Bugun lokal anestezi ile ofis histereskopiye girdim.streching de yapilacakti ama ben, bunnca seye dayanmis olan ben .. tum hazirliklar yapilmis ..kamera bile artik hazir ve girilmisken dayanamadim aciya ve agriya..birkac kez siddetli agri hissedince yarim kaldi ve hem cektigim agrilar hem de islem ve doktorumun emegi bosa gitti.. diger ay regl olunca ara anestezi ile yapalim dedi mustafa bey, sonra tekrar mauyeneye aldi bakti bakti .. ve" sen reglin 3.gunu gel burda basit kesi atalim ve embriyolari verelim" dedi.. bugun bana desteğini, iyi bir insan olmasinin verdigi o enerjiyi anlatamam size. Kizlar da oyle, neslihan hemsirem basimdan ayrilmadi..45 dakika titredim agladim, cokk agrim oldu yapisal veya agri esigi sebep oldu bilmiyorum. Ama hsg ye cok rahat dayandim buna ise mumkun degil , bir daha olsa birdaha dayanamam.. cok isterdim gorelim, varsa bisey cozelim..ve sadece 2 dakika dayan diyordu hoca ama mumkun degildi. Hemsiremin kolunda tirnaklarim kaldi , agri agri agri..aglamaya baslamisim zaten.. kesinlikle hoca muthis birisi cok titiz, aletlerden jellere kadar ve incecik bir siziniza kadar ilgileniyor , asla devam etmiyor, her yorumumu ciddiye aldi ve ustelik ameliyathaneyi isgal etmeme ragmen maddi bir kulfet dahi yuklemedi.. aglayarak ciktim ki beni bekliyor, sarildim bir daha agladim ve devamli sekilde teselli etti.. ne olursa olsun dogru yerdeydim bugun!
Ben de bu konuda sorunluymusum demekki, kimimiz opu da kimimiz hsg, kimimiz muayenede dahi agri cekebiliyor..
Neticede mayista donmus tedavime basliyorum. 1i early blast , 2.si compact blast. Seviyesinde.. artik rabbim ne demisse o olacak..
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah..