- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
canım aslında benim kafam bayaa karıştı. benim zaten ameliyat öncesi bir negatif tüp denemem var. Mustafa hoca bir kaç ay deneyin demişti. sonra ben yumurtlama ve adet düzensizliğimi hatırlattım kendisine. O zaman yumurta takibi yapalım, gonal f kullanalım, etkili bi aşılama yapayım sana dedi. Şimdi ben gün aşaırı yum. kontrölüne gidip geldikten, yine o iğneleri olduktan sonra, aşılama ile neden işimi şansa bırakayım ki diye düşünüyorum. Yani sanıyorum yoğunluğundan ve beni çok ciddi vaka olarak görmemesinden kaynaklı Mustafa bey benimle pek ilgilenmek istemiyor. Çünkü senin kendi doktorun varsa ona git dedi bana ama ben zaten kendi doktorumdan memnun kalmadığım ve bir negatif tüp bebek denemem olduğu için kendisine geldim. O yüzden kafam allak bullak şuanda. Mustafa bey de pek aydınlatmadı beni
Seni merak ettim cnm. Daha once de bilgi paylasimimiz olmustu. Sen de medicana b.duzunde tüp bebek denemistin diye hatirliyorum. Ben de birinci denememi orada yaptim.simdi memorial a karar vermistim.tedaviye basladik. Gercekten ilk tedavi oldugum yer ile cok fark var. Senin durum nedir merak ettim.