm nasılsın kızın nasıl?minik prenses büyümüştür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aminnn çok teşekkür ederim Allahım evladınızı bağışlasın inşaallahhh

mustafa beyde tedavi olmıyacaksan bile bir görüş...sadece sana durmunu anlatsın.zaten kendiliğinden güveneceksin.onun ne kadar net ve bilgili oldugunu görünce kendiliğinden tedaviye karar vereceksin sonra olacaksın sonrada bunun peişnden koşacakın allahın izni ile... balıkesirden hilalin selamını getirdim de sen ...daha gönderipte eli boş dönen arkadaşım olmadı hiç kapısından...

cnm ne güzel bı duygudur..gözün aydın darısı ınsallah en yakın zamanda bızım başımıza

merhaba tatlım ben menas arkadaşımın aracılııyla gıttım muayene oldum hatta 28 mayısta operatıf hısteroskopi bıle oldum..şimdi ıyılesme surecındeyım hormon tedavisi görüyorum..önumuzdekı ayın 4 de kont.var sanırım bı kac ay normal yolla denıycez..cvb verdıgın ıcın teşekkür ederım

Arkadaşlar merhaba ben ve bir çok Mustafa Acet hastası arkadaşımız Facebookta bir grupta birleştik kızlar..
Hocamızda grupta ekli...Sizleride bekleriz..Grubumuz kapalı bir grup olup dışarıdan hiç kimse yapılan paylaşımları
görmemektedir..Hamile olan arkadaşlar,tedavide olan arkadaşlar ve tedavi görmek isteyen arkadaşlar grubumuza davetlisiniz..

Tüp Bebek Mucizemize Adım Adım...

benim haberim yoktu çok sevindim arkadaşım sağol hemen geliyorum

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…