- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Çok teşekkür ederim . Bebeğinle beraber sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.Tam hatırlamıyorum ama ben aşılamayla hamile kalmıştım aşılama sürecine başladığımda başlamıştım.. İlk tahlillerde demir düşük çıkmıştı doktorum 3 ay vermiyoruz demişti onu hatırlıyorum ama o süreçte D vitamini kullandım mı onu hatırlamıyorum. Ama gebeliğin sonuna kadar D vitamini kullanmıştım.
Kızlar nasıl gidiyor bizde durumlar bayağı koşturmacalı gaz sancımız oluyor süt yetmiyır mama hazımsızlık yapıyor gündüz uyumuyır gece bi kere 3 saat uyuyor sonra 45 dk yada 1 saatte bir uyanıyor hiçbir şeye vakit bulamıyorum yarı aç yarı tok geziyorum bi komşum var o olmasa banyo yaptıramıyorum acemilik ne kötü ve insanın yardımcısı olmaması çok şükür eşimin akrabası var o da olmasa napardım bilmiyorum sizler nasıksınızğ
Canim benimde tereduutum tamamen devletin.zorunlu tutmamasindan oldu. Cunku dunya saglik orgutune falan kesinlikle guvenmiyorum ozellikle domuz gribi.asisi.ve grip asisinim tamamen ticari oldugunu ogrenince.. yani insanin icine kusku dusuyor. Ama sanirim bende yaptiracagim cocugu ishal mikrobundan korumak cok zor her an tetikte olamam.Devlet niye karşılamıyor bilmiyorum ama önemli bi aşı. Tabi devlet isteğe bıraktığı için insanda bi düşünce oluşuyor gerçi artık diğer aşıları da isteğe bıraktılar. Benim gittiğim her doktor sakın ihmal etme dedi. Aşı yapılsa da ishale yakalanma ihtimali var ama aşılı çocuk 2-3 günde atlatırken aşısız 10 günde eriyip bitiyor diyor ilk çocuğuna yaptırmayıp çocuğu hasta olan anneler. Oyuzden biz de 3. Ayımızda yaptıracağız. Hastanede doktor gelmişken yapalım isterseniz dedi ama ben eczaneden alıp sağlık ocağında hemşireye yaptıracağım yakın olduğu için..
Hayirli olsun Allah saglikla kucagins almayi nassip etsin. Bisey olmaz ama doktor b12 verir diye dusunuyorum. Benim kullandigim ilacda basta folik asit ve b12 vardi ama sonra biraktim d vitamini hakkinda bilgim yokSonuçları biraz önce aldım. BetaHcg 339,55 çıkmış. Sat 2 ocak tahlil 27 ocak. Gecikmeden 1-2gün sonrası yani.
B12 ve D vitamini çok düşük çıkmış bişey olur mu. Ne yapmalıyım.
Ayy Allah korusun canim ya cok minikler ondan yoruyo demkki ishal. Zaten pimpirikliyiz Rabbim korusun bebislerimizi. Sen yaptirdin mi cnm yani 3. Ayda mi yaptirdinKızlar bende de durumlar koşturma üçüncü aya gireceğim ama yeni yeni kendime zaman ayurabiliyorum ikisiyle uğraşmak zor birui yyur biri uyanır heke ki kızım kolikken zor valla asiya gelirsek devlet pahalı bi asi diye yapmıyor bence ben uç dr da durumun varsa yaptır çocuklar çık yıpratıyor isal dedi ki Ablam yaptır diye ve isal oldular uç gub sürdü görümcesi yaptırmamış 20 gub hastanede kalmış
Üçüncü aya şubat sekizde dolduruyoruz 12 sinde yapacağız insAyy Allah korusun canim ya cok minikler ondan yoruyo demkki ishal. Zaten pimpirikliyiz Rabbim korusun bebislerimizi. Sen yaptirdin mi cnm yani 3. Ayda mi yaptirdin
Kızlar nasıl gidiyor bizde durumlar bayağı koşturmacalı gaz sancımız oluyor süt yetmiyır mama hazımsızlık yapıyor gündüz uyumuyır gece bi kere 3 saat uyuyor sonra 45 dk yada 1 saatte bir uyanıyor hiçbir şeye vakit bulamıyorum yarı aç yarı tok geziyorum bi komşum var o olmasa banyo yaptıramıyorum acemilik ne kötü ve insanın yardımcısı olmaması çok şükür eşimin akrabası var o da olmasa napardım bilmiyorum sizler nasıksınızğ
Oyy maşallah gözünaydın cnm. Sağlıkla al kucağına inşSonuçları biraz önce aldım. BetaHcg 339,55 çıkmış. Sat 2 ocak tahlil 27 ocak. Gecikmeden 1-2gün sonrası yani.
B12 ve D vitamini çok düşük çıkmış bişey olur mu. Ne yapmalıyım.
Çok teşekkür ederim. İnşaAllah alabilirim. Çok korkuyorum bişey olucak diye. Sık sık buraya da bakıyorum, bebek heyecanlarınız umut oluyor bana. Rabbim bebeklerinizi sağlıcakla büyükmeyi nasip etsin.Oyy maşallah gözünaydın cnm. Sağlıkla al kucağına inş
Cnm benim seni çok iyi anlıyorum. Korku hepimizde vardı. Ben her hafta dr gidip ultrasonda bakıyordum. İşi daha da ilerletip kalp atışı dinleme cihazı aldım :) insan paronotal oluyor. Sen hep pızitif düşünmeye çalış. Allah'ın izniyle herşey güzel sonuçlanır. Kaç haftalıksın şuanda? Bende bir de pıhtılaşma vardı birde onun korkusu vardıÇok teşekkür ederim. İnşaAllah alabilirim. Çok korkuyorum bişey olucak diye. Sık sık buraya da bakıyorum, bebek heyecanlarınız umut oluyor bana. Rabbim bebeklerinizi sağlıcakla büyükmeyi nasip etsin.
Öyle yapmaya çalışıyorum. Kuran, kitap, televizyon vakit geçiriyorum.Cnm benim seni çok iyi anlıyorum. Korku hepimizde vardı. Ben her hafta dr gidip ultrasonda bakıyordum. İşi daha da ilerletip kalp atışı dinleme cihazı aldım :) insan paronotal oluyor. Sen hep pızitif düşünmeye çalış. Allah'ın izniyle herşey güzel sonuçlanır. Kaç haftalıksın şuanda? Bende bir de pıhtılaşma vardı birde onun korkusu vardı
Mrb canım nasılsın ya birşey soracağım coraspin ı kaçıncı haftada kesmiştiniz 32. Haftayı doldurdum ben kesecek miyimCnm benim seni çok iyi anlıyorum. Korku hepimizde vardı. Ben her hafta dr gidip ultrasonda bakıyordum. İşi daha da ilerletip kalp atışı dinleme cihazı aldım :) insan paronotal oluyor. Sen hep pızitif düşünmeye çalış. Allah'ın izniyle herşey güzel sonuçlanır. Kaç haftalıksın şuanda? Bende bir de pıhtılaşma vardı birde onun korkusu vardı
Mrb canım nasılsın ya birşey soracağım coraspin ı kaçıncı haftada kesmiştiniz 32. Haftayı doldurdum ben kesecek miyim
Aslında ben tüp bebek yaptığım Dr gitmiyorum artık o o zaman 32. Haftada keselim demişti diye hatırlıyorum şimdi 32. Haftada olduğum için yine size bir sorayım dedim clexane a devam etmiştiniz de miCanım biz 32. Hafta da kestik doktorun zaman demedi mi
Cnm benim seni çok iyi anlıyorum. Korku hepimizde vardı. Ben her hafta dr gidip ultrasonda bakıyordum. İşi daha da ilerletip kalp atışı dinleme cihazı aldım :) insan paronotal oluyor. Sen hep pızitif düşünmeye çalış. Allah'ın izniyle herşey güzel sonuçlanır. Kaç haftalıksın şuanda? Bende bir de pıhtılaşma vardı birde onun korkusu vardı
Aslında ben tüp bebek yaptığım Dr gitmiyorum artık o o zaman 32. Haftada keselim demişti diye hatırlıyorum şimdi 32. Haftada olduğum için yine size bir sorayım dedim clexane a devam etmiştiniz de mi
VenüsCum çok şükür iyiyiz bugün 20 gunluk olduk kızım sarılık oldu çok sukur 1 gece hastanedeyim kalıp ciktik şimdi iyi mama takviyesi yapıyorum sizler Nasılsıniz umarım herkes iyidir fazla giremiyorum bebisle ilgilenmekten eminim sizlerde oyleainizdirBiz de yarin 20 gunluk oluyoruz cnm Allah in izniyle. Cok sukur Rabbime. Bu arada diger kizlar nerelerdesiniz esma naaptin bebis nasil
VenüsCum çok şükür iyiyiz bugün 20 gunluk olduk kızım sarılık oldu çok sukur 1 gece hastanedeyim kalıp ciktik şimdi iyi mama takviyesi yapıyorum sizler Nasılsıniz umarım herkes iyidir fazla giremiyorum bebisle ilgilenmekten eminim sizlerde oyleainizdir
VenüsCum çok şükür iyiyiz bugün 20 gunluk olduk kızım sarılık oldu çok sukur 1 gece hastanedeyim kalıp ciktik şimdi iyi mama takviyesi yapıyorum sizler Nasılsıniz umarım herkes iyidir fazla giremiyorum bebisle ilgilenmekten eminim sizlerde oyleainizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?