Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

canım aslında benim kafam bayaa karıştı. benim zaten ameliyat öncesi bir negatif tüp denemem var. Mustafa hoca bir kaç ay deneyin demişti. sonra ben yumurtlama ve adet düzensizliğimi hatırlattım kendisine. O zaman yumurta takibi yapalım, gonal f kullanalım, etkili bi aşılama yapayım sana dedi. Şimdi ben gün aşaırı yum. kontrölüne gidip geldikten, yine o iğneleri olduktan sonra, aşılama ile neden işimi şansa bırakayım ki diye düşünüyorum. Yani sanıyorum yoğunluğundan ve beni çok ciddi vaka olarak görmemesinden kaynaklı Mustafa bey benimle pek ilgilenmek istemiyor. Çünkü senin kendi doktorun varsa ona git dedi bana ama ben zaten kendi doktorumdan memnun kalmadığım ve bir negatif tüp bebek denemem olduğu için kendisine geldim. O yüzden kafam allak bullak şuanda. Mustafa bey de pek aydınlatmadı beni

Seni merak ettim cnm. Daha once de bilgi paylasimimiz olmustu. Sen de medicana b.duzunde tüp bebek denemistin diye hatirliyorum. Ben de birinci denememi orada yaptim.simdi memorial a karar vermistim.tedaviye basladik. Gercekten ilk tedavi oldugum yer ile cok fark var. Senin durum nedir merak ettim.

Kızlar 24 nisan da mustafa beyle tüp bebek için randevum vardı. Daha tanismadan mustafa bey ugurlu geldi ve dün kan testim pozitif çıktı. Şok olduk herhalde yaklaşık 2 yıldır istemediğimiz takip etmediğimiz ilk aydi. Daha önce boş gebelik olduğu için korkularim var.allah im yarın hepimizin dualarını kabul etsin.soylemesi kolay uygulaması çok zor ama hiç kafaya takmamak gerek ...

Kızlar 24 nisan da mustafa beyle tüp bebek için randevum vardı. Daha tanismadan mustafa bey ugurlu geldi ve dün kan testim pozitif çıktı. Şok olduk herhalde yaklaşık 2 yıldır istemediğimiz takip etmediğimiz ilk aydi. Daha önce boş gebelik olduğu için korkularim var.allah im yarın hepimizin dualarını kabul etsin.soylemesi kolay uygulaması çok zor ama hiç kafaya takmamak gerek ...

Allah'ın mücizesi canım. Çooook sevindim senin adına cnm. Hayırlı uğurlu olsun. Ne kadarlık acaba

Allah'ın mücizesi canım. Çooook sevindim senin adına cnm. Hayırlı uğurlu olsun. Ne kadarlık acaba
Teşekkür ederim cnm.benim biraz karışık 13 Mart son adetim ama 35 günde bir adet oluyorum.beta hcg de salı günü 239 çıktı. Yani muhtemelen geç dollenme .4 bitip 5 e giriyo gibiyim. Ins haftaya muayene de netlesir.

Günaydınnn kızlaaarr. Hastaneye gidiyorum. İlk randevumuz inş herşey yolundadır ve pıt pıt kalp atışlarını duyarız.

Hayirli olsunn allah kucaginiza almayi nasip etsin:)))

Bebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.

Bebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.
Canim çok üzüldüm senin adına. Seni çok iyi anlıyorum. Bi boş gebeligim var ve aynı şeyleri yaşadım. Üzülme diyemem mümkün değil ama kendini yipratmakta çözüm değil. Kendimi hep teselli ettim veren de alan da allah. Belki de bebegim olsa sorunlu olacaktı herseyin en iyisini allah bilir.allah sabrini da verecektir ins...

Yaa :( inan cok uzuldum ama belki daha erkn oldugu icin kalp atislari yoktur sali gunu bi umut yani mustafa bey nededi lutfen uzulme rabbim hayirlisini versin canim

Canım seni çok iyi anlıyorum inş mucize olur kalp atışını duyarsin kaçıncı haftadasin banada yumurta kaynaklı demişti saatler günler geçmez sana şimdi Rabbim yüzünü guldursun

Canım seni çok iyi anlıyorum inş mucize olur kalp atışını duyarsin kaçıncı haftadasin banada yumurta kaynaklı demişti saatler günler geçmez sana şimdi Rabbim yüzünü guldursun

Cnm normalde som regliye gore hesapladıkları için 7. Haftanın içindeyim ama bebek bi kaç gün gerideymiş. Salı nasıl olcak bilmiyorum. Hayırlı haberler alcaksam varsın geçmesin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür İnş.
Sen ne durumdasın peki cnm?

Bugün hepimiz için dua ettim Rabbim kabul etsin
Cnm normalde som regliye gore hesapladıkları için 7. Haftanın içindeyim ama bebek bi kaç gün gerideymiş. Salı nasıl olcak bilmiyorum. Hayırlı haberler alcaksam varsın geçmesin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür İnş.
Sen ne durumdasın peki cnm?
canım korkma 8haftada duyanlar var olabilir benim melek olan kızım önden gidiyordu son ayında komsumla aynı anda hamile kalmistik kilosu boyu ondeydi konusurduk hep her balkon da görüşümde kahroluyorum iki yaşına girecek oğlu benim kızım toprak oldu Rabbim büyük geriden gelir ama sağlıklı olur takılma canım bugün çok dua ettim hepimiz için..
adet olup mayısta dondurulmuş birinci ve orta kaliteli bebislerimle devam edeceğim Rabbim izin verirse

Merhaba hanımlar mustafa beyin muayene ücreti ne kadar . bir de mustafa beye aşılama ya da tüp bebek dışında gebe kalmak için giden var mi (2 kere doğal yolla gebe kaldığım için doktorlar tekrar olur diyor . mustafa beyde öyle deyip gönderir mi diye düşünüyorum )

Bugün hepimiz için dua ettim Rabbim kabul etsin

canım korkma 8haftada duyanlar var olabilir benim melek olan kızım önden gidiyordu son ayında komsumla aynı anda hamile kalmistik kilosu boyu ondeydi konusurduk hep her balkon da görüşümde kahroluyorum iki yaşına girecek oğlu benim kızım toprak oldu Rabbim büyük geriden gelir ama sağlıklı olur takılma canım bugün çok dua ettim hepimiz için..
adet olup mayısta dondurulmuş birinci ve orta kaliteli bebislerimle devam edeceğim Rabbim izin verirse

Canım benim ne diyeceğimi bilemedim. Allah sana sabırlar versin. Öyle bir mutluluk yaşatsın ki bu redavinde geçmişteki kötü yaşananları unuttursun İnş. Doktorlar neden olabileceğini söyledi mi peki cnm? Neyse geçmişi konuşmAyalım. İnş bundan sonra hep güzel şeyler konuşuruz

Merhaba hanımlar mustafa beyin muayene ücreti ne kadar . bir de mustafa beye aşılama ya da tüp bebek dışında gebe kalmak için giden var mi (2 kere doğal yolla gebe kaldığım için doktorlar tekrar olur diyor . mustafa beyde öyle deyip gönderir mi diye düşünüyorum )

Cnm muayene edip dosyanı inceleyip ona göre yorum yapar diye düşünüyorum

Haklisin gitsem iyi olur aslında beklemek gerekse de en azından iyi bir doktor olduğu için içim rahat beklerim . . peki Muayene Ücreti ne kadar .

cnm eğer sadece ön görüşme için gidiyorsan dosyalarını göstericeksen ücretsiz diye hatırlıyorum ama muayenede olacaksan 125 veya 130 diye hatırlıyorum. tüp bebekte uzman olmayan doktora bu ücretten daha fazla para verdiğimi bilirim. mustafa beye ödediğim bütün ücretler helali hoş olsun.. her kuruşunu hakeden bir hekim olduğunu düşünüyorum...

7+3 deyim cnm ama bebek bir kaç gün geriden geliyormuş :( Allah nasip etmişse olur artık beklicem başka bişey elimden gelmiyor.

cnm eğer sadece ön görüşme için gidiyorsan dosyalarını göstericeksen ücretsiz diye hatırlıyorum ama muayenede olacaksan 125 veya 130 diye hatırlıyorum. tüp bebekte uzman olmayan doktora bu ücretten daha fazla para verdiğimi bilirim. mustafa beye ödediğim bütün ücretler helali hoş olsun.. her kuruşunu hakeden bir hekim olduğunu düşünüyorum...

Ön görüşme olacak . o zaman ben bu dosya gonderme isini dusuneyim . bu ay zona oldum yaralarim daha iyileşmedi bu sıra zarfında araştırayım ben bunu . 1 senedir bu parayı fazlasıyla odedim. Ben aşılama falan yapmazsa diye çelişki de kaldım ya da olur deyip gönderir diye

Back
X